Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΕΡΓΟ «LOOKING GLASS», ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ STARGATE

Αρχικά γνώρισα το έργο μέσω του David Wilcock, στην παρουσίασή του  The Enigma 2012 . Στο βίντεο, ο Wilcock συζητά πώς η συσκευή Looking Glass μοιάζει προφανώς με αυτό που απεικονίζεται στην ταινία  Contact  με πρωταγωνίστρια την Jodi Foster. Από εκείνη την εποχή, έχω δει έναν τεράστιο αριθμό λεπτών αποκαλύψεων σε ταινίες, τηλεόραση, ακόμη και βιντεοπαιχνίδια που χρησιμοποιούν παρόμοια συμβολικά στοιχεία για να υποδηλώσουν ότι η χειραγώγηση του χρόνου ερευνάται σοβαρά.

Military Manual For Coordinate Remote Viewing - Paranormal Study

Ο Wilcock, σύμφωνα με τους μυημένους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή, ισχυρίζεται ότι η συσκευή λειτουργεί όπως η επίφυση στο ανθρώπινο σώμα, ο οποίος είναι σε θέση να δημιουργήσει μια εξαιρετικά συνεκτική ενεργειακή δίνη ή πεδίο στρέψης υπό ορισμένες συνθήκες, επιτρέποντας σε ένα άτομο να λαμβάνει πληροφορίες από μη -φυσικά μέσα. Αυτό ουσιαστικά περιγράφει την ικανότητα απομακρυσμένης προβολής, όπου ένα άτομο μπορεί να αποκτήσει επίγνωση αντικειμένων ή τοποθεσιών χρησιμοποιώντας τεχνικές εκκαθάρισης του νου και καταστάσεις θήτα της συνείδησης.

Η ικανότητα τηλεθέασης αναπτύσσεται μέσω διανοητικής πειθαρχίας, η οποία επιτρέπει στον ασκούμενο να παρατηρεί γεγονότα ή τοποθεσίες σε οποιοδήποτε χώρο ή χρόνο, ακόμη και σε εναλλακτικές χρονοδιαγράμματα, με τη βοήθεια μιας σκανδάλης και αυτού που ονομάζεται αγωγός.

ΤΟ STAR GATE PROJECT ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ DIA ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΤΟ 1995. Η ΤΑΙΝΙΑ  ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ  ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Πολλοί πληροφοριοδότες είπαν ότι το πρόγραμμα δεν τερματίστηκε στην πραγματικότητα, απλώς ταξινομήθηκε σε βαθύ μαύρο. Ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα τηλεθέασης ήταν η θέαση των δακτυλίων του Δία πριν από το πέταγμα Pioneer 10 της NASA.

Αρχικά, το αποτέλεσμα θεωρήθηκε ολική αποτυχία, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είχαν παρατηρηθεί ποτέ δακτύλιοι. Αλλά μετά το πέρασμα του Pioneer, όλοι οι εμπλεκόμενοι σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ένα μικρό δαχτυλίδι, επιβεβαιώνοντας τις παρατηρήσεις του θεατή.

Απομακρυσμένη προβολή και ESP

Σύμφωνα με τους φερόμενους εμπιστευτές, η τεχνολογία The Looking Glass προφανώς χρησιμοποιήθηκε για να κοιτάξει προς τα πίσω και προς τα εμπρός στο χρόνο, χρησιμοποιώντας τη συνείδηση ​​ενός χειριστή ως έναν τύπο μηχανισμού διεύθυνσης. Ο χειριστής θα καθόταν σε μια καρέκλα που προφανώς ανακτήθηκε από ένα κατεδαφισμένο εξωγήινο σκάφος ικανό να αλληλεπιδράσει άμεσα με τη συνείδηση.

Όταν η συσκευή ενεργοποιήθηκε, ισχυρά σπειροειδή πεδία ενέργειας κυκλοφόρησαν γύρω από ένα σακουλάκι με νερό στο κέντρο, το οποίο λειτουργούσε ως ένα είδος αντηχείου για τη ροή ενεργειών από το σημείο εστίασης που διατηρεί ο χειριστής. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν και προβλήθηκαν σε οθόνες βίντεο με απίστευτες ταχύτητες, οι οποίες αργότερα χρειάστηκε να αποσυνδεθούν για να αποκαλυφθούν ευδιάκριτες εικόνες.

6 ενοχλητικά πράγματα που μόνο οι ταξιδιώτες στο χρόνο θα καταλάβουν - Vox

Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι ότι οι προκαταλήψεις του χειριστή θα έχουν άμεση επίδραση στις εικόνες που συλλέγονται. Για παράδειγμα, αν κοιτάξει κανείς πίσω στην εποχή της σταύρωσης του Ιησού, εάν το άτομο που το έκανε ήταν άθεος, μπορεί να μην δει τίποτα απολύτως. Αλλά αν το άτομο ήταν χριστιανός, μπορεί να δει το περιβόητο γεγονός της σταύρωσης.

Αυτό υποδηλώνει έναν μηχανικό χρόνου-χώρου στο σύμπαν, όπου ο ανθρώπινος νους είναι σε θέση να περιηγηθεί στον ίδιο τον χρόνο. Το έργο του Dewey B. Larson και η θεωρία του Reciprocal Systems παρέχει τη βάση για αυτήν την ερμηνεία.

Εν συντομία, το σύμπαν όπως περιγράφεται από τον Λάρσον χωρίζεται σε δύο φυσικές περιοχές, όπως ορίζονται από την κίνηση.

Κάτω από την ταχύτητα του φωτός, η κίνηση λειτουργεί σε τρεις διαστάσεις του χώρου και μία διάσταση του χρόνου. Πάνω από την ταχύτητα του φωτός η κίνηση λειτουργεί σε μία διάσταση του χώρου και σε τρεις διαστάσεις του χρόνου. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, το μυαλό είναι μοναδικά εξοπλισμένο για να περιηγηθεί στο χρόνο, το οποίο είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε μνήμες του παρελθόντος, να αποκτήσει επίγνωση των γεγονότων στο παρόν, να συλλάβει μελλοντικές πιθανότητες και ακόμη και να φανταστεί εναλλακτικά γεγονότα που δεν συνέβησαν στην πραγματικότητα.

Με άλλα λόγια, ο ανθρώπινος νους μπορεί να επιλέξει ένα σημείο εστίασης, όπως ακριβώς στην Απομακρυσμένη προβολή, και να λάβει πληροφορίες από το χώρο αποθήκευσης αναμνήσεων που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εμπειρίας. Εάν ένα μυαλό είναι σωστά εκπαιδευμένο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε μη εμπειρικά δεδομένα με τον ίδιο τρόπο που μπορεί κανείς να ανακαλέσει μια μνήμη.

Project Looking Glass και The End of the World - END TIMES PROPHECY

Η συσκευή Looking Glass φαίνεται να είναι ικανή για τον ίδιο τύπο διαδικασίας, να έχει πρόσβαση σε μια ροή δεδομένων από οποιαδήποτε πιθανή θέση στο χώρο ή στο χρόνο, που καθοδηγείται μέσω της συνείδησης ενός χειριστή.

 Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Burisch, η τεχνολογία παρασχέθηκε στην ανθρώπινη φυλή κατά τους χρόνους των Σουμερίων, όταν μια προηγμένη ομάδα μελλοντικών ανθρώπων γύρισε πίσω στο χρόνο και παρείχε βοήθεια στον πολιτισμό μετά από έναν κατακλυσμό γνωστό ως κατακλυσμό. Οι σφραγίδες κυλίνδρων των Σουμερίων κωδικοποιήθηκαν με σχέδια για την κατασκευή της συσκευής Looking Glass.

Οι προηγούμενες εκδόσεις του έργου είδαν την ανάπτυξη μιας πραγματικής πύλης στην οποία ένα άτομο θα μπορούσε να μετακινηθεί για να πηδήξει στο χρόνο.

Σύμφωνα με τον Burisch, λογαριασμοί που παρέχονται από αιχμαλωτισμένα όντα γνωστά στο πρόγραμμα ως p-45, μελλοντικοί άνθρωποι 45.000 χρόνια στο μέλλον, η Γη καταστράφηκε από τεράστιους κατακλυσμούς γύρω στο έτος 2012. Αυτό συνέβη προφανώς επειδή οι συσκευές Looking Glass χρησιμοποιούνταν ενεργά κατά τη διάρκεια μια σημαντική ουράνια ευθυγράμμιση, η οποία υπερφόρτωσε το οργανικό ενεργειακό δίκτυο του πλανήτη.

Ο Burisch ισχυρίζεται περαιτέρω ότι η συσκευή έχει αποσυναρμολογηθεί ως αποτέλεσμα της ανακάλυψης δύο πιθανών χρονοδιαγραμμάτων, το ένα από τα οποία είναι ο κατακλυσμός που περιγράφεται από το αιχμαλωτισμένο ον.

Έγινε προσπάθεια να κοιτάξουμε το μέλλον, αλλά δεν μπόρεσαν να ληφθούν συγκεκριμένα δεδομένα μετά την περιβόητη ημερομηνία της 21ης ​​Δεκεμβρίου 2012, υποδηλώνοντας ότι αυτή η ημερομηνία είναι ένα σημείο σύνδεσης στο χρόνο, όπου είτε το χρονοδιάγραμμα ένα είτε το χρονοδιάγραμμα δύο θα αποκτούσαν δυναμική . Στην τελευταία έκθεση, ο Burisch πρότεινε ότι το χρονοδιάγραμμα ένα, το θετικό χρονοδιάγραμμα, είχε περισσότερες από 80% πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο συναρπαστικά θέματα στους καιρούς της αφύπνισης, που φαίνεται να είναι καλά κρυμμένο σε δημοφιλή έργα μυθοπλασίας.

Ο Corey Goode, ένας μυστικός εμπιστευτής του διαστημικού προγράμματος, ισχυρίζεται ότι έχει εξετάσει την τεκμηρίωση που σχετίζεται με αυτό το έργο.

Το σχόλιο που ακολουθεί είναι από την πηγή μου [του Μπιλ Χάμιλτον] που συνδέθηκε με εσωτερικές πηγές και κράτησε σημειώσεις για  τα πειράματα Project Looking Glass  (LG) και Ταξίδι στο Χρόνο: «Σε σχέση με την LG ( Looking Glass ): Όπως το καταλαβαίνω, αυτή η συσκευή ( τουλάχιστον πριν από 3 έως 4 χρόνια) δεν θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε μια λεπτομερή σειρά δραστηριοτήτων στο μέλλον. Με άλλα λόγια, δεν μπορούσες να δεις τι ακριβώς θα γινόταν, όπως μια σειρά από γεγονότα. Μου είπαν να εξετάσω την ιδέα του πολυσύμπαντος σε συνδυασμό με το έργο του  Richard Gott  για τις κοσμικές χορδές.

Η  πρόσβαση στο πολυσύμπαν  προφανώς γίνεται όταν έχει ρυθμιστεί η λειτουργία προώθησης. Μου είπαν επίσης να θεωρήσω τις απόψεις που παρέχει η LG ως μία από τις πολλές πιθανές πραγματικότητες (τουλάχιστον στη λειτουργία μελλοντικής προβολής). Μου είπαν επίσης ότι πρόσφατα έγινε μια προσπάθεια να εξοπλιστούν μαγνητόφωνα που θα σταλούν προς τα εμπρός μέσω της συσκευής, επιτρέποντας έτσι στους ανθρώπους του σκοτεινού έργου να αποκτήσουν κάποια εικόνα για το τι μπορεί να συμβεί.

Ο ταξιδιώτης του Αρκάνσας πιάστηκε στην κάμερα; - Τρομακτικό NWA

Όταν το άκουσα για αυτό, ήρθαν στο μυαλό μου πολλές ερωτήσεις. Το πιο πιεστικό από τα οποία ήταν: αν μια κάμερα έστελνε προς τα εμπρός στο χρόνο/χώρο, θα μπορούσε να καταγράψει οτιδήποτε άλλο από αυτό που βρισκόταν αμέσως μπροστά στον φακό της; Θέλω να πω, τι θα γινόταν αν η LG βρισκόταν στη μέση των εγκαταστάσεων της λίμνης Groom, και οι χειριστές ήθελαν να αποκτήσουν εικόνα για την έκβαση μιας σύγκρουσης, ας πούμε στη Μέση Ανατολή.

Πώς θα μπορούσε ένα μαγνητόφωνο, ρυθμισμένο να καταγράφει αυτό που ήταν ακριβώς μπροστά στον φακό του σε εκείνη την τοποθεσία, να συγκεντρώσει δεδομένα για τη Μέση Ανατολή, αν ήταν ακόμα κολλημένο στη μέση της ερήμου Μοχάβε όταν έφτασε στο μέλλον;;;

Eugene Ray Architect: SION REVELATIONS / συναντήστε τον jjhurtak ...

Διάολε, κάτι σημαντικό θα μπορούσε να συμβαίνει ακριβώς πίσω από την κάμερα και θα το έχανε – μια-δυο μοίρες αλλαγή στην κατεύθυνση της κάμερας επιτρέπει την προβολή ενός συνόλου γεγονότων ενώ ένα άλλο σύνολο παραβλέπεται εντελώς, πολύ λιγότερο τα γεγονότα που βρίσκονται μισός κόσμος μακριά. Για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, η επαφή μου δεν ήταν συγκεκριμένη, λέγοντας μόνο ότι οι κάμερες δεν κινήθηκαν, καθώς η μάζα δεν αλλάζει στην προοπτική της στο χωροχρόνο.

Ωστόσο, ένα τέτοιο αντικείμενο που τοποθετείται στην ατμόσφαιρα με έγχυση μπορεί να έχει διαφορετικό χρόνο, έστω και για λίγο. Οι κάμερες μπορούσαν να κινηματογραφήσουν μέσα στο αέριο ή να δουν εικόνες στην ατμόσφαιρα με έγχυση σαν να ήταν ένας φακός που αντανακλά γεγονότα μέσα και γύρω από τη στήλη. Μου δόθηκε η κατανόηση ότι η κλίση ή η τοποθέτηση των ηλεκτρομαγνητών θα επέτρεπε να αντανακλώνται διαφορετικές απόψεις ή θέσεις στο περιβάλλον στη στήλη αερίου.

[SPOILER] [ΘΕΩΡΙΑ] Project Looking Glass Explained : shield

Αισθάνομαι σίγουρος ότι χρησιμοποιούνται τουλάχιστον  δύο δακτύλιοι ηλεκτρομαγνητών  και ότι η υπόλοιπη συσκευή αποτελείται από ένα βαρέλι και το αέριο εγχέεται στο βαρέλι – Δύο διαφορετικές πηγές έχουν δείξει ότι αυτά είναι τα βασικά συστατικά – Αυτοί οι μαγνήτες περιστρέφονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις , δημιουργώντας μια επιβάρυνση κάποιου είδους.

Στη συνέχεια το αέριο εγχέεται στο βαρέλι. Ανάλογα με την κατεύθυνση της περιστροφής – είμαι βέβαιος ότι η ταχύτητα και η κλίση και πολλοί άλλοι παράγοντες πρέπει επίσης να έχουν επίδραση –  ο χρόνος και ο χώρος μπορούν να στρεβλωθούν προς τα εμπρός ή προς τα πίσω από μεγάλες ή μικρές αποστάσεις σε σχέση με το παρόν. Έχω λόγους να πιστεύω ότι οι επιστήμονες ολοκλήρωσαν έναν χάρτη με τις ακριβείς θέσεις και ταχύτητες των μαγνητών που είναι απαραίτητοι για να φτάσουμε σε στοχευμένους χρόνους τόσο προς τα εμπρός όσο και προς τα πίσω.

Προφανώς, οι εικόνες των γεγονότων σε διαφορετικά σημεία, σε σχέση με τη θέση της συσκευής μπορούν να ληφθούν και ουσιαστικά να αντανακληθούν από το αέριο, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται σαν τηλεπροτροπή ή κρυστάλλινη σφαίρα , ελλείψει καλύτερου παραδείγματος.

Πειράματα της δεκαετίας του 1960 με την τεχνολογία Stargate | Φωτογραφία της NASA - H… | Flickr

Αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι η μάζα δεν κινείται ή ότι η μάζα δεν επηρεάζεται. Επειδή μου είπαν επίσης πριν από πολλά χρόνια για ένα πείραμα που πήγε πολύ στραβά στα πρώτα χρόνια του έργου της LG, που αφορούσε κάποιο είδος δοκιμής. Όπως καταλαβαίνω, υπήρξε σημαντική κίνηση μάζας κατά τη διάρκεια αυτού του πειράματος, και κατέληξε σε έναν μάλλον φρικτό θάνατο για το φτωχό υποκείμενο της δοκιμής.

Αρχικά νόμιζα ότι ήταν πίθηκος, αλλά ανακάλυψα ότι υπήρχαν πολλά υποκείμενα δοκιμής που εστάλησαν, οπότε δεν είμαι σίγουρος τι είδους εμπλέκεται στο πείραμα που πήγε άσχημα. Ωστόσο, στην τυπική μου αναζήτηση με αντίστροφη λογική για συμπεράσματα, αυτό μου λέει ότι πρέπει να υπήρχαν πολλά υποκείμενα δοκιμής που τα κατάφεραν μια χαρά. Είμαι λοιπόν βέβαιος ότι τυχόν λάθη που έγιναν ή τυχόν λάθος υπολογισμοί έχουν διορθωθεί εδώ και καιρό.

UFOs CERN Timeline Manipulation και το Montauk Project

Μακάρι να μπορούσα να σας προσφέρω περισσότερες πληροφορίες. Όσο αξίζει, οι πηγές μου έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία ηλεκτρομαγνητών και μιας συσκευής σαν βαρέλι που εγχέεται με κάποιο είδος αερίου….αυτά τα εξαρτήματα φαίνονται απαραίτητα για να λειτουργεί η LG ως συσκευή προβολής.

Και όπως για οποιεσδήποτε αλλαγές στη μάζα, ή κίνηση μέσα στο χρόνο-χώρο…. Πραγματικά δεν ξέρω, καθώς οι πηγές πληροφοριών μου θα μου έλεγαν μόνο «τόσα πολλά για το τι είδαν ή βίωσαν τη στιγμή που συμμετείχαν. Αλλά μπορεί να αιτιολογηθεί, με βάση αυτά που είπαν ότι υπήρξαν σημαντικά πειράματα στην κίνηση της μάζας προς τα πίσω και προς τα εμπρός μέσα στο χρόνο, πολλά από τα οποία ήταν επιτυχή. Είμαι βέβαιος ότι πολλά έχουν ανακαλυφθεί ή/και τελειοποιηθεί στη διαδικασία από τότε.”

PW Area 51 S4 Base

Οι αριθμοί που λάβαμε πριν κλείσει και διαλυθεί το Looking Glass ήταν ότι θα υπήρχε πιθανότητα 19% με 85% εμπιστοσύνη, ότι θα συμβεί η καταστροφή και ότι θα γινόταν  μετάβαση από το Timeline 1 στο Timeline 2 .

Αλλά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει 81% πιθανότητα να μην συμβεί. Και έτσι, τα άτομα που θέλουν να κουβαλήσουν, την αρνητική γραμμή, είναι πεπεισμένα ότι πρόκειται να συμβεί, δεν παρουσιάζουν τα γεγονότα. Τα γεγονότα είναι: αυτό είναι το υλικό που έχουμε διαθέσιμο και το γνωρίζουμε.

Dan Burisch

Το παρακάτω είναι μια συλλογή από μαρτυρίες που παρασχέθηκαν από δύο εξέχοντες πληροφοριοδότες, τον Dan Burisch και τον Bill Hamilton, που συζητούν το Looking Glass Project.

Κ:  Λοιπόν, αυτό που λέτε είναι οι Illuminati… για να επιστρέψουμε σε αυτό το νήμα…

Δ:  Ναι.

Κ:  …είναι βασικά η πλευρά που πιστεύει ότι  η μετάβαση θα συμβεί από τη μια γραμμή χρόνου στην άλλη .

Δ:  Όχι μόνο πιστεύουν ότι θα συμβεί, αλλά θέλουν να το προκαλέσουν.

Κ:  Μα τι… αλλά πώς τους ωφελεί να το προκαλούν; Γιατί να θέλουν να είναι P45;

Δ:  Δεν το κάνουν. Οι ζωντανοί όχι. Εξετάζουν τα P-45 ως μέσο για να επιτύχουν το σκοπό τους. Δεν πρόκειται να ζήσουν τόσο πολύ. Απλώς πρόκειται να ζήσουν μια κανονική ανθρώπινη ζωή και θα πεθάνουν, οπότε θέλουν τον έλεγχο για τον εαυτό τους. Το γεγονός ότι τα P-45… τόσο ανήθικοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Το γεγονός ότι τα P-45 μας θέλουν, στο στάδιο της ανάπτυξής τους, να έχουμε μια καταστροφή που, που δικαιολογεί τη δική τους ιστορία, χρησιμοποιείται ως μέσο για τον τερματισμό από τους Illuminati που θα ήθελαν να το δουν αυτό ο πληθυσμός θανατώνεται για να αποκτήσουν  μεγαλύτερο έλεγχο . Δεν τους νοιάζει.

Κ:  Λοιπόν, εντάξει. Και λοιπόν…

Δ:  Θέλουν μόνο για τον εαυτό τους. Υπάρχουν πραγματικά ανθρώπινα όντα που δεν νοιάζονται ή που νοιάζονται πολύ λίγο.

Κ:  Αυτό που λέτε λοιπόν είναι ότι οι Illuminati θέλουν να συμβεί η καταστροφή…

Δ:  Ναι.

Κ:  …έτσι ώστε ένας συγκεκριμένος αριθμός… τα τρία τέταρτα είναι ο αριθμός που έχω ακούσει… για την ανθρωπότητα πεθαίνει. Παίρνουν τη Γη στον εαυτό τους…

Δ:  Λοιπόν, η ιστορία διαβάζει λίγο περισσότερο από τα δύο τρίτα.

Κ:  Εντάξει. Τα δύο τρίτα.

Δ:  Αυτό ακριβώς διαβάζει η ιστορία των J-Rods.

Κ:  Εντάξει. Τα δύο τρίτα. Και μετά τι; Θέλω να πω, πρέπει ακόμα να ζήσουν μέσα από τις αλλαγές της Γης και τους κατακλυσμούς, σωστά;

Δ:  Σωστά. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι και αυτοί που έχουν τις εγγυημένες θέσεις τους στις ζώνες ασφαλείας… υπόγειες εγκαταστάσεις κ.λπ. Και έτσι υποτίθεται ότι… δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα, αλλά υποτίθεται ότι ήταν στην πραγματικότητα … οι πρόγονοι αν θέλετε, των ανθρώπων που γίνονται οι J-Rods.
Κ:  Καταλαβαίνω. Αλλά κατά μία έννοια… υπάρχει μια σκέψη ότι κατά μία έννοια τα P-45, αυτή η πλευρά της ανθρωπότητας, είναι… πιθανώς να είναι σχεδόν  άψυχα .

Δ:  Γίνονται απωθημένα. Έχουν ακόμα τις ίδιες ψυχές τους, γιατί ακόμα και μετά από 7.000 χρόνια ανάπτυξης, μπορούσα να δω την ψυχή, όπως βλέπετε την καρδιά ενός άλλου ανθρώπου… Μπορούσα να δω την ψυχή στο Chi'el'ah. Έτσι, δεν έφυγε και μετά επέστρεψε…

Κ:  Αλλά ο Chi'el'ah δεν ήταν P-45.

Δ:  Όχι. Ήταν P-52, αλλά αυτό σημαίνει απλώς ότι βρισκόταν 7.000 χρόνια στο χρονοδιάγραμμα T2 από τότε που τα P-45…

Κ:  Οπότε ήταν…

Δ:  …υπήρχαν.

Κ:  …ή, οι δικοί του ήταν παλιά, ένα P-45.

Δ:  Ναι.

Κ:  Και ένα P-46, 47, 48.

Δ:  Ναι. Ναι… ναι.

Κ:  Εντάξει.

Δ:  Δεν έφυγε λοιπόν η ψυχή και μετά γύρισε. Ήταν εκεί. Αλλά μετά… ξέρετε τι. Ματιά. Μπορείς να πεις ότι κάποιοι άνθρωποι είναι χωρίς ψυχή.

Κ:  Αχ.

Δ:  Οι Ναζί. Πόση ψυχή είχαν όταν πέταξαν τον παππού μου σε ένα αυτοκίνητο; Πόση ψυχή είχαν; Γνωρίζουμε ότι είχαν μια ανθρώπινη ψυχή, τόσο μαύρη όσο φαινομενικά ήταν ή σαν καλυμμένη με τον παράφρονα εγκέφαλό τους, αλλά εξακολουθώ να προσεύχομαι γι 'αυτούς να έχουν… ακόμη και αυτοί… να έχουν γίνει καλά με  τον Θεό . Είχαν όμως ακόμα την ψυχή τους παρόλο που ήταν απωθημένα. Κ:  Λοιπόν… Δ:  Με τον ίδιο τρόπο, τα P-45 έχουν ψυχή.

Κ:  Εντάξει. Λοιπόν, τι… Εντάξει. Έχετε μιλήσει για τα P-52 Orions και τα P-52 J-Rods. Έχω δίκιο;

Δ:  Ωχχ. Νευτώνεια Υπερθέτω...
Δ:  Υπάρχουν επιπτώσεις στο χρονοδιάγραμμά μας τώρα που έχουν συμβεί. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έλαβα όχι μόνο από την Chi'el'ah, αλλά και από  το υλικό του Majestic . Υπάρχουν επιπτώσεις στην πραγματικότητά μας τώρα, στο χρονοδιάγραμμά μας τώρα, λόγω του όγκου του ταξιδιού στο χρόνο που έχει συμβεί. Κάθε φορά που γυρνούσαν τον χρόνο πίσω, προκάλεσαν μικρά παράδοξα που έχουν δημιουργηθεί ως η πραγματικότητά μας που αντιλαμβανόμαστε τώρα. Με άλλα λόγια, υπάρχει πραγματική νευτώνεια υπέρθεση. Και αυτό είναι ένα τρομακτικό πράγμα για μένα.

Κ:  Λοιπόν, είναι σχεδόν σαν να βάζεις χρήματα στην τράπεζα, ωστόσο, κάθε φορά που έρχονται, από το P-45, κατά μία έννοια. Το χρονοδιάγραμμά τους… Δ:  Το βλέπω περισσότερο ως δημιουργία ενός μεγαλύτερου σωρού κοπριάς. [γέλια] Κ:  Λοιπόν, εντάξει. [γέλια] Εκτιμώ την έμφαση. Ωστόσο, παρ 'όλα αυτά, είναι σαν μια κατάθεση προς το πραγματικό γεγονός που συμβαίνει. Είναι… εννοώ…

Δ:  Δεν ξέρω.

Κ:  …είναι παράγοντες αλλαγής, κατά μία έννοια.

Δ:  Είναι φορείς αλλαγής όπως όλοι οι άνθρωποι είναι φορείς αλλαγής. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ένα αίτιο αποτέλεσμα, αν υπάρχει σχέση μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος, που έχει να κάνει με το μέγεθος του ταξιδιού τους στο χρόνο και την υπέρθεση που συμβαίνει στην πραγματικότητά μας, και την ίδια την καταστροφή. Νομίζω ότι η ίδια η καταστροφή, από όλα όσα έχω διαβάσει και ακούσει, είναι μια άμεση, αχ… συνέπεια της τεχνολογικής πτυχής του να φέρουμε υπερβολική ενέργεια προς το μέρος μας, με έναν μη φυσικό τρόπο.

Κ:  Εντάξει. Λοιπόν, βασικά λέτε ότι υπάρχουν δύο χρονοδιαγράμματα. Θέλω να πω, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε τη δουλειά των φυσικών τώρα που λένε, «Κοίτα, αν μπορείς να έχεις δύο χρονοδιαγράμματα, μπορείς να έχεις δύο εκατομμύρια».

Δ:  Λοιπόν, δεν έχουμε πραγματικά τρεις; Ή τέσσερις. Συζητάω για 24.000. Συζητώ για 45.000, 52.000 και σήμερα. Πόσα χρονοδιαγράμματα είναι αυτά; Επειδή αυτοί οι άνθρωποι προχώρησαν γραμμικά στο χρονοδιάγραμμά τους. Ακριβώς επειδή θέλουμε να το ονομάσουμε Timeline 2 δεν σημαίνει ότι υπάρχουν άλλα εφέ ή υπερθέσεις που συμβαίνουν σε διαφορετικές πραγματικότητες ακόμη και κατά τη διάρκεια των δικών τους χρονοδιαγραμμάτων. Δεν ξέρουμε.

Κ:  Ακριβώς. Εννοώ ότι υπάρχει μια έννοια κατά την οποία αυτό για το οποίο μιλάτε δεν είναι τόσο πολύ ότι υπάρχουν τα P-45, για παράδειγμα, το Timeline 1, καθώς στην πραγματικότητα θα διαχωριστεί από την πραγματικότητά μας και θα μοιάζει περισσότερο με παράλληλη πραγματικότητα αντί για διασταυρούμενη πραγματικότητα.

Δ:  Από ό,τι καταλαβαίνω, οι άνθρωποι που είναι ακριβώς προηγούμενοι, που θα ήμασταν εμείς σύμφωνα με την ιστορία τους, έως οι άνθρωποι που ήταν αμέσως μετά, υπάρχουν ως ευθύς φορέας του χρόνου. Με άλλα λόγια, ο Θεός να μην συμβεί η καταστροφή, θα εμφανιστεί όπως αύριο και θα συμβεί μια καταστροφή, κ.λπ., κ.λπ., και προχωράμε μπροστά και αρχίζουν να συμβαίνουν αλλαγές στη Γη, υπάρχει μια καταστροφή, υπάρχει απώλεια, τεράστια ζωή, κλπ. Πιθανότατα δεν θα νιώσετε τίποτα να αλλάζει εκτός από το γεγονός ότι όλοι θα τρέξουμε φοβισμένοι για τη ζωή μας. Πέρα από αυτό δεν έχω καμία εξήγηση.

Κ:  Εντάξει. Το λες αν συμβεί η καταστροφή.

Δ:  Ναι.

Κ:  Αλλά αν δεν συμβεί, υπάρχει ακόμα το στοιχείο στο οποίο μας έχουν επισκεφθεί, από ένα χρονοδιάγραμμα που πραγματικά υπάρχει κατά μία έννοια…

Δ:  Εγώ… Εγώ…

Κ:  …και πώς ξεφτιάχνεις κάτι που έχει φτιαχτεί; [Ο Νταν κουνάει το κεφάλι όχι] Αυτό είναι κάπως… Θέλω να πω, είναι κάπως περισσότερο μια φιλοσοφική ερώτηση…

Δ:  Δεν ξέρω, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αναβάλω τον δημιουργό για αυτό…

Κ:  Εντάξει.

Δ:  …πρόβλημα γιατί το μόνο που κάνουμε είναι ενοχλητικό…

Κ:  Τι σας είπε ότι αυτό είναι αλήθεια;

Δ:  Όλα τα παραπάνω.

Κ:  Εντάξει.

D:  Είναι όλα τα παραπάνω, καθώς και πληροφορίες απευθείας από τη Majestic.Looking Glass Technology
K:  Γιατί  η Majestic είναι  σε θέση να γνωρίζει ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα ή δεν συμβαίνει; Με άλλα λόγια, έχετε την τεχνολογία Looking Glass που χρησιμοποιούσαν και εσείς. Και, ήσουν οργανική… Δ:  Όχι, δεν το χρησιμοποίησα, προσωπικά. Κ:  … στην ανακάλυψη; Ήσουν μέσα… Όχι; Δ:  Όχι. Ω, όχι όχι όχι. Αυτή είναι μια πρωτότυπη τεχνολογία που προήλθε από αρχαίες σφραγίδες κυλίνδρων, από ανθρώπους από το μέλλον μας που μας την παρείχαν, δηλαδή τους απατεώνες, τα P-45. Κ:  Εντάξει. Οι άνθρωποι που…

Δ:  Δεν θα είχαμε…

Κ:  …είναι αρνητικές.

Δ:  Έτσι είναι. Δεν θα είχαμε αυτή την υπέροχη τεχνολογία αν δεν είχε φυτευτεί στο παρελθόν μας για να τη χρησιμοποιήσουμε τώρα. Το σύνολο της τεχνολογίας πρέπει είτε να απενεργοποιηθεί είτε να καταστραφεί.

Κ:  Με άλλα λόγια, να καταργήσουμε την τεχνολογία.

Δ:  Μέχρι τουλάχιστον…

Κ:  Για να…

Δ:  …αφού περάσουμε αυτή τη χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει τρόπος. Από την εξαπάτηση, την έπαρση, τη φιλαργυρία και την απληστία που έχω γύρω μου τα τελευταία είκοσι χρόνια… έτσι αυτή είναι η καλή πλευρά αυτών των δύο βρώμικων νομισμάτων. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσουν ξανά αυτόν τον εξοπλισμό, εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από αυτό. Φυσικά και θα το κάνουν. Ερχομαι. Θέλω να πω, το έχουν αυτό… είναι σαν ένα μαγικό κουτί… για να προσπαθήσουν να δουν το μέλλον. Τι θα κάνουν στο μέλλον σχετικά με αυτό, δεν έχω ιδέα. Δεν έχω καμία δύναμη πάνω σε αυτό και δεν έχω ιδέα.

Κ:  Εντάξει. Έτσι, αυτή  η τεχνολογία Looking Glass  προέρχεται από τσιμούχες κυλίνδρων.

Δ:  Αρχικά, ναι.

Κ:  Πώς;

Δ:  Αρχικά ήταν μια σειρά οδηγιών για την πρόσβαση στις σκουληκότρυπες, οι οποίες φυσικά περνούν στον υπερχώρο στον οποίο βρισκόμαστε. Και από εκεί δούλεψαν την τεχνολογία, κατασκεύασαν τον εξοπλισμό από τις οδηγίες. Αφού κατασκεύασαν τον εξοπλισμό από τις οδηγίες, άρχισαν να τον τροποποιούν και να βρίσκουν διαφορετικά πράγματα γι 'αυτό. Ένα από τα πράγματα που βρήκαν είναι ότι θα μπορούσαν πραγματικά να το χρησιμοποιήσουν ως πύλη peering, όπως ένα peering glass, αν θέλετε, για να δουν διαφορετικές πτυχές, όχι μόνο του μέλλοντος, αλλά και του παρελθόντος.

Κ:  Είναι σουμέριοι αυτοί… αχ, σουμέριοι…

Δ:  Θα έλεγα ότι προηγούνται ελαφρώς του χρονικού πλαισίου των Σουμερίων, αλλά ότι μερικές από τις πληροφορίες που προήλθαν από σφραγίδες κυλίνδρων που προηγήθηκαν ελαφρώς του χρονικού πλαισίου των Σουμερίων αντιγράφηκαν στη συνέχεια και σε σφραγίδες των Σουμερίων, και…

Κ:  Και Αιγύπτιος;

Δ:  …αυτές οι σφραγίδες των κυλίνδρων… Ω ναι. Και αυτές οι σφραγίδες κυλίνδρων, από όσο γνωρίζω, έχουν ληφθεί όλες.

Κ:  Από το Ιράκ.

Δ:  Μερικοί από αυτούς από το Ιράκ. Ναί.

Κ:  Μερικοί από αυτούς από την Αίγυπτο;

Δ:  Κάποιοι από άλλους… Κάποιοι από την Αίγυπτο. Μερικά από αυτά από άλλες χώρες όπου αποθηκεύονταν.

Κ:  Και…

Δ:  Και πραγματικά δεν θέλω να φέρω τη χώρα μου σε πάρα πολλά προβλήματα εδώ. [γέλιο]

Κ:  Και, και έχεις…

Marci:  Αν μπορούσαμε να σταματήσουμε για λίγο…

Κ:  Προχώρα.

Μ:  Θέλω να επαναλάβω. Τα αδίστακτα P-45 πήδηξαν πίσω, δημιούργησαν την τεχνολογία επειδή…

Δ:  [γνέφει το κεφάλι ναι] Εεεεε.

Μ:  …αυτό ήθελαν να κάνουν, ήταν να σπείρουν τη γη  για να διευκολύνουν την καταστροφή . Διότι τοποθετώντας την τεχνολογία διαθέσιμη ήξεραν ότι... θα αξιοποιούνταν. Και όσο εμείς ως άνθρωποι… Θεέ μου. [η κάμερα στρέφεται στον Marci]. Όμως, ήθελαν να επιστρέψουν…

Δ:  Ω, παρακαλώ, κόλλησέ την με ταινία!

Μ:  …και ξεκίνησαν την τεχνολογία γιατί θεώρησαν ότι, ως άνθρωποι, δεν θα μπορούσαμε να απομακρυνθούμε από τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.

Κ:  Πώς χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία τώρα; Και δεν είναι… αν μιλάτε για  σκουληκότρυπα , δεν είναι το ίδιο πράγμα με μια αστρική πύλη;

Δ:  Ουσιαστικά ναι. Η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται τώρα. Όπου το βρούμε, το παίρνουμε.

Κ:  Ποιοι είμαστε "εμείς;"

Δ:  Α…

Κ:  Γιατί έχετε αντιμαχόμενες φατρίες.

Δ:  Εμείς…

Κ:  Έχεις τους Illuminati από τη μια, έχεις το Majestic από την άλλη.

Δ:  Ναι. «Εμείς» είναι το… είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες ως μέρος του ΟΗΕ. Ξέρετε… Δεν θέλω πραγματικά να σχολιάσω πάρα πολλά για  το ΝΑΤΟ  και  ποιος ελέγχει τη συμμαχία του ΝΑΤΟ σε αυτό το σημείο . Αλλά…. Κ:  Δεν είναι γεγονός ότι οι Illuminati…. Δ:  Κάνουμε το μεγαλύτερο μέρος της μερίδας του λέοντος.

Κ:  …θα το έκλεβε πίσω αυτό Ψάχνοντας… ; Θέλω να πω, αν θέλουν να συμβεί,… Στόχος τους θα ήταν να κλέψουν αυτούς τους κυλίνδρους και να τους πάρουν…

Δ:  [γνέφοντας το κεφάλι ναι] Ναι.

Κ:  …για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την  τεχνολογία Looking Glass .

Δ:  Ναι. Αλλά δεν μπορούν να εμφανιστούν ως επιτιθέμενοι για να κλέψουν τίποτα πίσω, οπότε αυτό που κάνουν είναι να μας ψηφίσουν εναντίον μας.

Κ:  Πώς σταματά αυτό…

Δ:  Λοιπόν, παίζει…

Κ:  …η τεχνολογία;

Δ:  Παίζει στον ΟΗΕ. Λοιπόν, είχαμε  την τεχνολογία Looking Glass και την πύλη, την πραγματική τεχνολογία stargate, στο Ιράκ, ήδη από τις αρχές του 2003. Και πολλές χώρες δεν μας θέλουν… δεν ήθελαν να μπούμε στο Ιράκ. Το κάναμε, όμως, έτσι δεν είναι;

Κ:  Σωστά. Αλλά πώς γίνεται… Με άλλα λόγια, αν…

Δ:  Ο Moammar μόλις παρέδωσε τα δύο του. Απλώς του είπαμε ότι θα τον κάνουμε πλούσιο πέρα ​​από τη φιλαργυρία. Και ήταν λίγο πιο έξυπνος από τον Σαντάμ, αυτό είναι όλο. Και αυτό που έκανε είναι να τους παρέδωσε και να λέει, «Ω, σε παρακαλώ, έλα στη χώρα μου». Λέει, «Κοιτάξτε τον εξοπλισμό μου για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνω όπλα μαζικής καταστροφής». Εν τω μεταξύ, από την πίσω πόρτα βγαίνουν τα δύο που του είχε μεταφέρει πραγματικά ο Σαντάμ.

Κ:  Κύλινδροι;

Δ:  Λοιπόν, εξοπλισμός, αστρική πύλη…

Κ:  Αστρική πύλη.

Δ:  …ενεργοποίηση…

Κ:  Πύλες.

Δ:  …τεχνολογία. Ναι. Για να πειραματιστούν.  Πειραματίζονταν.
Κ:  Αλλά αν η  τεχνολογία Looking Glass  είναι το ίδιο πράγμα με… έχει πρόσβαση σε μια σκουληκότρυπα… Η τεχνολογία…

Δ:  Στην πραγματικότητα…

Κ:  …έχει πρόσβαση σε μια σκουληκότρυπα.

Δ:  … το κάνει αυτό. Ναί.

Κ:  Έχει επίσης πρόσβαση σε αστρικές πύλες.

Δ:  Λοιπόν, αυτό είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Έχω χρησιμοποιήσει τον όρο  τεχνολογία stargate …

Κ:  Οι αστρικές πύλες συμβαίνουν…

Δ:  …να εννοεί  μια μηχανή που έχει πρόσβαση σε μια σκουληκότρυπα απλώνοντας την ενέργεια , την παράξενη ύλη ή οτιδήποτε άλλο είναι… και δεν είμαι φυσικός… που την απλώνει με συμβατό τρόπο είτε για να επικοινωνήσει μέσω αυτής… είτε διέλευση πληροφορίες. Αυτό περιλαμβάνει επίσης…

Κ:  Αλλά, συμβαίνει…

Δ:  …φυσικά σώματα.

Κ:  …συμβαίνει φυσικά. Οι αστρικές πύλες εμφανίζονται φυσικά.

Δ:  Πράγματι το κάνουν.

Κ:  Πώς τα κλείνεις λοιπόν;

Δ:  Δεν το κάνεις. Και δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε. Η ιστορία λέει ότι το φυσικό πέρασμα μας από αυτόν τον ενεργειακό χώρο είναι καλό. Αλλά είναι η χρήση της τεχνολογίας που προκαλεί την καταστροφή.

Κ:  Λοιπόν είναι…

Δ:  Είναι η ενίσχυση αυτού του φυσικού συστήματος, η ακατάλληλη ενίσχυση, που προκαλεί την καταστροφή. Και έτσι, όχι, δεν θέλουμε να συμβεί αυτό. Νομίζω ότι η ενέργεια που περνάμε είναι μέρος αυτού που μας συμβαίνει φυσικά, αυτό μας αλλάζει με θετικό τρόπο. Είναι μέρος του σύμπαντος αγάπης στον οποίο είμαστε μέρος. Νομίζω ότι αυτός είναι ίσως ένας από τους παράγοντες, όχι όλοι, αλλά ένας από τους παράγοντες για την άνοδο αυτών των όμορφων παιδιών, των παιδιών Indigo. Και, και είμαι υπέρ αυτού. Είμαι για αυτό.

Κ:  Θέλουμε λοιπόν να αφήσουμε τις αστρικές πύλες, τις  φυσικές αστρικές πύλες . Τους αφήνουν μόνους.

Δ:  Σωστά. Θέλουμε να κρατάμε τα χέρια μας μακριά από τη φύση. Τραβήξτε τα χέρια μας μακριά. Απομακρύνετε το από τον καρπό του δέντρου της ζωής, ας το πούμε… φύγε μακριά, και απλώς αφήστε τη φύση να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό θα είναι καλό. Ωστόσο, έχουμε και ανθρώπους που αντιτίθενται σε αυτό γιατί θέλουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν.

 από: ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ


πηγή: https://paradigmshyft.com/2021/07/18/project-looking-glass-the-plans-of-the-secret-government-on-time-machines-and-stargate-devices/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters