Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσει κάθε Ψηφοφόρος! Ολη η Ιστορία του Μητσοτάκη σε ένα ποστ

Η γυναίκα του Γιαννακη του Στουρνάρα, η κ Νικολοπούλου, έπαιρνε τα πακετα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΕΣΠΑ, είχε ελλιπή στοιχεία, την ώρα που ο συζυγός της ΥπΟικ, «διέγραφε» πρόστιμα πολυεθνικών και ομίλων οι οποίοι ήλεγχαν ΜΜΕ, ανώ ενεκρινε την δραπέτευση του ομιλου Σπ Λάτση από την Eurobank λίγο πριν την υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίησή της…

Η σύζυγος του κ Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαφανιζόταν από το Πόθεν Έσχες του συζύγου της, ως αποχωρήσασα από τράπεζας και κλίνης ( κατά τας Γραφάς,βοήθειά μας…), ακριβώς 11 ημερες πριν επενδυσει μερικά εκατομμυρια ευρω, που εξαιτίας αυτής της μεθόδευσης, πουθενα δεν φαίνεται πως αποκτήθηκαν, σε ακίνητο – φιλέτο στο κέντρο του Παρισιού και σε εταιρείες με … «οσμή» οφ-σορ!

Η σύζυγος του κ Σαμαρά, λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, το Φθινόπωρο του 2014 «εγκαινιάζει» το προσωπικό της Mall σε ακίνητο στο κέντρο του Ναυπλίου. Η κόρη της κ Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, παίρνει 600 χιλ ευρώ από τον υπόδικο Μαρτίνη πρόεδρο του Ερρικος Ντυνάν, εκ των οποίων τα 200 … για δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ…
Ο αδελφός του Μιλτ Βαρβιτσιώτη, Θωμάς, με την εταιρεία του V&O, παίρνει μαζί με την κ Στουρνάρα το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας της επικοινωνιακής προβολής του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Και τέλος η σύζυγος του κ Άδωνη Γεωργιάδη, ηκ Μανωλίδου ( ο πρώην σύζυγος της οποίας, ζωγράφος Μανωλίδης, διαβιεί συχνά στο Παρίσι – έχει άραγε κάποια σχεση αυτό με την ανησυχία του Άδωνι για τη στάση του Πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα;..- ), γνωστή τηλεπερσόνα, γίνεται περιζήτητη στα συστημικά κανάλια και παίρνει την μια εκπομπή πίσω από την άλλη ( ANT1 , Mega και τώρα ΣΚΑΙ … ), κατά σύμπτωση, από την στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης, εγκαταλείπει την σκληρή αντιμνημονιακή στάση και προσχωρεί στο αντίπαλο στρατόπεδο των υπερασπιστών του Σόιμπλε, της τρόικα, του ΔΝΤ και των σκληρών αντιλαικών μέτρων … «Ναι αλλά … ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑΣ, σταμάτησαν στο Παρίσι, γυρνώντας από τη Λισαβόνα …». Χέρια ψηλά! Άφωνος!!! ( speechless! Πως το λέτε κι εκεί στο Boston !!!)

Μιχάλης Παπαδόπουλος   https://olympia.gr/2017/02/06/ds/
ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .........
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ...... ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ .. ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΞΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ 3 - 11 - 2012 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ( του Ροθτσαηλ ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ....
ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ Των 600.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ
Φωτογραφία του Πεκλάρη Αθανασία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters