Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Έκανε το Curiosity κάποια συγκλονιστική ανακάλυψη;

 
Σήμερα όμως διαβάζουμε στο www.npr.org, ότι οι επιστήμονες που καθοδηγούν και μελετούν τα δεδομένα που στέλνει από την επιφάνεια του Άρη το εξάτροχο ρόβερ Curiosity, έχουν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.
(Μάλλον) διαθέτουν κάποια συναρπαστικά αποτελέσματα από τα όργανα ανάλυσης του ρόβερ. Από τη μια μεριά θα ήθελαν να πουν σε όλους αυτό που βρήκαν, αλλά από την άλλη θα πρέπει να περιμένουν ώστε να βεβαιωθούν, πως τα απροσδόκητα αυτά αποτελέσματα δεν οφείλονται σε κάποιο σφάλμα των οργάνων.

Πρόκειται για αποτελέσματα που προέρχονται από τη συσκευή που διαθέτει το Curiosity και ονομάζεται SAM (Sample Analysis at Mars).
Το SAM είναι ένα μίνι εργαστήριο χημείας. Μπορεί να εξετάσει ένα δείγμα του εδάφους του Άρη ή βράχου ή ακόμα και αέρα και προσδιορίσει τη σύστασή του.
Σύμφωνα με τον John Grotzinger, ερευνητή της αποστολής του Curiosity, τα δεδομένα από τη συσκευή SAM είναι “πολύ καλά” ή “συνταρακτικά”.

Οι επιστήμονες είναι προσεκτικοί και θέλουν να σιγουρευτούν πριν κάνουν οποιαδήποτε ανακοίνωση. Για παράδειγμα στην πρώτη ανάλυση αρειανού αέρα που πραγματοποίησε το SAM, αρχικά βρέθηκε ποσότητα μεθανίου. Και είναι γνωστό πως το μεθάνιο, τουλάχιστον εδώ στη Γη, προέρχεται και από ζωντανούς οργανισμούς. Όμως υπήρχε η περίπτωση το μεθάνιο αυτό να μεταφέρθηκε από τη Γη και να βρίσκονταν ήδη μέσα στη συσκευή SAM. Έτσι, όπως δήλωσε ο Grotzinger, η μέτρηση επαναλήφθηκε. Στην τελική ανάλυση τα ίχνη του μεθανίου είχαν εξαφανιστεί.

Ο Richard Zare, χημικός στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, κατανοεί την δυσάρεστη θέση στη οποία βρίσκεται ο John Grotzinge. Το 1996, ήταν μέρος μιας ομάδας που ανακοίνωσε την εύρεση οργανικών ενώσεων σε έναν μετεωρίτη από τον Άρη που βρέθηκε στην Ανταρκτική. Όταν βγήκε η είδηση, προκάλεσε τεράστια αίσθηση, δεδομένου ότι η εύρεση οργανικών ενώσεων σε ένα βράχο αρειανής προέλευσης, υποδείκνυε – τουλάχιστον – τη δυνατότητα να υπήρχε κάποτε ζωή στον Άρη.

Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστούν μερικές ακόμη εβδομάδες μετρήσεων ώστε οι επιστήμονες να ανακοινώσουν επίσημα το εύρημά τους. Περιμένουμε …

Πηγή

Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/11/curiosity.html#ixzz2Cokdo2dW
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Της .. ΣΟΥΛΑΣ γίνεται στο Eurogroup, διέκοψαν λόγω ..ασυνενοησίας

Σταμάτησε προσωρινά πρίν λίγο η συνεδρίαση του Eurogroup μεταδίδει το Dow Jones Newswires, επισημαίνοντας ότι η αιτία της διακοπής είναι η διαφωνία Ευρωζώνης – ΔΝΤ για τη διάρκεια χρηματοδότησης του ελληνικού προγράμματος.
"Υπάρχει μια σημαντική διαφορά για το πόσο καιρό θα πρέπει να χρηματοδοτείται η Ελλάδα. Η συνάντηση διακόπηκε και οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν ιδιωτικές συνομιλίες για να δουν πώς μπορεί αυτό να ξεπεραστεί", δηλώνει ένα άτομο στο Dow Jones Newswires. Αξιωματούχοι της Ευρωζώνης έχουν δηλώσει στο Dow Jones ότι είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν το θέμα του κενού... των 15 δισ. ευρώ στη χρηματοδότηση της χώρας μέχρι το 2014, αλλά θέλουν να καθυστερήσουν για το μέλλον την απόφαση για το πώς θα καλυφθούν τα επιπλέον 17,6 δισ. ευρώ που θα χρειαστεί η Ελλάδα την περίοδο 2014-2016.
Ωστόσο, "το ΔΝΤ θέλει ένα πρόγραμμα μέχρι το 2016 εδώ και τώρα", δήλωσε άλλος αξιωματούχος.
Πηγή:www.capital.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/eurogroup_21.html

Γραπτό κείμενο 7270 ετών, που βρέθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς ανατρέπει τα ιστορικά κατεστημένα


Tο πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη - Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου. Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.


Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία - που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία - οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες. Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες; Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).

Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.

Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει; Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς; Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;

Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια :
Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς,γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.

Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.

Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.

Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής.


Πηγή: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Σύνδεσμος στην Πηγή...

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=48667:grapto-keimeno-7270-eton-poy-vrethike-sto-dispilio-kastorias-anatrepei-ta-istorika-katestimena&catid=50:mathaino-tin-ellada&Itemid=337#ixzz2CojjBQoj

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολόκληρη η ομιλία του Στέφανου Μυτιληναίου, «Ο Ελληνικός μονόδρομος απέναντι στο νέο μεσαίωνα του νεοφιλελευθερισμού» στο Φιλοσοφικό Αθήναιο «Εκατηβόλος» (Αριστοτέλους 36, 1ος όροφος, Αθήνα) το Σάββατο 10 Νοεμβρίου «2012».
 
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/11/o-ellhnikos-monodromos-apenanti-sto-neo-mesaiwna-toy-neofileleft.html 

Κράτος-κυβέρνηση ΗΛΙΘΙΩΝ χρεοκοπημένης Ελλάδας...

Υποτίθεται ότι οι πολιτικοί έχουν κατανοήσει πόσο κακό κάνει στη χώρα η γραφειοκρατία. Υποτίθεται ότι έχουν κατανοήσει πόσο κρίσιμη είναι η απλούστευση των διαδικασιών, η εξάλειψη "χαρτούρας", ο τερματισμός των τροποποιήσεων και κυρίως το περίφημο "σταθερό φορολογικό πλαίσιο". Δείτε σε τι χώρα ζούμε, λοιπόν:

1) Χρόνια τώρα όλοι εξαγγέλουν την "κατάργηση του ΚΒΣ", του νόμου δηλαδή που καθορίζει τις χιλιάδες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων.

2) Πράγματι, στις 12 Νοεμβρίου ψηφίζεται ο Νόμος 4093 (το μνημόνιο 3 δηλαδή), μέσα στον οποίο υπάρχει ο νέος ΚΒΣ, ως ...υποπαράγραφος. Μετά από επεξεργασία ετών, για την οποία δούλεψαν δεκάδες επιτροπές "σοφών" !



3) Μια βδομάδα μετά (!), στις 19 Νοεμβρίου, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι του νόμου 4093/2012 έρχεται με την πράξη -σκούπα Νομοθετικού περιεχομένου, η πρώτη τροποποίησή του !!!!!!!! Δεν πρόλαβε να δημοσιευθεί και τροποποιήθηκε κιόλας !!!!!!!!!!!!!!!!!
4) Οι τροποποιήσεις μάλιστα είναι οκτώ (-8-) !!!!



5) Υπάρχει πολιτικός, τόσο μαλάκας, μα τόσο μαλάκας, που θα τολμήσει να ξαναμιλήσει για "πάταξη της γραφειοκρατίας";

6) Υπάρχει κανείς πολίτης σε αυτή τη χώρα, τόσο μαλάκας, που να μην κατάλαβε ακόμη, ότι όταν προσπαθούν οι κυβερνώντες να "απλοποιήσουν", τα διαλύουν όλα;

Οι άνθρωποι είναι απλά ηλίθιοι, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Ηλίθιοι, που πνίγουν τη χώρα σε νόμους, τροπολογίες και ερμηνευτικές εγκυκλίους, που θα απαιτηθούν κατά χιλιάδες, για να κατανοήσει ο κόσμος, όλα αυτά τα ηλίθια νομοθετήματα, που απαγορεύουν το επιχειρείν και ο μοναδικός λόγος ύπαρξής τους είναι να τιμωρούν όσους δουλεύουν.

Όχι, δεν είναι προδότες! Είναι απλά ηλίθιοι, που πάντα θα τροποποιούν τις τροποποιήσεις των τροποποιήσεων, με αποτέλεσμα να μην ξέρει ποτέ, κανείς, τι ισχύει. Είναι ηλίθιοι. Πιό απλά δεν γίνεται. 

taxalia  μέσω http://www.kalami.net/

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν «περιπλανώμενους κόσμους»

Кеплер телескоп вселенная звезды планеты млечный путь космос
Φωτογραφία: EPA

Υπάρχουν και πλανήτες «ορφανοί», οι οποίοι περιπλανούνται στο σκοτάδι μόνοι τους, επειδή κοντά τους δεν υπάρχει κάποιο αστέρι, γύρω από το οποίο θα μπορούσαν να περιστρέφονται.

 


Ευρωπαίοι αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει ένα τέτοιου είδους αστέρι, που μόλις διακρίνεται, με τη βοήθεια του υπέρυθρου τηλεσκοπίου στη Χαβάη. Πιο λεπτομερώς το μοναχικό περιπλανώμενο ουράνιο σώμα διερευνήθηκε από το αστεροσκοπείο στα βουνά της Χιλής.
Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι προς το παρόν το πλησιέστερο ελεύθερα ιπτάμενο (free floating) ουράνιο σώμα – απέχει από τη Γη 100 έτη φωτός. Αν έχει διαμορφωθεί στο δικό σύστημα αστέρων, γιατί άραγε εγκατέλειψε τα όριά του; Στην ουράνια μηχανική, συμβαίνουν τέτοιες περιπτώσεις, λέει ο αστροφυσικός Βλαντίμιρ Σουρντίν:
- Αν σε ένα πλανητικό σύστημα υπάρχουν μερικοί πλανήτες με αξιόλογη μάζα, αυτοί ανταγωνίζονται μεταξύ τους και υπολογίζουν σε κάποια θέση για τον εαυτό τους. Στο ηλιακό μας σύστημα, αυτό το ρόλο παίζει ο Δίας και εν μέρει ο Κρόνος. Σε άλλα συστήματα, υπάρχουν μερικοί «Δίες» και δεν αρκούν θέσεις για όλους. Αυτοί με τη βαρύτητά τους εξωθούν τους μικρότερους ως προς τη μάζα. Για πολύ καιρό δεν έγινε δυνατό να ανακαλυφθούν χαμένοι πλανήτες, επειδή ευρισκόμενοι μακριά από τα αστέρια δεν φωτίζονται και δεν φαίνονται. Μόνο τον τελευταίο καιρό, που εμφανίστηκαν τα υπέρυθρα τηλεσκόπια, αρχίσαμε να τους εντοπίζουμε από τη θερμική τους ακτινοβολία.
Στις φωτογραφίες το ανακαλυφθέν ελεύθερα ιπτάμενο αστέρι φαίνεται σαν μια πολύ αμυδρή γαλάζια τελεία. Το γαλάζιο χρώμα υποδεικνύει την ύπαρξη μεθανίου στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία στην επιφάνειά του είναι της τάξης των 430 βαθμών Κελσίου. Οι αστρονόμοι είναι πεπεισμένοι ότι το ουράνιο αυτό σώμα αρχικά συνδεόταν με τη ροή των νεαρών ταχέα ιπτάμενων αστεριών στο νότιο αστερισμό του «Χρυσού Ιχθύος» (Dorado) και διαμορφώθηκε πριν από λιγότερο από 120 εκατομμύρια χρόνια. Κατά την άποψη του Βλαντίμιρ Σουρντίν, στους «περιπλανώμενους κόσμους» μπορούν να δημιουργηθούν συνθήκες για πρωτόγονη ζωή:
- Είναι προφανές ότι στην επιφάνεια αυτού του γιγαντιαίου πλανήτη δεν μπορεί να υπάρχει ζωή, γιατί η θερμοκρασία είναι υψηλή. Όμως στους δορυφόρους, που συνοδεύουν τους πλανήτες-γίγαντες, είναι εντελώς δυνατή η ύπαρξη ζωής. Αυτό το βλέπουμε στο παράδειγμα του Ηλιακού Συστήματος, στο οποίο κάθε γιγάντιος πλανήτης – ο Δίας, ο Κρόνος έχουν δορυφόρους με αρκετά καλές συνθήκες.
Στους δορυφόρους των ελεύθερα ιπτάμενων πλανητών υπάρχουν μερικές πηγές θερμότητας, λέει ο επιστήμονας. Η υπέρυθρη ακτινοβολία του καυτού πλανήτη, το ισχυρό του μαγνητικό πεδίο και, τέλος, οι παλιρροιακές δυνάμεις: η βαρύτητα του γιγαντιαίου πλανήτη διαρκώς "συνθλίβει" το εσωτερικό του, προκαλώντας θέρμανσης. Αυτό συμβαίνει στους δορυφόρους του Δία και του Κρόνου, συγκεκριμένα, την Ευρώπη και τον Εγκέλαδο, όπου κάτω από την επιφάνεια τους υπάρχουν ωκεανοί νερού σε υγρή μορφή και όπου, ίσως, υπάρχει ζωή.
Τους δορυφόρους των μη φωτιζόμενων πλανητών δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε. Εξάλλου και οι ίδιοι οι «ορφανοί» μόλις που διακρίνονται. Προς το παρόν έχουν ανακαλυφθεί λιγότερο από δέκα τέτοιοι πλανήτες. Όμως οι αστρονόμοι θεωρούν ότι οι " περιπλανώμενοι κόσμοι» (rogue worlds) αποτελούν μάλλον κανόνα, παρά εξαίρεση, και είναι έτοιμοι να τους χωρίσουν σε μια ειδική κατηγορία ουράνιων σωμάτων. Σε μια σειρά μελέτες έχει εκφραστεί η υπόθεση ότι ο αριθμός τους είναι ακόμη και μεγαλύτερος από τον αριθμό των κανονικών πλανητών, που είναι συνδεδεμένοι με αστέρια. Αν αυτό είναι αλήθεια, μόνο στον Γαλαξία υπάρχουν πολλά δισεκατομμύρια "ορφανά".

http://greek.ruvr.ru/2012_11_19/95110275/
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/11/o-galaxias-me-ta-disekatommyria-orfana.html

Το τέλος των Ελλήνων Αστυνομικών ...Η ΕUPOLICE έρχεται !


Τέλος οι Ελληνικές Αστυνομικές σχολές για τα επόμενα δύο χρόνια (μόνο;) καθώς δε θα δεχθούν νεοεισερχόμενους. Τι έρχεται ; ΕUPOLICE
Αιτία; Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που προβλέπει ότι «το 2013 και το 2014 δε θα γίνουν προσλήψεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης».  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα στελέχη του υπουργείου δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το «πάγωμα» θα ισχύσει,...
δεδομένου ότι οι φοιτητές στις αστυνομικές ακαδημίες προσλαμβάνονται και πληρώνονται από την πρώτη μέρα που κατατάσσονται στην αστυνομία.
Ο νόμος προβλέπει ότι οι σχολές θα( δεχθούν) νέους σπουδαστές το 2015 και το 2016, ο αριθμός των οποίων θα ανέρχεται στα επίπεδα του 2012, δηλαδή 580 άτομα πανελλαδικά.
Τι θα συμβεί όμως οταν το Ελληνικό Κράτος δηλώσει αδυναμία να χτυπήσει το οργανωμένο Έγκλημα και  αν υπολογίσουμε οτι στα επόμενα δύο χρόνια πολλοί θα είναι εκείνοι που θεμελειόντας δικαίωμα σύνταξης θα αποχωρήσουν απο την ενεργό Υπηρεσία ;
Αν υπολογίσουμε και για τα δύο χρόνια που δεν θα μπουν νέοι μαθητές στις σχολές το σύνολο των αστυνομικών που θα λείψουν απο τους δρόμους θα είναι πάνω απο 5.000 μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος !
Ο Υπουργός ανακοίνωσε το σπάσιμο της Αστυνομίας σε τρία μέρη ...Εμείς λέμε οτι οι Ιδιωτικές Υπηρεσίας Ασφαλείας θα γιγαντωθούν και επειδή το πρόβλημα που θα προκύψει με το συνεχιζόμενο έγκλημα που θα οργανωθεί σε ομάδες κρόυσεως ...Το κατάλαβε ακόμη και ο Δένδιας αλλά επειδή η Ελλάδα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει θα ζητήσει την συνδρομής της Ε.Ε 
Η περιβόητη Ευρωπαική Αστυνομία θα έρθει και θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα με τις ευλογίες μας ..Το πόσο τυχαία είναι αυτά που έρχονται και δεν είναι οργανωμένοι αφήστε να  τα πιστέψουν άλλοι 
Βετεράνος 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/upolice.html

Δύναμή τους η αδυναμία του λαού

Αν υπάρχει ένα συμπέρασμα από τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων δύο εβδομάδων είναι πως η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη κουτσά-στραβά μπορεί να πορευτεί, αν δεν υπάρξει ισχυρή λαϊκή παρέμβαση στην πολιτική κρίση. Κι αν υπάρχει ένα δεύτερο, πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μας συμπέρασμα, που αφορά το μέλλον, είναι πως μια ισχυρή λαϊκή παρέμβαση στην κρίση μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση το σημερινό κυβερνητικό σχηματισμό, υπό τους σημερινούς όμως όρους δεν....
είναι σε θέση και ν’ αλλάξει τη ρότα του ελληνικού καπιταλισμού, διότι δεν έχουν διαμορφωθεί όροι ξεπεράσματος του αστικού κοινοβουλευτικού συστήματος, γεγονός που του επιτρέπει να βρίσκει πολιτικές λύσεις διακυβέρνησης, έστω και βραχύβιες.

Ο Σαμαράς κατάφερε να βγάλει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες τη διαδικασία ψήφισης του πιο εφιαλτικού πακέτου μέτρων της «μνημονιακής» εποχής. Διέγραψε τρεις άσημους βουλευτές (Σταυρόγιαννη, Κασαπίδη, Σολδάτο), στέλνοντας σκληρό μήνυμα εσωκομματικής πειθαρχίας. Αμέσως μετά την ψήφιση και του προϋπολογισμού, με ύφος θριαμβευτή, πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε πρώτα στις Βρυξέλλες και μετά στη Μάλτα, για να φέρει τη δόση και κεφάλαια για επενδύσεις (το δεύτερο ανήκει ακόμα στη σφαίρα της προπαγάνδας). Μια γερή δόση προπαγάνδας, με εμφανίσεις του δίπλα στον Μπαρόζο, τον Ρομπάι, τον Σουλτς, του ήταν απαραίτητη για να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα και να προβληθεί σαν η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία του έθνους. Κίνηση λογική και προβλέψιμη, αν αναλογιστούμε τα χάλια που έχουν οι συνεταίροι του στη συγκυβέρνηση.
Ο Βενιζέλος έχει χάσει εντελώς τη μπάλα. Διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες όχι μόνο από την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά και από το ΠΑΣΟΚ τους «αντάρτες» των ψηφοφοριών, όμως δέχτηκε ένα χτύπημα εκ των έσω, με την παραίτηση του εξ απορρήτων του Δατσέρη. Το γεγονός ότι ο τελευταίος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «φούσκα της μεταπολίτευσης», την ώρα που ο Βενιζέλος είχε φτιάξει το δραματικό αφήγημα με τίτλο «Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί τη μοίρα της χώρας», ταυτίζοντας το κόμμα (δηλαδή τον εαυτό του) με τη χώρα, αποτελεί ένδειξη του πανικού που έχει καταλάβει το βενιζελικό επιτελείο. Οταν ο πιο στενός του συνεργάτης δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον πολιτικοποιητικό οίστρο του αρχηγού, από ποιους να περιμένει βοήθεια; Από τη Χριστοφιλοπούλου, τον Πρωτόπαπα και τον… Κουτρουμάνη (η Φώφη έτσι κι αλλιώς είναι μόνο για… παρκέ), τους μοναδικούς που απέμειναν να θυμίζουν ότι αυτό το κόμμα ήταν κάποτε το ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι είναι έτοιμοι να την κάνουν γι’ άλλες πολιτείες έτσι και αλλάξει η κατάσταση; Ποιον να πρωτοαντιμετωπίσει στο εσωκομματικό πεδίο; Τον Λοβέρδο, που δείχνει ν’ αλλάζει τακτική και να μην πηγαίνει για δημιουργία άλλου κόμματος, τον Χρυσοχοΐδη, που είναι μεν το απόλυτο τίποτα, διαθέτει όμως γερές πλάτες (εντός και κυρίως εκτός), τον Σκανδαλίδη, που έδειξε να μην περιμένει τη διαγραφή και δηλώνει ότι κανένας δεν πρόκειται να τον διώξει από το ΠΑΣΟΚ, ή τους παλαιούς βαρόνους (Παπουτσή, Ρέππα, Βάσω κ.ά.), οι οποίοι του σπάνε τα νεύρα με την εκκωφαντική σιωπή τους;
Ο Κουβέλης έχει τα δικά του προβλήματα. Διότι ο μεν Μιχελογιαννάκης την έκανε έγκαιρα και ήδη έχει γίνει… δόκιμο μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο Βουδούρης (με παρέα τον Μουτσινά) αποδεικνύεται ανώτερος του Βούδα σε αταραξία. Τον έβριζαν εν χορώ Κουβέλης και κολλητοί, αλλά αυτός όχι μόνο παρέμεινε στη συνεδρίαση της ΚΟ, αλλά είχε φροντίσει να τους διαμηνύσει από τα πριν ότι «το κόμμα είμαι εγώ» και να αποκαλύψει ότι ο Σαμαράς του είχε προτείνει το υπουργείο Υγείας, αλλά αυτός έμεινε πιστός στη ΔΗΜΑΡ! Μπορεί να είναι μικρότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κουβέλης σε σχέση μ’ αυτά του ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ όμως δεν παύει να είναι ένα κόμμα σε βαθιά κρίση, καθώς είναι αυτή που διέπραξε την πιο χοντρή κοροϊδία των ψηφοφόρων της. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν σηκώνεται να φύγει από τη ΔΗΜΑΡ ο Βουδούρης, σκεφθείτε πως αν έφευγε θα ήταν απλά ένας ασήμαντος ανεξάρτητος βουλευτής ή έστω συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα είναι ο διαφωνών της ΔΗΜΑΡ, που συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Στόχος του είναι να ηρωποιηθεί όσο γίνεται περισσότερο, ν’ ανεβάσει τις μετοχές του στο πολιτικό χρηματιστήριο και να πουλήσει καλύτερα τον εαυτό του στη συνέχεια.
Αντε τώρα να κάνει ανασχηματισμό ο Σαμαράς υπ’ αυτές τις συνθήκες. Ολα δείχνουν, όμως, ότι αυτή την περίοδο περισσότερο τον απασχολεί το πώς θα επιβληθεί στους συνεταίρους του, παρά πώς θα τους δώσει προνόμια. Δεν είναι τυχαίο που αμέσως μόλις διέρρευσε η απόφαση του ΣτΕ για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς (νόμος Ραγκούση), έσπευσε να δώσει εντολή στον Αθανασίου να ετοιμάσει νομοθετική ρύθμιση που θα καταργεί αυτές τις διατάξεις του νόμου Ραγκούση, πετώντας το γάντι στους Βενιζέλο και Κουβέλη. Υπάρχει, βέβαια, η έγνοια του Σαμαρά να εμφανιστεί ως πρωτομάχος της δεξιάς, παρακάμπτοντας νεοναζί και Καμμένο, αλλά μπορούσε να περιμένει μερικές μέρες, μέχρι τουλάχιστον να δημοσιευτεί η απόφαση του ΣτΕ, και να κάνει στο μεταξύ κάποιες συνεννοήσεις με τους συνεταίρους στην κυβέρνηση. Δεν το έκανε κι αυτή ήταν μια κίνηση περιφρόνησής τους. Ηταν σαν να τους έλεγε «καθήστε στ’ αυγά σας, γιατί δεν μετράτε». Το βράδυ, βέβαια, αναδιπλώθηκε, μετά τις τσιρίδες που έβγαλαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, όμως το μήνυμα είχε ήδη σταλεί.
Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει ο Σαμαράς είναι να εκβιάζει τους Βενιζέλο και Κουβέλη με εκλογές. Ο ίδιος διαρρέει, μέσω των επιφορτισμένων μ’ αυτό το καθήκον ανθρώπων του Μαξίμου, ότι μπορεί να πάει σύντομα σε εκλογές με το δίλημμα «Σαμαράς ή Τσίπρας», ενώ οι άλλοι δύο θα πάνε σε εκλογές με το «βγαίνω δε βγαίνω». Ιδιαίτερα η ΔΗΜΑΡ θα ρισκάρει ακόμα και την κοινοβουλευτική της επιβίωση. Αλλά και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μην έχει τέτοιο πρόβλημα, όμως θα βρεθεί με μια κοινοβουλευτική ομάδα μικρότερη των 20 βουλευτών.
Κατά τη γνώμη μας αυτός είναι ένας εκβιασμός χωρίς άμεση πρακτική εφαρμογή. Και να ήθελε ο Σαμαράς να πάει σε εκλογές για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δε θα του το επέτρεπαν από το Βερολίνο. Για ποιο λόγο να επιτρέψουν εκλογές εκλογικής σκοπιμότητας; Για να μπουν σε μια περίοδο μεγαλύτερης αβεβαιότητας; Αν η συγκυβέρνηση μπορεί να πορευτεί κι άλλο, γιατί να μπουν σε εκλογικές περιπέτειες; Ομως, έτσι όπως πλασάρεται ο εκβιασμός από το Μαξίμου, από τη μια βοηθάει τους Βενιζέλο και Κουβέλη να συμμαζέψουν ό,τι απέμεινε από τα κόμματά τους και ν’ αφήσουν τις πολλές τσιριμόνιες, αράζοντας στα κιλά τους, και από την άλλη τροφοδοτεί την πολιτική επικαιρότητα με την πάντοτε αποπροσανατολιστική εκλογολογία. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι «ατυχήματα» μπορεί να προκύψουν όταν παίζονται τέτοια παιχνίδια, όμως όσο δεν υπάρχει ισχυρή λαϊκή παρέμβαση η συγκυβέρνηση θα μπορεί κουτσά-στραβά να πορεύεται. Με προβλήματα, με ανταγωνισμούς στο εσωτερικό της και χτυπήματα κάτω από τη μέση από τον Σαμαρά, με τους Βενιζέλο και Κουβέλη να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα μαζέψει γύρω του ό,τι σοσιαλδημοκρατικό έμεινε εκτός ΣΥΡΙΖΑ, πάντως θα πορεύεται.
Για πόσο θα μπορεί να πορεύεται; Σίγουρα όχι μέχρι το τέλος της τετραετίας, αλλά δεν έχει καμιά σημασία να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε πότε η σημερινή συγκυβέρνηση δε θα μπορεί να σταθεί άλλο και θα πάει σε εκλογές. Γιατί εκείνο που έχει σημασία είναι με ποιους όρους θα πάει σε εκλογές και τι προοπτικές θα διαφανούν. Αν π.χ. ο Σαμαράς κρίνει ότι κάποια συγκυρία τον βολεύει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξανακερδίσει, θα έχει κανένα όφελος ο ελληνικός λαός από έναν τέτοιο ελιγμό; Αν ενταθούν τα προβλήματα μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο και πάνε σε εκλογές έστω και όχι με τους καλύτερους όρους για τον Σαμαρά, τι θα κερδίσει ο ελληνικός λαός; Κι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόσει τη δική του διαχειριστική πολιτική, την πραγματική, αυτή που περιγράφουν τα οικονομικά του στελέχη, με τις γοργές «προσαρμογές» που πάντοτε κάνουν τα αστικά κόμματα μετά τις εκλογές, τι θα κερδίσει ο ελληνικός λαός; Νέες θυσίες με μια ελπίδα που θ’ αποδειχτεί και πάλι φρούδα.
Εμείς, όμως, θα πάμε και ένα βήμα παραπέρα. Ακόμα κι αν η κυβέρνηση καταρρεύσει μετά από ισχυρές μαζικές κινητοποιήσεις, αυτή η κατάρρευση από μόνη της δεν είναι ικανή να γυρίσει σελίδα στην πορεία του τόπου. Οταν το σύστημα παραμένει ανέπαφο, έχει τη δυνατότητα να αναδιατάσσει τις πολιτικές του δυνάμεις και να δημιουργεί σχήματα εξουσίας που του δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσει ουσιαστικά αλώβητο. Ευχής έργο είναι πάντοτε ο ξεσηκωμός του λαού, όμως πρέπει να βλέπουμε πιο πέρα. Να βλέπουμε το μεγάλο κενό πολιτικής εκπροσώπησης, που δεν επιτρέπει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Το παράδειγμα της Αργεντινής είναι άκρως διδακτικό. Η λαϊκή εξέγερση έφερε στην εξουσία τη σοσιαλδημοκρατία και ο καπιταλισμός συνέχισε το δρόμο του.

eksegersi 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4534.html

Φαέθων ο γιος του Ήλιου

 
Ο Φαέθων ήταν ο γιος του Ήλιου και της Ωκεανίδας Κλυμένης, η οποία ήταν η σύζυγος του βασιλιά Μεροψ τηςΑιγύπτου.Η πιο γνωστη αναφορα για τον Φαέθων υπαρχει στις Μεταμορφωσεις του Οβιδιου,οπου μας αναφερει οτι οταν ο Φαέθων αποφασισε να βεβαιωθει για την καταγωγή του, η Κλυμένη τον έστειλε στο παλάτι του Ηλιου. Ο Ηλιος επιβεβαίωσε ότι πράγματι ήταν γιος του και υποσχέθηκε να του δωσει οτιδήποτε θελησει.Ο Φαέθων ζήτησε να οδηγησεί για μία μόνο ημέρα το άρμα του.Ο θεός Ηλιος φοβούμενος για την ασφάλεια του γιου του, προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να καταστείλει τον ενθουσιασμό του.Ο Ηλιος αναγκάστηκε να σταθεί στο λόγο του. Με πολλες ανησυχιες αλλα και οδηγίες από τον πατέρα του, ο Φαέθων ανέβηκε στο άρμα και τα τέσσερα άλογα ξεκίνησαν, καλπάζοντας στον αέρα. Πολύ σύντομα βρεθηκε εκτός ελέγχου, σέρνοντας το άρμα εκτός πορείας, στα ύψη κοντά στα αστέρια αλλα και κάτω , πολύ κοντά στην γη.Βαζοντας τους ουρανούς στις φλόγες, δημιουργησε τον Γαλαξία.Απο την έντονη θερμότητα στην γη στέρεψαν τα ποταμια και οι θάλασσες. Συνεπεια αυτής της θερμότητας και της ξηρασίας ηταν τα δέρματα των Αιθιόπων να καουν και να γινουν μαύρα και η Βόρεια Αφρική να μετατραπεί σε έρημο.

Για να σώσει τον κόσμο από την ολοκληρωτική καταστροφή, ο Δίας εκσφενδόνισε τον Φαέθων από το άρμα του με ένα κεραυνό και το πτώμα του έπεσε στον Ηριδανο ποταμο.Εκει τον πενθησαν οι αδελφές του Ηλιάδες και κλαίγοντας ασταμάτητα μετατραπηκαν σε λεύκες ενω τα δάκρυά τους σε κεχριμπάρι.Ο Κύκνος ο μουσικός και βασιλιάς της Λιγουρίας, επίσης ήρθε να θρηνήσει για τον Φαέθων και μετατράπηκε σε ένα κυκνο.Η εκδοχή της ιστορίας του Φαέθων στις Μεταμορφωσεις του Οβιδιου,φαίνεται να έχει παρόμοια στοιχεια με μια χαμενη τραγωδία του Ευριπίδη.Ο Αισχύλος έγραψε επίσης μια τραγωδία με θεμα τις Ηλιάδες, οπου ειναι και αυτη τώρα χαμενη.Ο Φαέθων μετά το θάνατό του απαθανατιστηκε στον αστερισμό του Ηνίοχου.
theseus-aegean

Πηγή: diadrastiko: Φαέθων ο γιος του Ήλιου http://diadrastiko.blogspot.com/2012/11/blog-post_9638.html#ixzz2CoSH8wPS

Εξωγήινη πραγματικότητα και ανθρώπινη υβριδοποίηση, πέρα από την προπαγάνδα...


Παρακαλώ όποιος το κάνει copy paste, να κρατήσει ως έχει το άρθρο με τους συνδέσμους και την πηγή σε κοινή θέα, αλλιώς δεν του δίνουμε το δικαίωμα της αντιγραφής.
Επειδή κάποιοι μας προκαλούν με βίντεο και δημοσιεύσεις πως οι εξωγήινοι είναι ένα ψέμα της νέας τάξης, πέφτοντας έτσι ολοκληρωτικά στην προπαγάνδα του Blue Beam Project και μπερδεύοντας μας... Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε μερικές αποδείξεις και να σας τις παρουσιάσουμε εδώ, στην Αφύπνιση συνείδησης, ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, αφού έχουν ξεφύγει εντελώς!
Δώστε προσοχή σε αυτά που ακολουθούν:
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε πως κατά την γνώμη μας, το Blue Beam Project, είναι η ονομασία της προπαγάνδας για την ψεύτικη εισβολή των εξωγήινων στη Γη.

Αυτή η εισβολή έγινε
στην πραγματικότητα πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε ως σκοπό την εξέλιξή μας ( υβριδοποίηση ) για να γίνουμε ΣΚΛΑΒΟΙ τους υλικά αλλά και ενεργειακά, πειράζοντας το ΔΝΑ (DNA) μας, τον εγκέφαλό μας ως λογισμικό και μετατρέποντας την δόνηση μας στα πλαίσια της δικής τους (ερπετοειδής) με σκοπό να τρέφονται ενεργειακά από εμάς.

Σήμερα, όπως γνωρίζει και ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη, οι κυβερνήσεις μας έχουν τέτοια τεχνολογία που δεν μπορούν οι περισσότεροι να την καταλάβουν και είναι 44+ χρόνια μπροστά από ότι μας παρουσιάζουν, κρατώντας μας έτσι σε πλήρη άγνοια για το τι μας ετοιμάζουν.


Κάθε UFO δεν είναι εξωγήινο! Όλοι γνωρίζουμε πως ο Χίτλερ κατείχε οχήματα αντιβαρύτητας (
HAUNEBU 1939-1945) όπου με τα χρόνια εξελίχθηκαν και έγιναν απόρρητα οχήματα και όπλα των NWO κυβερνήσεων ... οι οποίοι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, μέσω των ΜΜΕ, για ΑΤΙΑ=ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. Φυσικά και υπάρχουν εξωγήινοι με τέτοια και ανώτερη τεχνολογία (αστροπύλες κλπ) αλλά το 90% είναι φτιαγμένα από ανθρώπους και τα χρησιμοποιούν άνθρωποι.

Για να τελειώνουμε με το Blue Beam Project μία και καλή, θα σας πούμε με βεβαιότητα πως Εξωγήινοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν (
σε άλλες διαστάσεις και εδώ). Οι κυβερνήσεις μας (NWO) τα έχουν βρει με κάποιους από αυτούς (ερπετά-γκρίζους δούλους) και μέσω της προπαγάνδας τους, προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε τη ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ, μετά από την απόκρυψη της ύπαρξής τους εδώ και χιλιάδες χρόνια . Όσο για τα ολογράμματα που ακούμε... τι να πούμε ρε παιδιά; ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ! Το έχετε σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο μιας εισβολής και μέσω των παπαγάλων του συστήματος και της προπαγάνδας του Blue Beam Project... να νομίζουμε πως μας κοροϊδεύουν και να μας την πέσουν κανονικά (να τους την πέσουν...εναντίων των ερπετοειδών) ; Άλλο αυτό, θέλει έρευνα πολύ μεγάλη... όχι έρευνα μέσω You tube αλλά στην πραγματική ζωή.


Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα των εξωγήινων....



Χωρίς πολλά πολλά σχόλια αλλά με αρκετά ερωτήματα για το αυτονόητο που διαστρεβλώνεται από τους πραγματικούς συνομοσιολόγους του συστήματος.



Όπως μας λέτε κύριοι... οι εξωγήινοι είναι εφεύρεση της
νέας τάξης πραγμάτων, άρα του τελευταίου αιώνα;

Για απαντήστε μου σε μερικά ερωτήματα αφού γνωρίζεται τα πάντα γι' αυτούς...


Λέει ψέματα η τοιχογραφία χιλιάδων χρόνων με το ''ντου'' των ΆΤΙΑ;




 

όπως και η μάχη που ακολούθησε;



Στην επόμενη φωτογραφία είναι ένας από τους θεούς των Σουμερίων ... που φαίνεται μέσω του σκάφους του να ανοίγει ΠΥΛΗ και να μπαίνει στην διάστασή μας για πόλεμο...
Δείτε την διαφορά στην πύλη της επάνω φωτογραφίας με την κάτω...





 

Άνοιγαν αστροπύλες όπως τώρα:
Είναι ψέμα και αυτό;
Ολόγραμμα;

Μήπως δεν είναι;


 
Μήπως η harley davidson (o γιος του Δαβίδ) και η mini cooper, (και όχι μόνο αυτοί) γνωρίζουν κάτι παραπάνω;
Δεν είναι τυχαία τα σύμβολά τους!









Ούτε βέβαια τυχαίο δεν είναι το εξώφυλλο, με τα ερπετά και τον δίσκο, από τους aerosmith!





Τα μηνύματα υπάρχουν παντού γύρω μας αλλά δεν μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν οι περισσότεροι λόγω έλλειψης γνώσης.



Ποιοι όμως ήρθαν με αυτή την τεχνολογία και τι έκαναν στη Γη;



Τα είδη των εξωγήινων
είναι αρκετά αλλά από την καταγεγραμμένη ιστορία έχουμε λίγα ονόματα...


Ολύμπιοι,
ερπετοειδής (Αννουνάκι ,δρακονιανοί κλπ), Ανδομέδιοι, από τον Σείριο και άλλοι.


Μήπως κύριοι αμφισβητείτε τα επόμενα στοιχεία που μας δίνουν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι;

Γιατί αφού όπως λέτε οι εξωγήινοι είναι προπαγάνδα της Νέας Τάξης... υπάρχουν στοιχεία εδώ και χιλιάδες χρόνια;


Προσωπικά αν πιστεύω κάποιον, αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο σύγχρονος άνθρωπος της προπαγάνδας και της ξεφτίλας.



Ιδού λοιπόν οι Γκρίζοι δούλοι... ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και όχι της σύγχρονης νέας τάξης.





Ιδού τα ερπετοειδή που φαγωθήκατε να μας βγάλετε φαντασμένους, αναμασώντας και μεταδίδοντας την προπαγάνδα της NWO περί μη ύπαρξής τους...











Ιδού τα
ερπετοειδή (αννουνάκι) που τα κυνηγά μια άλλη εκδοχή του Δία (προφανώς)


Ιδού και ο Δίας εναντίων των ερπετοειδών!

 

...Μέχρι και η εκκλησία έχει την μάχη εναντίων των ερπετοειδών, απλά τους λέει δαίμονες... εξ' αιτίας μάλλον της αλλαγής διαστάσεων και την κατάληψη ορισμένων σωμάτων (μέσω γραμμής αίματος υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις)



Πόσοι από εσάς γνωρίζετε πως και ο Μέγας Αλέξανδρος κυνηγούσε τα ερπετά;;;;!!!!






Άρα όταν σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα οι αρχαίοι πολιτισμοί αναφέρουν τα ερπετοειδή, τους ιπτάμενους δίσκους κλπ...δεν σημαίνει πως ήταν όλοι τρελοί και δεν ήξεραν τι έλεγαν!



...γιατί αν προσέξετε, όταν ήταν να απεικονίσουν πχ έναν άνθρωπο ή ένα ζώο το έκανα τέλεια!

...όπως και τα ερπετά ή τους δίσκους τους.









Δείτε στο βίντεο τι πληροφορίες μας έχουν δώσει για τους εξωγήινους αρχαίοι πολιτισμοί χιλιάδων χρόνων πριν...και
αν μπορείτε αμφισβητείστε το και αυτό! Μέχρι και μητρικά σκάφη έχουν χαράξει με γκρίζους πάνω!!!





Άρα το ότι υπήρχαν και υπάρχουν δύσκολα μπορεί κάποιος που ερευνά, να αμφισβητήσει!

Τι έκαναν είναι το θέμα...


Αυτό που έκαναν είναι γεννετικά πειράματα για να
μας τροποποιήσουν γενετικά! Μας έκαναν υβρίδια δικά τους!!! Γιατί; ...το είπαμε στην αρχή του άρθρου.


Ιδού μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία που μας άφησαν ως πληροφορίες οι αρχαίοι Σουμέριοι που έχουν να κάνουν με αυτά τα πειράματα DNA .









Και μετά τα πειράματα... έφτιαξαν μια ελίτ για να μας προσέχει (για να μην τα κάνουν όλα αυτοί... ) που έχουμε μέχρι και σήμερα!


Τους έδωσαν τεχνολογία...



Στη φώτο: ερπετοειδές που δίνει τεχνολογία στους ανθρώπους (ελίτ)






Τους έμαθαν αστρονομία... γιατί μη μου πείτε πως γνώριζαν τους πλανήτες χωρίς τηλεσκόπια...!



Στη φώτο: Η ζώνη αστεροειδών, ο Κρόνος κλπ κωδικοποιημένα




Εδώ το ηλιακό μας σύστημα!





Επίσης τους έμαθαν να τους λατρεύουν με τελετές... και θυσίες φυσικά.

Αυτές οι λατρείες υπάρχουν μέχρι και τις μέρες μας αναλλοίωτες στον χρόνο! Τυχαίο και αυτό;



 

Να και ο Πάπας στο κόλπο... της ενέργειας!


 

Και φυσικότατα οι μασόνοι ποιόν λατρεύουν;;;
Τους ίδιους με τον Πάπα!!!
Δείτε γιατί:


Στη φωτογραφία αρχαίος Σουμεριακός ναός!!!! Προσέξτε το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του...


Οι μασονικές στοές στα πρότυπα των Σουμεριακών ναών!!!
Πώς είπατε;
Ποιους λατρεύουν οι κύριοι;;;;


... Άντε, θα μου πείτε τυχαίο...
Για δείτε και το σύμβολο των μασόνων (ουροβόρος όφις) ... τι συμβολίζει; Ποιοι το χρησιμοποιούσαν πριν 6000 χρόνια;



Είναι και αυτό ενα σύμβολο των ερπετοειδών!



Και τέλος σε ότι αφορά την λατρεία...

Σατανιστές...που δίνεται την ενέργειά σας;;;;;
Στον διάολο;

Πώς να έλεγαν άραγε τον διάολο πρίν από 5-6000 χρόνια;
Καλά μαντέψατε!!!
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ σε ica stone μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων !





Η ωμή αλήθεια για τις θρησκείες και τους κανόνες



Όλα αυτά συμπληρώνουν το πάζλ της πραγματικότητας που βιώνουμε μέχρι και σήμερα.



Τα μηνύματα της μουσικής βιομηχανίας και του κινηματογράφου δίνουν και παίρνουν...

Όλα αυτά σας φαίνονται για φαντασία;


Super Mario Bros, ερπετοειδή και η 9/11 ! Μηνύματα των Illuminati στις ταινίες.


Μια αλήθεια για τα ερπετοειδή από το Hollywood και τη μουσική βιομηχανία!

Eminem 3 A.M: Μαζικές σατανιστικές τελετουργικές θυσίες σε μασονικό ναό / νοσοκομείο!

Rihanna, η ερπετική πριγκίπισσα των Ιλλουμινάτι και των ερπετοειδών, ξαναχτυπά !


Ερευνήστε και μην πιστεύετε ότι σας έμαθε το σύστημα για την κάλπικη ιστορία; που βιώνουμε.

Εμείς απλά λέμε αυτό που με την έρευνα ανακαλύψαμε. Το αν μας πιστεύετε είναι δική σας υπόθεση. Δεν κερδίζουμε κάτι από αυτό και δεν μας ενδιαφέρει τι θα πείτε για μας. Εμείς την γνώμη μας πάντα θα την λέμε... όπως την λέτε και εσείς προπαγανδιστές, παπαγάλοι της NWO !
Όλοι οι εξωγήινοι είναι δημιουργήματα της NWO; Είναι φαντασία;


Φαντασία είναι και οι πλανήτες που έχουν
αποικίσει τα ερπετά; Η πυραμίδα στη σελήνη, η σβάστικα, τα ερείπια του Αρη και οι υπόγειες πόλεις του, και αυτά φαντασία είναι;























To σίγουρο για μας είναι πως
η ελίτ δουλεύει για τους ερπετοειδής Ανουνάκι!









Θα έρθει η ώρα που τα ερπετά θα πληρώσουν για ότι έχουν κάνει στον άνθρωπο, μαζί και οι προδότες... Σύντομα!



...όπως παλιά...






Έσσεται Ήμαρ!



Συνεχίζεται...


Αφύπνιση συνείδησης



Διαβάστε επίσης:


Ελευθερία από τον έλεγχο του νού !


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BRANDON COREY



ΠΗΓΗ:
http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_1804.html#ixzz2CoNCOS3U
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters