Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Α.Τ.Ι.Α. στον Πύργο Ηλείας… Ιούλιος του 1969

Τον Ιούλιο του 1969, κάτοικοι αρκετών περιοχών του Νομού Ηλείας έγιναν αυτόπτες μάρτυρες θέασης δύο ιπτάμενων αντικειμένων. Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται ένας γιατρός και δύο δικηγόροι. Ως εκ τούτου, οι μαρτυρίες τους θεωρήθηκαν αξιόπιστες.

Στην Ζαχάρω, δύο συνεχόμενες νύχτες, παρατηρήθηκαν στον ουρανό φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα, να κατευθύνονται με μεγάλη ταχύτητα προς τα δυτικά. 

Οι πρώτες πληροφορίες δόθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στην παραλία του Αγίου Ανδρέα, στην περιοχή του Κατάκολου. Ένας από τους παρατηρητές του παράξενου περιστατικού, ο γιατρός Χρυσικόπουλος και η δεκάχρονη κόρη του, περιέγραψαν ένα φωτεινό αντικείμενο, μικρότερο της Σελήνης να κινείται με κατεύθυνση βορειοδυτικά. Το αντικείμενο φαινόταν σαν να άλλαζε σχήμα και ένταση φωτισμού. Στο τέλος, φαινόταν μία σκοτεινή, ασημόχρωμη κυκλική περιφέρεια, ενώ το ιπτάμενο αντικείμενο φαινόταν να χάνεται στον ορίζοντα σαν ένα ανεστραμμένο καπέλο.

Όπως δήλωσε αργότερα ο γιατρός: “Μου έλεγαν για ιπτάμενους δίσκους και δεν πίστευα τίποτα. Και αυτό που είδα εγώ δεν θα το πίστευα, αν μου το επιβεβαίωναν άλλοι. Εν τούτοις, το διαπίστωσα μετ’ ακριβείας και το παρατήρησα επί πέντε ολόκληρα λεπτά, όπως το παρατήρησε και η δεκάχρονη κόρη μου. Την ρωτούσα τι βλέπεις τώρα και αυτή μου απαντούσε αυτό που διαπίστωνα και εγώ”.

Ένα ζευγάρι δικηγόρων, ο Τάσος και η Φωφώ Λαμπίρη, καθώς επίσης και ο γεωπόνος Κ. Μπραντζιλιώτης με τη σύζυγό του, παρατήρησαν ένα παρόμοιο φωτεινό αντικείμενο το προηγούμενο βράδυ. Οι αφηγήσεις τους ήταν παρόμοιες με αυτές του γιατρού Χρυσικόπουλου και της κόρης του.

Ο Γραμματέας της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη Πύργου, Γεωργούλιας, ανέφερε ότι παρατήρησε και εκείνος την πτήση ενός τέτοιου αντικειμένου πάνω από την περιοχή του.

Η είδηση δημοσιεύθηκε σε άρθρο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 24/07/1969…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 24/07/1969
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 24/07/1969


https://strangepress.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters