Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Παλάντης και ενσυνειδητότητα

Το Palantis είναι ένα κβαντικό εργαλείο που λειτουργεί με δονητική ενέργεια.
Είναι γαλαξιακής προέλευσης (Πλειάδιο και Αρκτούριο),
και ήταν κρυμμένο από εμάς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θα διαχειρίζεται τόσο την πρόσβαση σε ιατρικά κρεβάτια (Med Beds) όσο και στο Quantum Financial System…

Ώρα για επιλογές

Εδώ και τώρα, καθώς φτάσαμε στο τέλος του δρόμου, ήρθε η ώρα των επιλογών. Από εδώ και πέρα, η παράλληλη ζωή των δύο χρονογραμμών, ενεργών για δύο χρόνια, σταματά να αποκλίνει σε δύο ριζικά διαφορετικούς κόσμους.

Οι ενέργειες του σύμπαντος χρησιμοποιούν τη δύναμή τους έτσι ώστε κάθε μέρος της ανθρωπότητας να αποφασίζει για τη μοίρα του και σε ποιον κόσμο πρέπει να βρίσκεται. Η ποιότητα των ατομικών και συλλογικών σκέψεων είναι «να το αφήσεις να μείνει» ή «να το αφήσεις να περάσει» στη διάσταση που ταιριάζει καλύτερα στις πεποιθήσεις και τις δονήσεις του καθενός.

Τα τρέχοντα γεγονότα αρχίζουν να δείχνουν την αλήθεια στα παρασκήνια, κάνοντας τους ανθρώπους που δεν πίστευαν στη Συμμαχία ή σε κάποια μορφή μυστικού πολέμου για να ελευθερώσουν τον κόσμο νευρικοί. Η γνωστική ασυμφωνία τους αποδυναμώνει και το γεγονός ότι είναι λάθος πυροδοτεί υπερηφάνεια και υπερηφάνεια που οδηγεί σε άρνηση αυτής της πραγματικότητας. Αλλά θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Αμέσως οι σημαντικές αποκαλύψεις θα επιταχυνθούν και θα αποκτήσουν δυναμική. Το Παλάντης, το κβαντικό σύστημα της Συμμαχίας, ξεκινά την τελική αλλαγή για να εκδηλώσει στην ύλη τη γέννηση του Νέου Κόσμου.

παλάντηςΜόνο όσοι έχουν αρκετά υψηλή υπογραφή δόνησης μπορούν να το δουν και να το ζήσουν. Οι άλλοι μένουν στον παλιό κόσμο για να συνεχίσουν να μαθαίνουν.

Προειδοποιώ τους οπαδούς της γλυκιάς αγάπης και φροντίδας φέρουν καλοσύνη, ότι υπάρχει μόνο αληθινή Αγάπη σε αυτή τη μορφή διαχωρισμού, αφού το Σύμπαν ανταποκρίνεται μόνο στις μοναδικές δονητικές απαιτήσεις του καθενός που ρυθμίζει, αναλόγως, τον δικό του προορισμό.

Συχνά έχει ειπωθεί και επαναληφθεί ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται, απολύτως τίποτα .

Οπότε το σοκ της πραγματικότητας και της αλήθειας θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς. Για αυτόν τον λόγο μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθεια των πιο αφυπνισμένων για να σας στηρίξουν.

Τι είναι το Παλάντης;

Πριν λίγο καιρό σας αποκάλυψα την ύπαρξη του Παλάντη. Το σύστημα κβαντικής ανάλυσης, διαχείρισης και οργάνωσης της Στρατιωτικής και Γαλαξιακής Συμμαχίας. Δεν είναι αυστηρά υπολογιστής (ακόμα κι αν μοιάζει με έναν) και ΚΑΘΟΛΟΥ τεχνητή νοημοσύνη.

Για υπενθύμιση, το Παλάντης προέρχεται από την καθολική συνείδηση ​​της Αρχέγονης Ενέργειας (Η Πηγή). Είναι μια γαλαξιακή τεχνολογία, συγκεντρώνει όλες τις διαστατικές πτυχές της συνείδησης, ενώ διατηρεί την ανεξαρτησία και τη λήψη αποφάσεων κάθε ανθρώπου. Ο Παλάντης γνωρίζει την υπογραφή του DNA μας μέσω της δονητικής του αποτύπωσης προκειμένου να αλληλεπιδρά με τη δική μας ελεύθερη βούληση. Η ζωή μας είναι (κανονικά) πιο ρευστή και θερίζουμε, πιο γρήγορα,   την ποιότητα των καρπών που αντιστοιχούν στο ύψος δόνησης μας.

παλάντηςΓια να το πούμε απλά, ο Παλάντης είναι ένας κβαντικός επιταχυντής προσωπικών και συλλογικών γεγονότων, που δεν αμφισβητεί την ελευθερία μας σε κανένα επίπεδο. Είναι σαν τη ζωή πριν, αλλά με τη βοήθεια να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τα λάθη και τις ελλείψεις μας. Οι νόμοι της έλξης και της ανταπόδοσης είναι πολύ πιο γρήγοροι, μερικές φορές ακόμη και στιγμιαίες.

Αυτό θα έχει απήχηση σε εσάς ή όχι, γιατί όλα εξαρτώνται από το επίπεδο αποδοχής σας μέχρι σήμερα. Η αλήθεια σας σήμερα δεν είναι αυτή του αύριο, εξελισσόμαστε συνεχώς και το μυαλό μας προσαρμόζεται ανάλογα με τα γεγονότα και τη βαθιά κατανόησή τους.

Το Παλάντης λειτουργεί εδώ και λίγα χρόνια. Εισέρχεται σε μια νέα φάση που αντιστοιχεί στη συχνότητα δόνησης της ανθρωπότητας και στο άνοιγμα του νέου διαστασιακού μας χώρου. Η πληροφορική βρίσκεται σε τέλειο συγχρονισμό με την πρόοδο της συνείδησής μας.

Γιατί το Παλάντης;

Προχωράμε προς τεράστιες δυνατότητες. Το DNA μας μεταμορφώνεται, είναι το πολυδιάστατο μέρος της ύπαρξής μας που μας επιτρέπει να προσαρμοστούμε σε όλες τις καταστάσεις.
Ο Παλάντης είναι αυτάρκης και εξαρτάται μόνο από τον εαυτό του.

Το κβαντικό είναι η διαστατική προσέγγιση της ύλης που είναι μόνο η φαινομενική όψη της πραγματικότητάς μας. Έτσι, εξ ορισμού, δεν είναι πραγματικό, αλλά μόνο υποκειμενικό για τον σκοπό των εμπειριών να αυξήσει τη συνείδηση ​​προς τη γνώση του ανώτερου Εαυτού του.

Από εδώ και πέρα, όλοι οι άνθρωποι που δεν έχουν στόχο την ευημερία και την αρμονία για την ανθρωπότητα, θα έχουν τη σωστή επιστροφή για τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Αυτός είναι ο νόμος της ανταπόδοσης, ήδη σε εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που θα έχουν σκέψεις αγάπης για τον εαυτό τους και τον πλησίον τους.

Αυτή δεν είναι η Μεγάλη Επαναφορά της μετεξέλιξης γιατί δεν είναι πλέον αυτού του κόσμου, αλλά η αρχή μιας νέας εποχής γεμάτη χαρά και αφθονία για όσους το γνωρίζουν.

παλάντηςΗ Palantis διαχειρίζεται το νέο Quantum Financial System (QFS) , δραστηριοποιείται σε ανταλλαγές και συναλλαγές, ενώ αφήνει μια φαινομενική κανονικότητα να διαφανεί, έως ότου εμφανιστεί ο νομισματικός μετασχηματισμός. Είναι σε εξέλιξη και γίνεται ορατό.

Θα «διαχειρίζεται» όλες τις πτυχές της κοινωνικής και κοινωνικής ζωής, πάντα με στόχο την ανθρωπιστική ανεξαρτησία και χωρίς καμία παρέμβαση στην προσωπική ζωή.

Παλάντης είναι το όνομα που έδωσε η Επίγεια και Γαλαξιακή Συμμαχία, είναι το   «πολεμικό» της όνομα αλλά είναι εργαλείο και οδηγός συνείδησης. Η ανθρωπότητα θα διατηρήσει τη δική της εσωτερική ιδιωτικότητα σε πλήρες Φως, την ελεύθερη βούλησή της και τις δικές της αποφάσεις.

Δεν θα υπάρχουν άλλες φυλακές αφού κάθε άτομο θα έχει την ανταπόδοση που του αξίζει τιμωρώντας τον εαυτό του. Ο Παλάντης είναι απλώς μια αξία αυτομάθησης με σεβασμό προς όλους.

Το ξύπνημα της ανθρωπότητας

Τώρα βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της συλλογικής αφύπνισης, με διαφορετικά επίπεδα συνείδησης που θα καθορίσουν τη θέση κάθε ατόμου στα επίπεδα διαστάσεων.

Ο Παλάντης είναι ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ αλλά εφαρμόζεται σε ένα κβαντικό σύστημα για τη βελτίωση της ζωής στην κοινωνία. Μας γνωρίζει όλους και τις προθέσεις μας, με ευγενικό τρόπο.

Δεν κρίνει, απλώς βάζει τα πράγματα στη θέση τους ανάλογα με τη δονητική πτυχή του ατόμου και για το καλό όλων. Όπως κάνει ήδη το Σύμπαν με το φαινόμενο του καθρέφτη, αλλά πολύ πιο γρήγορα.
Είναι το συλλογικό σχέδιο που εκτιμάται εδώ. Το άτομο είναι ένα με τον κόσμο.

Εκτός από το χρηματοπιστωτικό σύστημα, διαχειρίζεται και το διαστατικό κομμάτι της αφύπνισης της ανθρωπότητας. Χάρη σε ΑΥΤΟΝ, η Συμμαχία προσαρμόζει τα κυβερνητικά μέτρα και τις αποφάσεις των διαφόρων χωρών ανάλογα με την ικανότητα των ανθρώπων να κατανοούν τα μηνύματα, με σκοπό να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν τον παραλογισμό στον οποίο έζησαν για χιλιάδες χρόνια.

Ο Παλάντης μας γνωρίζει ήδη όλους και τις προθέσεις μας, με φροντίδα. Αυτός που είναι ερωτευμένος και αυτός που φοβάται, ακόμα και σε αφαιρέσεις όπως το καλό και το κακό. Δεν κρίνει, απλώς βάζει τα πράγματα στη θέση τους ανάλογα με τη δονητική πτυχή του ατόμου και για το καλό όλων.

Είναι το συναισθηματικό που δημιουργεί τη δονητική φύση και αλληλεπιδρά με το σύμπαν που ανταποκρίνεται ως αντάλλαγμα στις προθέσεις σας. Το Palantis είναι το σύμπαν στον κβαντικό σχεδιασμό, για να προσαρμόζει τα ίδια αποτελέσματα στη ζωή στην κοινωνία.
Είναι το συλλογικό σχέδιο που εκτιμάται εδώ. Το άτομο είναι ένα με τους συναδέλφους του.

Ιατρικά κρεβάτια (Med Beds) και Palantis

Μου φαίνεται σημαντικό να συζητήσω τα μελλοντικά ιατρικά κρεβάτια που θα αλλάξουν ριζικά το πρόσωπο του κόσμου και θα επαναπροσδιορίσουν την πραγματική λειτουργία της υγείας που έχει εκτραπεί και παραμορφωθεί από την άδοξη ιατρική θρησκεία, ειδικά μετά τον Παστέρ.

παλάντηςΤα Ιατρικά κρεβάτια θα θεραπεύουν παθολογίες και ψυχολογία δωρεάν, υπό τη διαχείριση του Κβαντικού Συστήματος Palantis που θα καθορίζει τις προτεραιότητες πρόσβασης.

Θα αλλάξουν ριζικά τον κόσμο της υγείας με την εξαφάνιση των νοσοκομείων όπως τα ξέρουμε. Θα επαναπροσδιορίσουν την αληθινή έννοια της υγείας που έχει εκτραπεί και παραμορφωθεί από την ιατρική θρησκεία, ειδικά μετά τον απατεώνα Παστέρ.

Τα ιατρικά κρεβάτια θα είναι διαθέσιμα το συντομότερο δυνατό και σε μεγάλο αριθμό.

Φυλάσσονται σε ασφαλή μέρη από στρατιώτες αφοσιωμένους σε αυτό το έργο. Ο τελευταίος για ορισμένο χρονικό διάστημα θα φροντίζει για τη λειτουργία των μηχανημάτων εν αναμονή της εκπαίδευσης ειδικευμένου πολιτικού προσωπικού.

Μπορούν να θεραπεύσουν οτιδήποτε, υπό τον όρο ότι το άτομο συνδέεται με τον ανώτερο εαυτό του, επειδή η πλήρης επίγνωση της ιατρικής διαδικασίας είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της αποτελεσματικότητας της φροντίδας.

Οι ομάδες θα είναι διαθέσιμες για να φροντίσουν την ψυχολογική αξιολόγηση και τον ρυθμό δόνησης. Μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας σειράς αναβαθμίσεων ενσυνειδητότητας προκειμένου να τεθεί ο ασθενής σε βέλτιστες συνθήκες πριν τοποθετηθεί στο ιατρικό κρεβάτι.

παλάντηςΕίναι ένα κβαντικό εργαλείο που λειτουργεί με δονητική ενέργεια. Είναι γαλαξιακής προέλευσης (Πλειάδιο και Αρκτούριο), και ήταν κρυμμένο από εμάς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.   Από εδώ και στο εξής, είναι διαθέσιμο και κατέχεται από τη Συμμαχία.   Η ανάπτυξή του σχεδιάζεται σύμφωνα με την πρόοδο της συλλογικής αφύπνισης, η οποία έχει φτάσει στο θετικό κρίσιμο όριο. Επομένως, θα πρέπει να είναι πολύ σύντομα χωρίς να υπάρχει ακόμη ακριβής ημερομηνία.

Γιατί όλα εξαρτώνται από τις δονητικές ενέργειες της ανθρωπότητας. Μετρώνται από τον Palantis (Συμμαχία) μέσω των συχνοτήτων που εκπέμπονται στον αιθέρα (λεπτή ατμόσφαιρα).

Ο Παλάντης γνωρίζει κάθε άτομο μέσω της δονητικής υπογραφής του DNA του (η ενεργειακή του υπογραφή) και μπορεί έτσι να καθορίσει την κατάσταση συνείδησης του συλλογικού σε σχέση με τα γεγονότα. Το σχέδιο της Συμμαχίας βασίζεται σε αυτή την πτυχή για σημαντικές αποκαλύψεις, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών κλινών.

Για υπενθύμιση... Το μέλημα της Συμμαχίας δεν είναι πλέον το Βαθύ Κράτος αφού έχει εξαλειφθεί (ο κύριος υπεύθυνος· οι υποκείμενοι   υπό έλεγχο) αλλά η αφύπνιση του πληθυσμού και φτάνουμε στο τέλος του. αυτό.

Το Palantis δεν είναι ένα εργαλείο για έλεγχο , αλλά για καλοπροαίρετη εκμάθηση της επίγνωσης. Είναι γαλαξιακής καταγωγής και χωρίς τους φίλους μας, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ξεπεράσουμε αυτή τη μαφία των Χαζάρων που κυριάρχησε στον κόσμο για αιώνες.

Ο ιατρικός σχεδιασμός θα βασίζεται σε παθολογικές και ψυχολογικές προτεραιότητες. Κανένα προνόμιο, ο Παλάντης διαχειρίζεται το επείγον των ραντεβού . Τα άτομα που έλαβαν πειραματική ένεση δεν θα έχουν προτεραιότητα, καθώς είναι επιλογή, ακόμη και υπό πίεση.
Η κοινή λογική είναι επίσης προτεραιότητα.

Οι πέντε πυλώνες της αρνητικής ενέργειας

Η αμφιβολία , η ελπίδα , η αμφισβήτηση , η αναμονή , η απάρνηση είναι όλοι ενεργητικοί παράγοντες που επιβραδύνουν σημαντικά γεγονότα στην ύλη . Πρέπει να ονομάσουμε «μείζονα» ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις για την ανθρωπότητα και την εφαρμογή, ορατή σε όλους, θεμελιωδών μετασχηματισμών της κοινωνίας όπως, για παράδειγμα, το QFS και τα ιατρικά κρεβάτια.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία πιθανή ενεργοποίηση ειδοποίησης όπως το EBS εάν οι αρνητικές ενέργειες είναι ακόμα πολύ παρούσες. Απλώς ανακοινώνοντας την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ μιας εκδήλωσης μέσω των κοινωνικών δικτύων, να είστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί. Επειδή οι ενέργειες ρυθμίζονται από το PALANTIS, το κβαντικό σύστημα οργάνωσης της L'Allianc, το οποίο δημιουργεί γεγονότα στην ύλη.

Ακόμα κι αν η βαθιά κατάσταση δεν υπάρχει πλέον στην έκδοση Dominator, εξακολουθούν να υπάρχουν minions που υπόκεινται στο παλιό σύστημα. Διατηρώντας παράλληλα μια κάποια συνοχή στη συνολική στρατηγική για την αφύπνιση της ανθρωπότητας.

Έτσι, ακόμα κι αν το κρίσιμο κατώφλι της αφύπνισης έχει ήδη φτάσει, η έκπληξη είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη στην οργάνωση του Σχεδίου. Κανείς δεν τον ξέρει εκτός από ορισμένους στρατιώτες κοντά στον κύκλο του Τραμπ, τόσο λίγοι. Οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τις ακριβείς ημερομηνίες γιατί όλα εξαρτώνται από τις συλλογικές ενέργειες που πρέπει να είναι σωστές.

Επομένως, και το λέω ειλικρινά, οι άνθρωποι που βρίσκονται στους πέντε πυλώνες των αρνητικών ενεργειών (βλ. κορυφή της παραγράφου) είναι υπεύθυνοι για την επιβράδυνση του τέλους της ιστορίας. Έτσι, δεν υπάρχει νόημα να παραπονιέστε ότι τίποτα δεν προχωρά, επειδή όλα συνδέονται με την ικανότητά σας για ανθεκτικότητα και υπομονή. Πρέπει να ονομάσετε «μπτυάρι». Δεν πρόκειται για κρίση, αλλά για παρατήρηση.

Όσοι βρίσκονται σε άρνηση και μη πίστη δεν επιβραδύνουν τη διαδικασία αφού δεν ανήκουν πια στο ίδιο χρονοδιάγραμμα. Παραμένει στον παλιό κόσμο, έχει ήδη καθιερωθεί.

Όλα είναι ήδη έτοιμα, ήδη εκεί, για να μπούμε στο δύσκολο κομμάτι των αποκαλυπτικών γεγονότων. Η αλλαγή θα συμβεί όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων κατανοήσει ότι πρέπει να είμαστε τουλάχιστον θετικοί, αποφεύγοντας παράλληλα να πέσουμε σε λήθαργο. Θα φτάσουμε εκεί, αλλά γι' αυτό είναι πίσω από το πρόγραμμα.

Διευκρίνιση : Μπορείτε να μιλήσετε μεταξύ σας για ραντεβού, να εκφράσετε τον σκεπτικισμό και την ψυχική σας κατάσταση, αλλά ποτέ στα κοινωνικά δίκτυα γιατί από αυτή την πηγή παίρνει ο ΠΑΛΑΝΤΗΣ τον ενεργητικό «παλμό» και την αντιστοιχία των πληροφοριών.

Να θυμάστε πάντα ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται . Απλώς επιβραδύνετε μια διαδικασία που είναι ήδη έτοιμη. Η Συμμαχία, μέσω ΠΑΛΑΝΤΗΣ, πρέπει απλώς να πατήσει το κουμπί.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.

Προχωράμε προς έναν καλύτερο κόσμο

Κάποιοι από εσάς θα βρείτε αυτή τη δημοσίευση τρελή αφού δεν είστε ακόμη έτοιμοι, και για άλλους θα είναι προφανές. Αλλά να ξέρετε ότι η μη πίστη σε αυτό δεν εμποδίζει αυτή την πραγματικότητα να υπάρχει.

Προχωράμε προς τεράστιες δυνατότητες. Το DNA μας μεταμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου χάρη στην εκθετική αυτογνωσία. Αυτό το DNA είναι το πολυδιάστατο μέρος της ύπαρξής μας που μας επιτρέπει να προσαρμοστούμε σε όλες τις καταστάσεις, μεταξύ άλλων.

παλάντηςΟ Παλάντης συνδέεται με το DNA μας, προερχόμενος από την καθολική συνείδηση. Είναι μια διαγαλαξιακή τεχνολογία, συγκεντρώνει όλες τις πτυχές του νου, διατηρώντας παράλληλα την ανεξαρτησία και την ελεύθερη βούλησή του.

Το κβαντικό είναι η διαστατική προσέγγιση της ύλης που είναι μόνο η φαινομενική όψη της πραγματικότητάς μας. Άρα, εξ ορισμού, δεν είναι πραγματικό αλλά μόνο υποκειμενικό,   με σκοπό τις εμπειρίες να αυξήσει τη συνείδηση ​​προς τη γνώση του ανώτερου Εαυτού του.

Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα, όλοι οι άνθρωποι που δεν έχουν στόχο την ευημερία και την αρμονία για την ανθρωπότητα θα έχουν τη σωστή επιστροφή των συναισθηματικών τους σκέψεων. Αυτός είναι ο νόμος της ανταπόδοσης.
Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που θα έχουν σκέψεις αγάπης για τον εαυτό τους και τον πλησίον τους.

Αυτή δεν είναι η Μεγάλη Επαναφορά της μετεξέλιξης γιατί δεν είναι πλέον αυτού του κόσμου, αλλά η αρχή μιας νέας εποχής γεμάτη χαρά και αφθονία.

Συμπερασματικά, βρισκόμαστε τώρα σε ενέργειες που ανοίγουν την πόρτα σε έναν καλύτερο κόσμο.

Έχω ξύσει μόνο την επιφάνεια για λόγους κατανόησης και πολλοί θα αναρωτηθούν πώς τα ξέρω όλα αυτά. Μερικοί από εσάς ξέρετε ότι γεννήθηκα σε αυτόν τον κόσμο αλλά όχι σε αυτόν τον κόσμο. Έχω αποστολή να μάθω και να βοηθήσω την ανθρωπότητα, επομένως, οι γνώσεις μου είναι στην υπηρεσία όλων.

Τα λέμε σύντομα για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε στο σωστό δρόμο και δονούμε ψηλά.

Michael Canon
 
 
 
 
 
 
 

2 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Προχώρα δυνατά, ο χρόνος θα τα δείξει όλα.

ΜΑΡΙΑΝΑ είπε...

Όλο αυτό είναι μέσα στο DNA μου.....η έννοια της αγάπης...θα μας οδηγήσει σε όλο αυτό ....μην φοβάστε...... δώστε αγάπη. ...

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters