Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΘΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ;

BENJAMIN FULFORD 4/5/2020
Αν και ίσως φαίνεται να υπάρχει αδιέξοδο στην επιφάνεια, καθώς η μάχη για τον Πλανήτη Γη μαίνεται, κάτι τεράστιο επίκειται, όπως συμφωνούν πολλές πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι πηγές από τη NSA λένε πως το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα πρόκειται να αποκαλυφθεί. Από την πλευρά τους, η πηγές από τη NASA αναφέρουν πως κάποιο είδος ανωμαλίας «επηρεάζει την ίδια τη δομή της πραγματικότητας».
Ο στρατός των ΗΠΑ επίσης βρίσκεται σε πλήρη μαχητική λειτουργία τώρα, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο εφέδρους να έχουν κληθεί. Ως αποτέλεσμα, η λίστα των εξαφανισμένων διασήμων, εκατομμυριούχων και πολιτικών συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς συνεχίζεται η μαζική εκκαθάριση των Σατανιστών.
Καθώς μαζεύονται οι πραγματικοί εγκληματίες, η χρεοκοπία της Εταιρίας Ηνωμένων Πολιτειών οδηγεί τώρα στη μαζική απελευθέρωση των μη βίαιων παραβατών. Ενώ πολλοί υπέρμαχοι του νόμου και της τάξης κρούουν τον κώδωνα κινδύνου, γεγονός είναι πως οι ΗΠΑ λειτουργούσαν τεράστια γκούλαγκ-φυλακές εργατών-σκλάβων.


Οι Αμερικανοί έχουν 20 φορές περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν στη φυλακή απ΄ό,τι οι Κινέζοι. Για παράδειγμα, μια Αφρο-αμερικανή φίλη μου είπε πως ο αδερφός της φυλακίστηκε μόνο και μόνο επειδή τα μαλλιά του βρέθηκαν θετικά στη μαριχουάνα. Αυτό είναι μόνο ένα από αμέτρητα παραδείγματα των προσχημάτων που χρησιμοποιεί η κυβερνούσα καμπάλ για να συγκεντρώσει σε φυλακές σκλάβους-εργάτες. Ένας συνάδελφος στη Σιγκαπούρη είδε αμερικανικά ομόλογα επενδυμένα σε φυλακισμένους σκλάβους εργάτες να πωλούνται σε επενδυτές στην Άπω Ανατολή. Ας το εμπεδώσουμε: η κυβέρνηση των ΗΠΑ πουλάει καιρό τώρα ομόλογα επενδυμένα σε εργατο-σκλάβους στην Κίνα.
Η χρεοκοπία της Εταιρίας κλείνει τώρα αυτά τα γκούλαγκ. Μόνο οι πραγματικά επικίνδυνοι εγκληματίες θα πρέπει να μείνουν στη φυλακή στις παρούσες συνθήκες. Ίσως η λύση για να προχωρήσει κάτι τέτοιο είναι να στηθεί ένα σύστημα που η διαθεσιμότητα των φυλακών θα ελέγχεται από συμμορίες;
Εντωμεταξύ το ανθρωποκόπαδο, ανακούρκουδα στα σπίτια του, με πολύ αργό ρυθμό αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η παρούσα κυβέρνησή του απαρτίζεται από εγκληματίες και ψεύτες.
Πολλά παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης ξαφνικά αφυπνίζονται και βλέπουν την πραγματικότητα. Η New York Post, για παράδειγμα, αναφέρει πως ο κορονοϊός ίσως κατασκευάστηκε από τον Μπιλ Γκέιτς με σκοπό να τσιπάρει τους ανθρώπους. Η NSA λέει το ίδιο πράγμα, όσο τρελό κι αν ακούγεται.
Η βιομηχανία εμβολιασμών έχει γίνει ευρέως αντιληπτή και οι άνθρωποι θα τρομάξουν όταν μάθουν τι τους κάνουν και τους έκαναν οι έμπιστοι λειτουργοί υγείας.


Η κουνελότρυπα είναι βαθιά και δε χωράει αμφιβολία πως μια μαφιόζικη οικογένεια λειτουργούσε το Δυτικό κόσμο σαν ένα τεράστιο αγρόκτημα σκλάβων εδώ και χιλιάδες χρόνια, φτάνοντας μέχρι πίσω στη Βαβυλώνα.
Οι Ρώσοι έχουν δεχτεί υστερικές επιθέσεις επειδή κατάφεραν να εντοπίσουν την ηγεσία της μαφίας αυτής. Τα πιο κάτω φωτογραφικά ντοκουμέντα, για παράδειγμα, είναι μόνο ένα μέρος μιας τεράστιας απόδειξης που δείχνει πως τα παιδιά του Αδόλφου Χίτλερ διαφέντευαν το μεγαλύτερο μέρος του Δυτικού κόσμου από το τέλος του Β΄ΠΠ και μετά.
Γνωρίζατε πως η μητέρα του Μπάρακ Ομπάμα, μια εγκληματίας καταζητούμενη από το FBI, σύμφωνα με τους Ρώσους ήταν κόρη του Αδόλφου Χίτλερ; Ο πατέρας του, ο Φρανκ Μάρσαλ, ήταν Αμερικανός πράκτορας των κομμουνιστών. Εδώ είναι μια φωτογραφία από αφίσα καταζητούμενων του FBI και του φακέλου της μητέρας του Ομπάμα.

Οι άλλες φωτογραφίες, που μας έστειλαν οι Ρώσοι, ίσως σας βοηθήσουν να χωρέσετε στο μυαλό σας τα τεράστια ψέματα που μας λένε από το τέλος του Β΄ΠΠ (αν όχι και πιο πριν). Πριν τις κοιτάξετε, σας παρακαλώ να καταλάβετε πως ο Χίτλερ απέδρασε από το Βερολίνο και πήγε με αεροπλάνο στη Νορβηγία, πριν πάρει υποβρύχιο για την Αργεντινή. Έζησε μέχρι τα γεράματά του στην Παραγουάη σε ένα ράντσο που μετέπειτα το αγόρασε η οικογένεια Μπους. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά από τα παιδιά του γεννήθηκαν πολύ μετά το τέλος του πολέμου.
Η εκ δεξιών φωτογραφία, την οποία έχουμε δημοσιεύσει ξανά, δείχνει τον Αδόλφο με την κόρη του Άνγκελα Μέρκελ. Για να πειστούν όσοι έχουν αμφιβολίες, προσθέτουμε τώρα μια επίσημη φωτογραφία της νεαρής Άνγκελα στα αριστερά, για λόγους σύγκρισης.

Η επόμενη φωτογραφία δείχνει τις οικογενειακές ομοιότητες μεταξύ της μητέρας του Χίτλερ και της Μέρκελ.

Και μετά, έχουμε τη φωτογραφία της εκ μητρός γιαγιάς της Άνγκελα (τη μητέρα της Εύας Μπράουν).

Η επόμενη φωτογραφία δείχνει τρεις κόρες του Χίτλερ που κατέληξαν σε θέσεις ισχύος: την Άνγκελα Μέρκελ (Angela Merkel), την Τερέσα Μέι (Theresa May) και τη Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε (Dalia Grybauskaitė), Προέδρου της Λιθουανίας.

Εδώ μπορούμε να δούμε το ποσοστό εβραϊκού αίματος μεταξύ των κορυφαίων Ναζί.

" data-adtags-visited="true" data-adtags-width="714" id="inline-ad-3" style="box-sizing: inherit; float: left; font-family: "Noto Sans", sans-serif; font-size: 19px; height: 0px; margin-left: auto; margin-right: auto; overflow: hidden; width: 714px;">
Η Μέρκελ κάνει φασιστικό χαιρετισμό στον Ναζί Ισραηλινό ηγέτη Benjamin Netanyahu.

Η δημοσιοποίηση τέτοιου είδους στοιχείων αποτελεί μέρος της προσπάθειας να αφυπνιστεί το ανθρωποκόπαδο στην πραγματικότητα της εγκληματικής κυβέρνησής του.
Μετά την ψευδο-επίθεση (false flag) στις 11/9/2001, οι Ναζί εκπλήρωσαν το μακρόπνοο πλάνο τους της κατάληψης των ΗΠΑ και της μετατροπής τους σε ένα φασιστικό κράτος-μαριονέτα. Αυτό είναι που τώρα καταρρίπτεται από την Κοινωνία των Λευκών Δράκων και τους συμμάχους της σε Δύση και Ανατολή.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΟ PREPARE FOR CHANGE):

  • Ο Κυβερνήτης του Μίσιγκαν εργαζόταν για τον Τζορτζ Σόρος
  • Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom είναι ανιψιός της Nancy Pelosi
  • Η Nancy Pelosi είναι ανιψιά του Χίτλερ
  • Η αδελφή του Adam Schiff είναι παντρεμένη με τον γιο του Τζορτζ Σόρος
  • Η κόρη του Τζον Κέρι είναι παντρεμένη με το γιο ενός μουλά στο Ιράν
  • Η κόρη της Χίλαρι, Τσέλσι, είναι παντρεμένη με τον ανιψιό του Τζορτζ Σόρος
  • Ο Διευθυντής  Παραγωγής του ABC News, Ian Cameron, είναι νυμφευμένος με τη Susan Rice, πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας  του Ομπάμα
  • Ο Πρόεδρος του CBS, David Rhodes, είναι αδελφός του Ben Rhodes, Αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας για Στρατηγικές Επικοινωνίες του Ομπάμα
  • Η ανταποκρίτρια ειδήσεων του ABC News, Claire Shipman, είναι παντρεμένη με τον Jay Carney, πρώην Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου για τον Ομπάμα
  • Ο δημοσιογράφος των ABC News και Univision, Matthew Jaffe, είναι νυμφευμένος με την Katie Hogan, πρώην Αναπληρώτρια Γραμματέα Τύπου του Ομπάμα
  • Ο Πρόεδρος του ABC, Ben Sherwood, είναι αδελφός της Elizabeth Sherwood, πρώην Ειδικής Συμβούλου του Ομπάμα
  • Η Πρόεδρος του CNN Virginia Moseley είναι παντρεμένη με τον Tom Nides, πρώην Αναπληρωτή Γραμματέα της Χίλαρι Κλίντον
Οι λίστες του Λευκού Οίκου, της Γερουσίας και του Κογκρέσου συνεχίζουν και συνεχίζουν… όλα είναι ένα μεγάλο καμπαλο-οικογενειακό κλαμπ, και δεν σας επιτρέπεται ούτε να πλησιάσετε!


Αυτό είναι που αντιμάχεται η συμμαχία. Πιο κάτω είναι κάποιοι από τους διάσημους και τους πολιτικούς που μας ειπώθηκε ότι έχουν ήδη συλληφθεί (θα πρέπει ωστόσο να παρουσιαστεί σε επίσημη συνέντευξη τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οπότε θεωρήστε το ως ανεπίσημο σε αυτό το σημείο):
Διασημότητες:
Seth Green, James Gunn, Dan Scheinder, Steven Spielberg, Tom Hanks, Steven Colbert, Jimmy Kimmel, Ashton Kutcher, Kevin Spacey, Kathy Griffin, Oprah Winfrey, Shawn Carter, Beyonce Knowles, Anthony Kiedis, John Legend, Chrissy Teigen, Jim Carrey, Steven Tyler, Ben Affleck, Stephen Collins, Will Ferrell, Aliaune Damala Badara Thiam (Akon), Marshall Matthers III, Jeffrey Jones, Victor Salva, Marc Collins Rector, Charlie Sheen, Tyler Grasham, Madonna Ciccone, Katheryn Hudson, Gwen Stefani, Stefani Germanotta, James Franco, Will Smith, Justin Roiland, John Cusack, Demi Moore, Brian Affleck, Meryl Streep, Wanda Sykes, Chelsea Handler, Michelle Wolf, David Yarovesky, Pharrell Williams, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Courtney Love, Alec Baldwin, Johnny Depp, Brian Warner, Asia Argento
Κάποιοι από την Πολιτική Ελίτ:
Joe Biden, John McCain, Bob Menendez, John Podesta, Tony Podesta, Hillary Clinton, Bill Clinton, Chelsea Clinton, Jeff Flake, Bob Corker, Jacob Schwartz, Ed Murray, Barney Frank, Brock Adams, Mel Reynolds, Neil Goldschmidt, David Wu, Tony Mendoza, Anthony Weiner, Peter Strzok, Adam Schiff, Charles Windsor, John Kerry, Joe Scarboroug, Andrew Cuomo, Justin Trudeau, Brian Stelter, Jake Tapper, Chris Cuomo, Pope Francis, Bill Richardson, Peter Soros, Prince Andrew, Barack Obama, Anderson Cooper, Sheila Jackson-Lee.
Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να βυθιστεί στο σκοτάδι ήσυχα και είναι σαφές πως με την «πανδημία» του κορονοϊού προσπάθησαν να μας σκοτώσουν και να μας εκφοβίσουν να ξαναϋποτάξουν. Είναι επίσης σαφές πως για κάποιο λόγο, η επίθεσή τους εναντίον του ανθρώπινου γένους με το βιολογικό αυτό όπλο αυτή τη στιγμή εξουδετερώνεται.
Αυτός ο Ιταλός πολιτικός είναι ένας από το ανθρωποκόπαδο που αφυπνίζεται και βλέπει την ψευδή φύση της πανδημίας αυτής, καθώς έλεγξε τα στοιχεία και βρήκε πως οι επονομαζόμενοι ως θάνατοι από την πανδημία δεν ήταν τίποτα τέτοιο:


Εδώ μπορείτε να δείτε τις πραγματικές αιτίες θανάτου, οι περισσότερες από τις οποίες είναι εμφράγματα και καρκίνος:
Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι, ωστόσο, έχουν πλήρη επίγνωση πως το καθεστώς των ΗΠΑ προσπαθεί να μας σκοτώσει όλους με βιολογικά όπλα. Κοιτάξτε αυτές τις επίσημες δηλώσεις:
“ Σημειώσαμε τη δήλωση που έκανε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών… Οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει πολλά εργαστήρια στην περιοχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, κάτι που προκαλεί σοβαρές δημόσιες ανησυχίες στις γείτονες χώρες που τις αφορά”,
ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών Geng Shuang την Τετάρτη (28 Απριλίου).
Εντωμεταξύ, το επίσημο Πρακτορείο Ειδήσεων Xinhua είπε:
“Η Ουάσινγκτον πρέπει να απαντήσει στον προβληματισμό πως η καθυστερημένη και χαοτική αντίδραση των ΗΠΑ ουσιαστικά επιτάχυνε τη διάδοση του ιού σε περισσότερα μέρη σε όλο τον κόσμο.”
Αυτή η δήλωση είναι η πλησιέστερη δυνατόν διπλωματικά στην κατηγορία των ΗΠΑ για διάδοση της πανδημίας, χωρίς να φτάσει σε εμφανή κήρυξη πολέμου.
Εφόσον η επίθεση με βιολογικό όπλο τελικά μετατράπηκε σε μούφα, εξελίσσεται τώρα μια σοβαρή απόπειρα από την καμπάλ να μας εξοντώσει με ηλεκτρομαγνητικό οπλοστάσιο.
Αυτό πλησιάζει τα σπίτια μας. Την περασμένη εβδομάδα ο κτηνίατρος που πηγαίνω τα σκυλιά μου με πλησίασε με μια συναρπαστική ιστορία. Μου είπε πως έκαναν ένα πείραμα με 5G στο πάρκο Zenpukuji , το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου στο Δυτικό Τόκιο:
“Άρχισαν να πέφτουν πουλιά από τον ουρανό. Με κάλεσαν επί τόπου και πήρα 3 νεκρά περιστέρια στο νοσοκομείο μου και τα εξέτασα. Παρουσίαζαν όλα ρήξη πνευμόνων, σαν κάτι να είχε ανακατευτεί με τα ιόντα νατρίου στο σώμα τους. Επίσης, είχαν όλα συμπτώματα παρόμοια με τη μολυσματική περιτονίτιδα αιλουροειδών (έναν κορονοϊό που καταστρέφει τα πνευμόνια των γατών)”. Είπε πως “δεν ήταν φυσιολογικά δυνατόν” να ασθενήσουν τα περιστέρια από κορονοϊό γάτας.
Καθώς φαίνεται πουλιά πέφτουν από τον ουρανό και σε άλλες περιοχές, όπως στην Αυστραλία.
Σε προηγούμενο χρόνο, ο Δρ. Michael Meiring και άλλοι μας έχουν πει πως ο HIV δημιουργήθηκε ανακατεύοντας μια ασθένεια γάτας με γονίδια αφρικανικού πράσινου πιθήκου κι άλλα σιχαμένα πράγματα, ώστε να τον κάνουν μεταδοτικό στους ανθρώπους.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν από όλες τις θέσεις ισχύος ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ  και αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Το τελευταίο προπύργιο του πλέγματος ελέγχου τους είναι οι εταιρίες και οι τράπεζες. Αυτός είναι ο λόγος που η Εταιρική Κυβέρνηση των ΗΠΑ και το χρηματοπιστωτικό της σύστημα θα πρέπει να καταρρεύσουν.
Ένας τρόπος που επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο είναι με την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου. Οι αρνητικές τιμές πετρελαίου που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, οδηγούν τους υπολογιστές κερδοσκοπίας εκτός αγοράς πετρελαίου. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα αγαθά. Η ιδέα είναι να διαχωριστούν οι οικονομικοί κερδοσκόποι από τις επιχειρήσεις του πραγματικού κόσμου.
Η καμπάλ αντιμάχεται προσπαθώντας να καταστρέψει τον βιοπορισμό των ανθρώπων, ρίχνοντας την οικονομία με το γενικό κλείσιμο της ψευδο-πανδημίας. Η μάχη αυτή μπορεί να φανεί από την ανάκαμψη των χρηματιστηρίων (που πλουτίζει την καμπάλ), ενώσω οι ΗΠΑ φτάνουν το ρεκόρ των 30 εκατομμυρίων ανέργων (φτωχοποίηση του κόσμου).
Αυτοί οι Σατανικοί εξουσιαστές είναι τόσο αλαζόνες που εξακολουθούν να αφήνουν δημόσιες ενδείξεις της δραστηριότητάς τους, και ιδιαίτερα τον αριθμό 666. Για παράδειγμα, ο ισολογισμός της FRB (Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ) έφτασε τα 6,66 τρις δολάρια στις 29 Απριλίου, ενώ ο δείκτης εγκληματικότητας της Ιταλίας έπεσε κατά 66,6% λόγω του lockdown (γενικού κλεισίματος).
Όπως έχουν τώρα τα πράγματα, το στρατιωτικό των ΗΠΑ είναι το μόνο ίδρυμα ικανό να διαχειριστεί την κατάρρευση της Σατανικής Εταιρίας ΗΠΑ. Ένα σύνολο 1.031.03 (ΣτΜ κάποιος αριθμός λείπει… το σύνολο είναι πάνω από 1 εκατομμύριο) εφέδρων έχουν κληθεί για να εξασφαλιστεί πως τα βασικά αγαθά επιβίωσης (τροφή, καταφύγιο και επείγουσα ιατρική φροντίδα) θα είναι διαθέσιμα σε όλους, καθώς το σύστημα καταρρέει. Ένα παράδειγμα για το πού έχει ήδη βοηθήσει ο στρατός, είναι οι προσπάθειες που έκανε η καμπάλ να κλείσει τις μονάδες επεξεργασίας κρέατος. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε διαβάζοντας την εκτελεστική εντολή πάρα κάτω.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επίσης διαλύεται μαζί με τις ΗΠΑ και διαμελίζεται στις χώρες που τη συνέθεταν.
Οπότε, τι έπεται; Δύσκολο να πει κανείς για πόσο θα συνεχίζεται και θα επιδεινώνεται το χάος, αλλά το πιθανότερο είναι τα χειρότερα να έχουν τελειώσει έως το καλοκαίρι, όπως προβλέπουν πηγές από το Πεντάγωνο και αλλού.
Το πραγματικό ερώτημα είναι, ωστόσο, αν η κατάρρευση της Εταιρίας ΗΠΑ θα ξετρυπώσει το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και τη μυστική στρατιωτική τεχνολογία που τα μονοπωλεί η ελίτ. Η Λευκή Κοινωνία Δράκων (WDS) επικοινώνησε με τους Ναζί, προσφέροντας πλήρη αμνηστία (με εξαίρεση των βασανιστών παιδιών και των μαζικών δολοφόνων).  Ελπίζουμε πως η αποκάλυψη του μυστικού διαστημικού προγράμματός τους θα παρέχει στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο τη σπίθα να ξεκινήσουν μια νέα εποχή θαυμάτων.
Όπως και να έχει, πάντως, η μαζική πλανητική αφύπνιση που έχει ξεκινήσει δε μπορεί πλέον να διακοπεί. Η ανθρωπότητα ελευθερώνεται μετά από χιλιετίες σκλαβιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters