Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Επίθεση της επιστημονικής κοινότητας σε Σ.Τσιόδρα: «Επινόησε θανάτους λόγω Covid-19 για να πάρει η κυβέρνηση μέτρα»

Μετά την ομολογία του πως κατέγραφε ως θανάτους από κορωνοϊό, ακόμα και ανθρώπους που πέθαναν από άσχετες αιτίες, όπως… εγκεφαλικό(!), ο Σωτήρης Τσιόδρας δέχεται σκληρή επίθεση από την επιστημονική κοινότητα.
Ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, έκανε λόγο για μέθοδο που αποτελεί «επινόηση» του κ.Τσιόδρα και η οποία δίνει «ψευδή εικόνα θνητότητας» του κορωνοϊού, που είχε ως μοναδικό στόχο να δικαιολογήσει τα μέτρα.

Ο κόσμος καίγεται και ο κ.Μηταράκης κόβει κορδέλες σε hot spot

Ζούνε μάλλον σε δικό τους πλανήτη! Δεν βρίσκουμε άλλη εξήγηση!
Ο Νότης Μηταράκης που φέρει το επίζηλο αξίωμα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου πήγε στην Μόρια όπου και στην περίμετρο της δομής για τους «μετανάστες» δημιουργήθηκε ένας χώρος πρώτης ιατρικής εξέτασης.

H συνέντευξη των Γιατρών που κατέβασε το Youtube για τον Κορωνοιό (video)


Στις 22 Απριλίου, δύο γιατροί και κλινικάρχες, στην κομητεία Κερν της Καλιφόρνια, οι δρ. Erickson και δρ. Massihi, έδωσαν συνέντευξη τύπου, όπου παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα δεδομένα τους από τα τεστ κορωνοϊού που είχαν πραγματοποιήσει το διάστημα της πανδημίας.
Εδώ, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη των δύο γιατρών, με ελληνικούς υπότιτλους, η οποία απαγορεύτηκε στο YouTube και κατέβηκε αυτομάτως μόλις την αναρτήσαμε (το γιατί εξηγείται παρακάτω).

Μυστήριο με τη δολοφονία του Κινέζου ερευνητή λίγο πριν φτάσει σε σημαντικά ευρήματα για τον Covid-19

Θλίψη και προβληματισμός επικρατεί στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία Κινέζου ερευνητή που βρισκόταν πολύ κοντά στο να ανακαλύψει σημαντικά ευρήματα για τη νόσο του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το CNN, το πτώμα του 37χρονου ερευνητή βοηθού καθηγητή Μπινγκ Λιου βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα.

Γκέιτς και Πάπας: Η κοινή τους απαίτηση για καθολικό εμβολιασμό κατά covid19….


H επιλεκτική ευαισθησία των Μπιλ Γκέιτς και του Πάπα για την χαρακτηρισμένη πανδημία από κορωνοιό.Η κοινή τους απαίτηση για καθολικό εμβολιασμό κατά covid19. Συγκριτική μελέτη των στοιχείων με άλλες ασθένειες είναι αποκαλυπτική. Από πνευμονία και γρίπη πεθαίνουν παγκοσμίως ως κι 7.000.000 ενώ από τον covid19 ως τώρα μόλις 240.000.

Στις αρχές Μαΐου, ο Μπιλ Γκέιτς είπε ότι ο κόσμος χρειαζόταν 14 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού COVID-19 και αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Η Ν.Δ. άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου! Έβαλαν φωτιά σε ξενοδοχείο στην Πέλλα που θα έμεναν παράνομοι μετανάστες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης αλλοδαπών παράνομων μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Η ένταση ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας όπου κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν από τη Σκύδρα και την Πτολεμαΐδα και έστησαν οδοφράγματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο.

Παγκόσμιος πολεμικός «συναγερμός» στην Αρκτική – Υπερηχητικό «μήνυμα» Τραμπ και Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)


Συμμετέχει και η Βρετανία…
Το «θερμόμετρο» στον πλανήτη ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Πέραν του θερμού μετώπου σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή λόγω Τουρκίας, υπάρχει ο Περσικός Κόλπος (ΗΠΑ-Ιράν) και η Νότια Κινεζική Θάλασσα.

Κατηγορία Άντζελα Χίτλερ - Rinus Verhagen


Κατηγορία Άντζελα Χίτλερ - Rinus VerhagenΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Του Rinus Verhagen,  2 Μαΐου 2020 
Αγαπητοί αναγνώστες που λαχταρούν την αλήθεια, 
Κατηγορία εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ, εξ ονόματος των Συμμάχων (Donald J Trump και Vladimir Putin) Αυτή η υπόθεση ασκείται από τη στρατιωτική αστυνομία με επικεφαλής τον SHAEF (Europe Defender 2020) ). 

Λόγω του πραξικοπήματος και της μεταβίβασης εξουσίας στην ΕΕ. 

Δράση κατά της Άνγκελα Χίτλερ - Μέρκελ


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Κατηγορία εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ, εξ ονόματος των Συμμάχων (Donald J. Trump και Vladimir Putin)
Αυτή η υπόθεση παρακολουθείται από τη στρατιωτική αστυνομία με επικεφαλής τον SHAEF (Europe Defender 2020).
Λόγω του πραξικοπήματος και της μεταφοράς εξουσίας στην ΕΕ.

Πέφτουν οι μασκες! Ο Τσιόδρας υπερασπίζεται τον Bill Gates: «Πρωτοποριακό το εμβόλιο που ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων»

Ο Σωτήρης Τσιόδρας «υιοθέτησε» την γραμμή Μπιλ Γκέιτς για εμβόλιο (RNA) το οποίο θα ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων, καθώς έκανε λόγο για «πρωτοποριακή μέθοδο».

ΘΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ;

BENJAMIN FULFORD 4/5/2020
Αν και ίσως φαίνεται να υπάρχει αδιέξοδο στην επιφάνεια, καθώς η μάχη για τον Πλανήτη Γη μαίνεται, κάτι τεράστιο επίκειται, όπως συμφωνούν πολλές πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι πηγές από τη NSA λένε πως το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα πρόκειται να αποκαλυφθεί. Από την πλευρά τους, η πηγές από τη NASA αναφέρουν πως κάποιο είδος ανωμαλίας «επηρεάζει την ίδια τη δομή της πραγματικότητας».

Κατσίκα θετική στον Κορωνοϊό

Ο πρόεδρος της Τανζανίας Μαγκουφούλι ξεφτίλισε την Συμμορία του Π.Ο.Υ και του ψευτοεπιστήμονες λοιμωξιολόγους. Για να ελέγξει την «αξιοπιστία» των τέστ διέταξε να πάρουν δείγμα από μια κατσίκα και ένα φρούτο, βάζοντας ανρώπινα ονόματι στα φιαλίδια .
Και το εργαστήριο βρήκε θετική στον Κορωνοϊό και την κατσίκα και το φρούτο.  https://deltio11.blogspot.com


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters