Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

O Ηρώδης  ο Μέγας ήταν βασιλιάς της Ιουδαίας απο το 37 μ.Χ μέχρι και το έτος της Γέννησης του Χριστού. Ο Ηρώδης ονομάστηκε Μέγας γιατί κατάφερε να ενώσει όλη την Ιουδαία και να τις χαρίσει δόξα και πολυτελή οικοδομήματα. Στίς μέρες μας το όνομα του είναι συνώνυμο με την κτηνωδία γιατί σύμφωνα με την Καινή διαθήκη διέταξε την σφάγη όλων των βρέφων της Ιουδαίας, φοβούμενος οτι θα χάσει την βασιλεία του απο τον νεογέννητο Χριστό. Κατά πόσο ομώς είναι αξιόπιστη αυτή η πληροφορία δεν γνωρίζουμε αφου η καινή διαθήκη είναι θρησκευτικό και οχι ιστορικό βιβλίο.

Ας πάρουμε  όμως τα πράγματα απο την αρχή. Ο Ηρώδης ήταν γιός του πολιτικού διοικητή της Ιουδαίας Αντίπατρου, ο οποίος με την σειρά του ήταν γιός μια ιερόδουλης στο ναο του Απόλλωνα  στον Ασκαλώνα, γεγονός που τον έκανε αρκετά μισητό στους Εβραίους  αφού τον θεωρούσαν αλλόφυλο. Ο Αντίπατρος φανέρα φιλέλληνας αφαίρεσε από τους Ιουδαίους όλες τις Ελληνικές πόλεις που είχαν καθυποτάξει στο παρελθόν. Υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ελληνισμού βρέθηκε δηλητηριασμένος απο μία σκληροπυρινική φαρισαική μερίδα που τον μισούσε θανάσημα λόγο της ελληνικής του συμπεριφοράς.

 Η ιστορία εδώ επαναλμβάνεται για ακόμη μία φορά, οι Εβραίοι φανεροί εχθροί του ελληνισμού,εξοντώνουν με ύπουλους τρόπους όσους εναντιώνονται στα συμφέροντα τους, και πολύ περισσότερο όσους εργάζονται για τον ελληνισμό.

Αργότερα οι τότε άρχοντες της Ρώμης Λέπιδος και Οκτάβιος ανακήρυξαν βασιλιά της Ιουδαίας τον γιο του Αντίπατρου Ηρώδη, ο οποιος καθιερώσε τον ελληνισμό περισσότερο απο τον πατέρα του. Οι κατεστραμένες πόλεις απο τους Μακκαβαίους ξανακτίστηκαν  και απέκτησαν μαζί με τον ελληνικό τους χαρακτήρα και αυτονομία. Κατάφερε επίσης να καθιερώσει ήθη και έθιμα ξένα, πέρα απο τα γνήσια Ιουδαικά και αναβίωσε τον ελληνισμό μέσα απο λαμπρές οικοδομές και καταστήματα όπως γυμνάσια, αγώνες, θέατρα, στοές, τείχη, υδραγωγεία και άλλα πολλά. Έτσι λοιπόν εξηγείται και το θάνασιμο μίσος πού είχαν οι εβραίοι απέναντι του.

Είναι φανερή η διατρέβλωση και η απόκρηψη της πραγματικής ιστορίας, που γίνεται απο τους Εβραίους με σκοπό την αλλοίωση της συνείδησης των Ελλήνων και κατ' επέκατση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Χρέος του κάθε Έλληνα είναι να μελετάει την ιστορία προσεχτικά και να τιμά προσωπικότητες σαν τον Ηρώδη το Μέγα που το ισροτικο κατεστημένο τους έχει παραγκωνίσει ή διαφθείρει σκόπιμα για χάρη του εβραικού εθνικισμού. Η γνώση και η διάδοση της πληροφορίας με κάθε μέσο γραπτό ή προφορικό, είναι ο πιό αποτελασματικός τρόπος ενάντια στα σχέδια της φύλης που θέλει να σκλαβώσει την ανθρωπότητα με όπλο το χρηματοπιστωτικού σύστημα, την τεχνολογία και της ελενχόμενη πληροφορία.

Τα ιστορικά στοιχεία είναι απο τον τέταρτο τόμο "Η ιστορία του Ελληνικού 'Εθνους"
Του Κων. Παπαρηγόπουλου σελ. 156-158

 http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/01/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters