Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ

Η Ελληνική κοινωνία, όσο και αν επιμένουν να της καταλογίζουν το αντίθετο οι γενίτσαροι του ανθελληνικού ρατσισμού, και ΟΦΕΙΛΕΙ και ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ μακριά από άγονα ρατσιστικά συναισθήματα.  


γράφει ο Reporto

Ο σχεδιασμός που αποσκοπεί στην ευρύτατη κοινωνική αποσταθεροποίηση, απαιτεί συγκεκριμένα πράγματα για να καρποφορήσει. 

Απαιτεί… 
1. Σενάριο
2. Πρωταγωνιστές
3. Θέατρο
4. Χορογράφο

Το πολυπολιτισμικό όραμα που επιχειρούν να ξεδιπλώσουν στην Ελληνική κοινωνία, δεν αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην εκτεταμένη πολιτισμική της παραμόρφωση.

Αυτό στο οποίο κυρίως αποβλέπει, είναι στη γενικευμένη αποσταθεροποίηση της Ευρώπης με όχημα το ισλαμικό φονταμενταλισμό, και προφανέστατα με πρώτο θύμα την Ελλάδα. 

Η αφέλεια του θρησκευτικού φανατισμού, σε συνδυασμό με την απαξιωμένη υπόσταση που έχουν στη συνείδηση των φανατικών ισλαμιστών, τόσο οι πολιτισμικές αξίες όσο και η ίδια η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ύπαρξη, τους καθιστά έναν εξαιρετικά ευάλωτο και εύκολα χειραγωγούμενο μηχανισμό, και ως εκ τούτου η μαζική και ανεξέλεγκτη παρουσία τους ισοδυναμεί με κοινωνικό δυναμίτη στο μαλακό υπογάστριο των δυτικών κοινωνιών...


Από την άλλη μεριά, οι δυτικές κοινωνίες – όπως βεβαίως και η Ελληνική – δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει της ολέθριες συνέπειες της ανοχής τους απέναντι στο εξελισσόμενο φαινόμενο της συντονισμένης απόπειρας αλλοίωσης της πολιτισμικής τους φυσιογνωμίας.

Το βέβαιο είναι πως μόλις αυτές οι κοινωνίες θα υποστούν τα πρώτα σοβαρά σοκ αιφνιδιασμού, δε θα παραμείνουν απαθείς απέναντι στον κατευθυνόμενο εφιάλτη.

Αυτό είναι και το ζητούμενο του αόρατου και άκρως επικίνδυνου χορογράφου. 
Η θρησκευτική σύγκρουση.
Η ενεργοποίηση στο έπακρο του δηλητήριου του θρησκευτικού φανατισμού.
Το αίμα.

Η επιδίωξη του χορογράφου, είναι ο παροπλισμός των κοινωνιών…

Η ντε φάκτο επιβολή ατζέντας με συστατικό στοιχείο τον απάνθρωπο φανατισμό και τη θρησκευτική αντιπαράθεση.

Την επόμενη μέρα οι κοινωνίες θα είναι παραδομένες, παροπλισμένες, υποταγμένες, βουτηγμένες στο αίμα και στο θρήνο για τα αθώα τους θύματα.
Αυτό θα τις καταστήσει και περισσότερο ευάλωτες στην πολιτική και οικονομική τους καταδυνάστευση από τους ισχυρούς.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως θα καταστήσει εξαιρετικά δύσκολη την ουσιαστική τους ανασύνταξη, και αυτό αποτελεί θεμελιακή στόχευση του αόρατου χορογράφου. Το σχέδιο λοιπόν είναι καλά προετοιμασμένο.

Οι δυτικές κοινωνίες έχοντας προσγειωθεί βίαια από την αυταπάτη του καταναλωτικού νιρβάνα, παρακολουθούν τις εξελίξεις αμήχανες και βουτηγμένες σε μια απέλπιδα προσπάθεια επιβίωσης, έχοντας στερηθεί πλέον και τις τελευταίες τους κατακτήσεις.

Το πολιτικό σύστημα παραδομένο ουσιαστικά στην περιδίνηση του φαύλου οικοδομήματος το οποίο μόνο του δημιούργησε, παραμένει άβουλος, άτολμος και παθητικός θεατής των εξελίξεων, αμήχανο και απρόθυμο να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Και οι φανατισμένοι εισβολείς ως τρίτος πόλος σ αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι, εγκλωβισμένοι στο δικό τους όραμα για κοινωνίες με πρωτεύον χαρακτηριστικό την ανθρώπινη απαξίωση, χρησιμοποιούνται ως απερίσκεπτος πολιορκητικός κριός στους επικίνδυνους σχεδιασμούς που εξυφαίνονται.

Μέσα σ αυτό το εφιαλτικό σκηνικό οφείλουμε να κατανοήσουμε, πως ο αντίπαλος μας δεν είναι οι αφελείς μουσουλμάνοι που χρησιμοποιούνται επιτυχημένα από εκείνους που έχουν επενδύσει στα δικά τους πολιτισμικά ένστικτα θρησκευτικής αντιπαράθεσης και μίσους. 
Ο αντίπαλός μας είναι οι πολιτικές και το πολιτικό σύστημα που απερίσκεπτα και συνυπεύθυνα λειτουργώντας, εξασφάλισε την ανεξέλεγκτη και μαζική τους παρουσία, μέσα σε μια κοινωνία με ένα σύστημα πολιτισμικών αξιών, που δε χωρά τις δικές τους πολιτισμικές αξίες και που κοντολογίς θα αποφασίσει πως δεν είναι και διατεθειμένη να τις ανεχθεί.

Και ο εχθρός μας είναι ο όχι και τόσο αόρατος πια χορογράφος, ο οποίος δε δίνει δεκάρα τσακιστεί για τα θύματα όποια και αν είναι η πολιτισμική τους ταυτότητα, προκειμένου να εξασφαλίσει τις «ύψιστες» επιδιώξεις του. 

Με αυτή την έννοια η Ελληνική κοινωνία, όσο και αν επιμένουν να της καταλογίζουν το αντίθετο οι γενίτσαροι του ανθελληνικού ρατσισμού, και ΟΦΕΙΛΕΙ και ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ μακριά από άγονα ρατσιστικά συναισθήματα. 

Η Ελληνική κοινωνία, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΙΚΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΑΟΥ. 
Αυτό που οφείλει είναι:
-Να υπερασπιστεί τις αξίες της.
-Να μην επιτρέψει την αλλοίωση των χαρακτηριστικών της.
-Να αποτρέψει την επιχειρούμενη και κατευθυνόμενη αποσύνθεσή της. Και αυτό για να το καταφέρει ένας μόνος τρόπος υπάρχει:
-Να στοχοποιήσει, ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ αλλά ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ , τους ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ και τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ τους σ αυτόν τον επικίνδυνο σχεδιασμό.
-Να ακυρώσει ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που δημιούργησαν, διογκώνουν, νομιμοποιούν και εκτρέπουν το πρόβλημα σε επικίνδυνες ατραπούς.
-Να επιμείνει στην ανάγκη της ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ όλων εκείνων που υποτάχθηκαν στα σχέδια του «αόρατου» χορογράφου, και δε δίστασαν να υποθηκεύσουν τον τόπο μας, τις αξίες μας και το αύριο των παιδιών μας στη μανία του επικίνδυνου εφιάλτη. 
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/11/blog-post_9060.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters