Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Όλη η εβραϊκή αριστερίλα της Αμερικής θα καθίσει στο σκαμνί

Κατατέθηκαν αγωγές εναντίον των Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Ο έλεγχος των Αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών, μπήκε τελικώς στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών.

Η αγωγή  87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του Μπαράκ Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».


Η αγωγή καλύπτει επίσης μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc., Neuralink Inc, Alphabet Inc, καθώς και το Facebook του Gates Microsoft και του Zuckenberg. Η λίστα περιλαμβάνει κινεζικές εταιρείες Huawei και Alibaba, καθώς και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Το Ίδρυμα Soros and Rockefeller, το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ έχουν κατηγορηθεί, καθώς και πολλά από τα πιο επιδραστικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post και The World Bank.
Το κατηγορητήριο κατατέθηκε από τον Cyrus A. Parsa, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού AI με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος είναι επικεφαλής του τομέα της δημιουργικής ανάλυσης και της αμυντικής καινοτομίας. Ο Parsa διερευνά περίπλοκες έννοιες βιο-ψηφιακών δικτύων, υβριδικών πολέμων και βιολογικής τρομοκρατίας εδώ και 20 χρόνια. Πρόσφατα, δημοσίευσε στοιχεία έρευνας που προειδοποιούν για την απειλή που δημιουργεί η πιθανή κατάχρηση πειραμάτων με την τεχνητή νοημοσύνη, τη στρατιωτική ρομποτική, το δίκτυο 5G και τη βιο-τεχνολογία.
Η αγωγή, την οποία κατέθεσε για να αποτρέψει την καταστροφή της ανθρωπότητας, αναφέρεται συγκεκριμένα σε τρέχουσες τεχνολογικές και βιολογικές απειλές, που εξαπλώνονται από την Κίνα, το Ιράν και τις ΗΠΑ «βαθιά κατάσταση».
Ο Parsa υπέβαλε την αγωγή στο δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 26 Φεβρουαρίου 2020, όπου κατατέθηκε με τον αριθμό 3: 19-cv-02407-CAB-AHG. Ο Ομπάμα, η Κλίντον, οι Γκέιτς, ο Σόρος και άλλοι είναι ύποπτοι για κατάχρηση τεχνητής νοημοσύνης, κυβερνητικής, ρομποτικής, τεχνολογίας βιομετρικών ταυτοποίησης, βιο-μηχανικής, βιοτεχνολογίας, 5G και 6G τηλεπικοινωνιακών δικτύων και κβαντικής τεχνολογίας υπολογιστών, που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με αυτές τις εκθέσεις, μια ομάδα πολιτικών και εταιρειών υποπτεύεται ότι προδίδει τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Η προδοσία, οι ανατρεπτικές δραστηριότητες και οι απειλές για την ασφάλεια πραγματοποιήθηκαν με τη μεταφορά τεχνολογίας βιο-όπλων στην Κίνα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για βιοτρομοκρατικές επιχειρήσεις.
Κατηγορούνται ότι έχουν πραγματοποιήσει βιο-ψηφιακή κοινωνική μηχανική χρησιμοποιώντας ανθρώπινα βιομετρικά και τεχνητή νοημοσύνη. Κατάχρηση κωδικών αναγνώρισης και αλγορίθμων που συλλέχθηκαν με παράνομα ιδιωτικά βιομετρικά δεδομένα, παραβιάζοντας έτσι ολόκληρο το σώμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή.
Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για γενοκτονία ενάντια στις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες, τις θρησκευτικές διακρίσεις και την επιρροή των μέσων ενημέρωσης, που επέτρεψαν τη λογοκρισία «ακατάλληλων» απόψεων μελετητών και πολιτικών, ακόμη και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο έλεγχος των πληροφοριών επιτρέπεται για δημόσιο έλεγχο.
Με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογιών, νευρωνικών δικτύων και βιοχημείας, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν και ανέπτυξαν τεχνολογίες xenobots για πειράματα βλαστικών κυττάρων και ρομποτικής, με στόχο την αναβίωση εξωγήινων μορφών ζωής που μπορούν να μεταλλαχθούν ή να προγραμματιστούν για τη διάδοση ασθενειών που θα απειλούσαν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους, με εκατομμύρια τρόπους.
– Με την κατάχρηση της βιοτεχνολογίας, όλες οι εταιρείες και τα άτομα που αναφέρονται παραπάνω, προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο με την επιθυμία να δημιουργήσουν τεχνητή ανώτερη νοημοσύνη και να επαναπρογραμματίσουν τους ανθρώπους, για να καταστρέψουν την ελεύθερη βούλησή τους, με απώτερο στόχο την πρόκληση πολέμων μεταξύ χωρών και τη χρήση ιών και πολλών άλλων τρόπων για να καταστρέψουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζο Μπάιντεν, η Νάνσι Πελόσι, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Έλον Μάσκ (και άλλοι που αναφέρονται παραπάνω) με αμελή, ανίκανο και ύπουλο τρόπο επέτρεψαν στην Κίνα και τις εταιρείες της να κατέχουν ή να κλέψουν, βιο-τεχνολογία, κβαντική τεχνολογία, βιομετρικές, τεχνολογία τσιπ, 5G, τεχνολογία πολεμικών πλοίων, διαστημικές και άλλες τεχνολογίες, καθώς και ιδιωτικά δεδομένα Αμερικανών πολιτών.
Ο Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε στους Αμερικανούς επιχειρηματίες, ιδρύματα, σχολεία και πολίτες να επενδύσουν στην Κίνα και να μεταφέρουν ευαίσθητες προηγμένες τεχνολογίες που απειλούν την επιβίωση όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του σαμποτάρουν το έργο όλων των Αμερικανικών υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας – αναφέρεται στην αγωγή, η οποία περιελάμβανε περίπου χίλιες εταιρείες, κυρίως από τον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών.
Μεταφέροντας σύγχρονες τεχνολογίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κίνα, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κινεζική κυβέρνηση και τις εταιρείες της να αποκτήσουν γνώσεις, δεδομένα και μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Οι κινεζικές αρχές χρησιμοποίησαν την προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσουν βιομετρικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση, την παρακολούθηση, το κυνήγι, την καραντίνα, τη σύλληψη, τα βασανιστήρια. Ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και εργαστήρια καλλιεργούν ανθρώπινα όργανα για εμπόριο.Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές βασανίζουν τους πολίτες τους, δημοκρατικούς ακτιβιστές, ακατάλληλους επιστήμονες, καθηγητές, δικαστές και δημοσιογράφους, θρησκευτικές κοινότητες όπως ο χριστιανισμός, εθνοτικές ομάδες μειονοτήτων όπως οι Ουιγούροι και οι Θιβετιανοί, καθώς και όλα τα άλλα άτομα, που παρενοχλούν τις αρχές από την κατάσταση της τέχνης για οποιονδήποτε λόγο. Το κινεζικό καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει προηγμένη τεχνολογία για τη δημιουργία βιομετρικών όπλων που απειλούν την ασφάλεια ολόκληρου του πλανήτη.
Κατά παράβαση των εθνικών και διεθνών νόμων, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν την τεχνολογία για την παραγωγή σύγχρονων μη συμβατικών όπλων. Με τη μεταφορά αυτής της στρατιωτικής τεχνολογίας στην Κίνα, προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Ιράν έχει αγοράσει τεχνολογία 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Κίνα.
Η ιρανική κυβέρνηση, η στρατιωτική και η θρησκευτική ολιγαρχία χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να διαδώσουν τα δικά τους συμφέροντα στη Μέση Ανατολή, αλλά και προς τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και χρησιμοποιείται επίσης για τον έλεγχο του ιρανικού λαού. Μέσω της Huawei, η Κίνα, σε συνεργασία με το Ιράν, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα 5G, το δαχτυλίδι του οποίου πρέπει να συνδέει την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Σε αυτό το έργο, η Huawei συνεργάζεται με πολλές σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας της Δύσης.
Για να πραγματοποιήσουν τα συμφέροντά τους, οι κατηγορούμενοι εξασφάλισαν την υποστήριξη πολιτικών ομάδων, μη κυβερνητικών ενώσεων, ιδρυμάτων, επιστημονικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μέσων ενημέρωσης.
Οι κατηγορούμενοι Ομπάμα, Πελόσι, Σούμερ, Κλίντον, Σόρος, Γκέιτς, Μπάιντεν και πολλοί άλλοι δημιούργησαν πολιτικές συγκρούσεις και ξεκίνησαν κατηγορίες, με τις οποίες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Πρόεδρο Τραμπ και τη διοίκησή του. Παρακωλύοντας το έργο των κρατικών θεσμών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εμφύτευση και η τοποθέτηση λανθασμένων πληροφοριών, έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.
Χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες διαφόρων «ειδικών» για να προωθήσουν τις ιδέες τους. Μέσα από τα ιδρύματα Soros, Rockfield και Gates, έχουν προσλάβει ανίκανους αναλυτές στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, τη Σάντα Μόνικα και σε όλο τον κόσμο. Χρηματοδότησαν έργα που κάλυπταν όλους τους κινδύνους που θέτει η σύγχρονη τεχνολογία και που θα μπορούσαν να απειλήσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Οι «ειδικοί» που πληρώθηκαν με ακρίβεια προκάλεσαν διεθνείς συγκρούσεις προκειμένου να εμφανιστούν στις ζώνες που απειλούνται με εξαφάνιση ως σωτήρες, να αλλάξουν το πολιτιστικό μοντέλο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες του έργου τους.
Οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν μια πλατφόρμα πολυμέσων που περιελάμβανε Facebook, Google, Alphabet και άλλες εταιρείες. Με τη σύνδεση μέσω Διαδικτύου και βιο-ψηφιακών δικτύων, δημιουργήθηκε μια ανύπαρκτη εικονική πραγματικότητα.
Η προηγμένη τεχνολογία επέτρεψε την προσάρτηση ιδιωτικών δεδομένων των χρηστών αυτών των δικτύων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο, την παρακολούθηση, τη χειραγώγηση, τον επαναπρογραμματισμό, την πλύση εγκεφάλου και την κοινωνική μηχανική, και τελικά για την πολιτιστική γενοκτονία, τη δίωξη, τη σύλληψη και τη δολοφονία ανθρώπων που αντιτίθενται στους δημιουργούς βιο- ψηφιακή τεχνητή νοημοσύνη, συνδεδεμένη με δίκτυα 5G και 6G και άλλα κέντρα εντολών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Google δημιούργησε μια πλατφόρμα που συγκέντρωσε δεδομένα από όλο τον κόσμο, για άτομα και όλες τις οντότητες που χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο. Η Google έχει πρόσβαση σε όλα όσα έχουν ρυθμιστεί στο διαδίκτυο μέσω του συστήματος AI (τεχνητή νοημοσύνη). Η επιτάχυνση της ροής πληροφοριών μέσω δικτύων 5G θα επιτρέψει όλες τις μορφές κακοποίησης, από τον συνεχή έλεγχο του πληθυσμού με βάση τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται έως τη φυσική δύναμη.
Η προηγμένη τεχνολογία μπορεί να προσομοιώσει τις βλάβες ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις σε οποιαδήποτε οντότητα με την υποστήριξη γενετικών αλγορίθμων. Η Google βοήθησε την Κίνα να τελειοποιήσει προηγμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία η κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποιούσε για όπλα.
Η Deep Mind AI έκανε κβαντικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν απαραίτητοι για την επεξεργασία των δεδομένων που αποκτήθηκαν μέσω της Google. Σύμφωνα με τον Elon Musk, αυτή η εταιρεία επιτάχυνε την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Deep Mind πέρασε αυτή την τεχνολογία στους Κινέζους. Η Neuraling και η Elon Mask δημιούργησαν ένα έργο που καθιέρωσε μια σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή, με στόχο την κατασκευή cyborgs. Ο Elon Mask είναι ιδιοκτήτης του Space X και της Tesla.
Η Tesla απέρριψε τις συστάσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης να μην συνεργαστεί με την Κίνα και συμφώνησε να συνεργαστεί με κινεζικές εταιρείες, που διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν στη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εκμετάλλευση «ανθρώπινων οργάνων». Τα τελευταία 20 χρόνια, πραγματοποιήθηκαν 60.000 έως 100.000 μη εγγεγραμμένες μεταμοσχεύσεις κάθε χρόνο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κίνα.
Η εμπορία οργάνων, που ελέγχεται από τις κινεζικές αρχές, περιλαμβάνει την Amazon, η οποία πουλά στην Κίνα διάφορους τύπους συσκευών και εξαρτημάτων που απαιτούνται σε αυτόν τον «κλάδο». Ο Bill Gates και η εταιρεία του Microsoft συμμετέχουν επίσης στις αμφισβητούμενες υποθέσεις των κινεζικών αρχών. Ο Γκέιτς βοήθησε τους Κινέζους να διαδώσουν τα βιομετρικά μοντέλα τους σε όλο τον κόσμο και δεν ενημέρωσαν το κοινό ότι η τεχνολογία της θα χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές της Microsoft.
Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ύποπτος ότι επιτρέπει, εν γνώσει του στην Κίνα και τις εταιρείες της, να αποκτήσουν τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Ο Ομπάμα προώθησε προσωπικά την Google και τον Eric Schmidt, οι οποίοι βοήθησαν το κινεζικό σύστημα να κυνηγήσει, να κακοποιήσει και να σκοτώσει Κινέζους πολίτες και να προκαλέσει συγκρούσεις στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ομπάμα αποδυνάμωσε το FBI, τη CIA, την NSA και τις στρατιωτικές υπηρεσίες. Αν και είχε πληροφορίες ότι οι κινεζικές αρχές διώκουν και σκότωσαν μαζικά μέλη πολιτικών, εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων και ότι είχαν οργανώσει το διεθνές εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, δεν έκανε τίποτα για να τους αποτρέψει. Ο Ομπάμα επέτρεψε στον αναπληρωτή του Τζο Μπάιντεν να πάρει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από τους Κινέζους.
Οι ίδιες πράξεις κατά των Αμερικανικών συμφερόντων και της ασφάλειας, κατηγορούνται η Χίλαρι Κλίντον, η Νάνσυ Πελόσι και ο Τζον Μπρέναν. Συμμετείχαν στη μεταφορά τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης σε κινεζικές εταιρείες, οι οποίες την χρησιμοποίησαν για την ανάπτυξη έργων, για την παραγωγή drone, πολεμικών πλοίων, τσιπ και δακτυλικών αποτυπωμάτων F 35, καθώς και διαστημικής τεχνολογίας. Οι πολιτικές δραστηριότητες αυτής της ομάδας εξασθένησαν την ικανότητα της κυβέρνησης Τραμπ να αντιταχθεί στην Κίνα. Είναι ένοχοι γιατί θέτουν σε κίνδυνο την Αμερικανική ασφάλεια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ο Τζορτζ Σόρος κατηγορείται για προδοσία, επειδή χρηματοδότησε κινήσεις που είναι αντίθετες προς τα συμφέροντα της Αμερικανικής κυβέρνησης μέσω των εταιρειών και των ιδρυμάτων του. Ο Soros χρησιμοποίησε υπεράκτια εταιρεία για να χρηματοδοτήσει μια πολυεθνική εκστρατεία, με την οποία αποδυνάμωσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης Trump να αποτρέψει τον κίνδυνο από την Κίνα, όπως η εξάπλωση του ιού της κορώνας.
Επίσης, το Rockefeller Foundation έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε κινεζικές εταιρείες που ασχολούνται με επικίνδυνα βιοτεχνολογικά έργα. Με αυτόν τον τρόπο, υπονομεύθηκαν οι δραστηριότητες του FBI, της CIA, της NSA και του Πενταγώνου για την πρόληψη καταχρήσεων κατά των διώξεων των Κινέζων πολιτών, των βασανιστηρίων και των δολοφονιών. Είναι ένοχοι για προδοσία και συνενοχή στη γενοκτονία.
Το αρμόδιο δικαστήριο υποχρεούται να τιμωρήσει όλους τους κατηγορούμενους σύμφωνα με το νόμο. Οι εταιρείες και τα άτομα πρέπει να υποχρεωθούν να αποκαταστήσουν και να καταβάλουν οικονομική αποζημίωση.
Η αγωγή υπογραμμίζει την ανάγκη κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων των Ομπάμα, Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, Νάνσι Πελόσι, Μπιλ Γκέιτς και  Microsoft, CNN, Anderson Grope, Times Magazine, New York Times, Washington Post, MIT και Harvard, George Soros, τα ιδρύματα και την εταιρεία του, τον Mark Zuckenberg και το Facebook του, καθώς και το Google, το Amazon και όλους τους άλλους υπόπτους.
Το δικαστήριο της Καλιφόρνια, αφού αναλύσει τις απαντήσεις των κατηγορουμένων, αναμένεται να κινήσει διαδικασία που θα οδηγήσει τους κορυφαίους σκιώδεις κυβερνήτες στον πάγκο των κατηγορουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters