Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Μια "Αλλη Ελλάδα": Στρατιώτες που υπηρετούν σε Εβρο και Αιγαίο αρνούνται μεταθέσεις για να μην αποδυναμωθεί η άμυνα της χώρας!


 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ - ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ
του Πέτρου Αναστασίου
Μια "άλλη Ελλάδα" από αυτή που έχουμε συνηθίσει να μας πληγώνει, αποτυπώθηκε στην πράξη στην οποία προχώρησαν στρατιώτες της 2016 E/ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε Μονάδες του Έβρου και των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου: Εθελοντικά και με δήλωσή τους, αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους να μετατεθούν στο εσωτερικό, σε πόλεις συμφερόντων τους και ζήτησαν να παραμείνουν μέχρι το πέρας της θητείας τους στις Μονάδες που υπηρετούν στην παραμεθόριο.
 
Ο λόγος; Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η πατρίδα και η ανάγκη "για τον τελευταίο άνδρα" στις Μονάδες εκστρατείας, οι οποίες έχουν πρόβλημα επάνδρωσης λόγω χαμηλής απόδοσης των κλάσεων, κυρίως ως απόρροια του δημογραφικού προβλήματος, των αναβολών κλπ.
 
Ξαφνικά και για πρώτη φορά εκατοντάδες έφεδροι συμφώνησαν μεταξύ του και δήλωσαν ότι "Θέλουν να μείνουν στην πρώτη γραμμή", να μην μετατεθούν όπως από το νόμο έχουν δικαίωμα μετά από άξι μήνες σε μεθοριακή μονάδα και να απολυθούν από τις μονάδες των συνόρων.
 
Οι συνεχείς τουρκικές επιθετικές ενέργειες το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα την εκτέλεση πυρών από σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων σήμερα, συσπειρώνει ολόκληρο τον ελληνικό λαό...
 
To ΓΕΣ συνεχάρη τους εν λόγω Στρατιώτες, τους απένειμε με έγγραφη διαταγή Ηθική Αμοιβή ("Συγχαρητήρια") διότι, ενώ υπηρετούν σε εξαιρετικά δυσμενείς φρουρές ζήτησαν να παραμείνουν στις Μονάδες τους μέχρι το πέρας της θητείας τους, αποδεικνύοντας το υψηλό φρόνιμα και το ήθος τους, καθώς επίσης και την σε υψηλό βαθμό αίσθηση του χρέους και του καθήκοντος προς την Πατρίδα, και τους χορήγησε πενθήμερη τιμητική άδεια.
 
Μακάρι το παράδειγμα των εφέδρων να το ακολουθήσουν και άλλοι Ελληνες, προσαροσμένο στην δραστηριότητά του καθενός. Η Πατρίδα δεν είναι "Οι άλλοι". Η Πατρίδα "Είμαστε εμείς" ο καθένας ξεχωριστά..
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters