Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η CABAL ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ

Nicos Kastanias · 
Μια 80χρονη γυναίκα θα μπορεί να γίνει ξανά 30 ετών σε λιγότερο από 3 λεπτά και θα μπορεί να κάνει και πάλι παιδιά..
Με εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ έρχονται οι Θεραπευτικοί Θάλαμοι των Med Beds
Τέρμα στον καρκίνο, στους χρόνιους πόνους, στον αυτισμό και σε σωρεία άλλων ασθενειών που μένουν αθεράπευτες εξ' αιτίας των πρωτόκολλων που επέβαλε η Cabal
ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ MED BEDS ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ Ή ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ Ή ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΛΑΦΡΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

Η τεχνολογία των Med Beds έχει αποκρυβεί από το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, λόγω της πλανητικής μετατόπισης από 3D σε 5D που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και της αυξανόμενης απαίτησης για διαφάνεια από την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση, ένας αυξανόμενος αριθμός θαρραλέων ανθρώπων άρχισαν να αποκαλύπτουν αυτά που γνωρίζουν και που έχουν αποκρυβεί εδώ και δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, και πιθανότατα για χιλιάδες χρόνια. Δύο από αυτές τις θαρραλέες ψυχές είναι η Ileana the Star Traveller (με αυτό το όνομά εμφανίζεται στο Διαδίκτυο) και ο Jared Rand.
Η Ileana αποκάλυψε τις πληροφορίες για τα ολογραφικά ιατρικά προγράμματα από τις προσωπικές εμπειρίες που απέκτησε συμμετέχοντας στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα στον πλανήτη Άρη. Οι πληροφορίες της δημοσιεύονται στο 2ο μισό του άρθρου αυτού. Ο Jared είναι ένας πολύ έξυπνος και πεπειραμένος άνθρωπος που συνεργάζεται με την Παγκόσμια Μετάβαση εδώ και δεκαετίες και διαθέτει πληροφορίες για πολλά θέματα που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει, συμπεριλαμβανομένων εξωπραγματικών δώρων εξωγήινης τεχνολογίας για την ανθρωπότητα, όπως το Quantum Financial System, την προώθηση με την χρήση Aντιβαρύτητας, τους Αναπαραγωγείς και τους Θαλάμους Ίασης των Med Beds
Tachyon Energy & Plasma Energy στους Θαλάμους των Med Beds
Υπάρχουν 3 τύποι Θαλάμων Med Beds:
1) Holographic Θάλαμοι Med Beds
2) Regenerative Θάλαμοι Med Beds που αναγεννούν τους ιστούς και τα μέρη του σώματος, και που τροφοδοτούνται από διαφορετική πηγή και
3) οι Επαναγεννητικοί Θάλαμοι Med Beds που σε περίπου 2-3 ​​λεπτά αναγεννούν ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα.
Τι σημαίνει αυτή η προηγμένη τεχνολογία; Μια 80χρονη γυναίκα θα μπορεί να γίνει ξανά 30 ετών σε λιγότερο από 3 λεπτά και θα μπορεί να έχει και πάλι παιδιά. Θα μπορούσε να έχει μια εντελώς νέα οικογένεια αν θέλει. Δηλαδή πρόκειται για μια τεχνολογία που παραμένει πηγή διαρκούς νεότητας..
Η τεχνολογία των Med Beds δεν προέρχεται από τον πλανήτη της Γης. Δεν είναι ανθρώπινη τεχνολογία. Πρόκειται για μια τεχνολογία που έχει δοθεί στην ανθρωπότητα από τους θετικούς ET. Τα Med Beds βασίζονται στην ενέργεια των σωματιδίων tachyon και την ενέργεια πλάσματος. Το έδαφος, η ατμόσφαιρα, το νερό, όλα είναι ενέργεια πλάσματος, όλα στο σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος, απλά εμφανίζονται με διαφορετική μορφή μέσω της συχνότητας δόνησης.
Τα Med Beds έχουν Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) που ελέγχεται, ώστε να μην μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Η AI είναι ο υπολογιστής που λειτουργεί όπως η μαγνητική τομογραφία. Κάθεστε μέσα σε έναν σωλήνα που περιστρέφεται γύρω από το σώμα σας που με μαγνητική ταλάντωση και ανίχνευση του συντονισμού του σώματός σας κάνει διάσγνωση της νόσου. Το Med Bed σαρώνει το δέρμα σας, τον μυϊκό σας ιστό, όλα τα όργανα και τα πάντα στο σώμα σας. Αναγνωρίζει το DNA σας και κάνει μια πλήρη εσωτερική ανάλυση του σώματος. Όταν το κάνει αυτό, διαπιστώνει οποιαδήποτε ασθένεια ή γενετική ατέλεια. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε λευχαιμία σταδίου 4 και μέσα σε ένα τέτοιο Θάλαμο να θεραπευτείτε περίπου ΣΕ 2,5 λεπτά, χωρίς καθόλου παρενέργειες.
Αν έχετε ένα όργανο κομμένο ή που έχει αφαιρεθεί από το σώμα σας, η διαδικασία επαναγέννησης του Med Bed αναδημιουργεί το συγκεκριμένο όργανο σαν να μην έχει αφαιρεθεί ποτέ. Επειδή το σώμα σας αφήνει έναν συντονισμό - μια συχνότητα δόνησης. θυμάται πάντα πότε ένα όργανο έχει αφαιρεθεί ή έχει σταματήσει να λειτουργεί και η τεχνητή νοημοσύνη του Med Bed συνδέεται με τη συχνότητα δόνησης του σώματος και του DNA για την αναδημιουργία του οργάνου.
Δείτε και άλλα συγκλονιστικά στο βίντεο που ακολουθεί..

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters