Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Αποκαλύψεις στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"

Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν "κάνουν μια βουτιά" στην άβυσσο της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής και "αποκαλύπτουν" τους κινδύνους που προοιωνίζονται από την παγκόσμια αποσταθεροποίηση.

Ο Λάμπρος Καλαρρύτης και άλλοι αναλυτές και αρθρογράφοι σκιαγραφούν τη ζοφερή παγκόσμια οικονομική κι πολιτική κατάσταση και.....
αναλύουν τα αίτια της δυσχερούς παγκόσμιας πραγματικότητας.

Επίσης στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν:

- Η αποκάλυψη για τη μεγάλη μπίζνα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) με τα "πράσινα stage", που πρώτα τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" είχαν αποκαλύψει,

- Μεγάλη έρευνα για το θέμα της αποποινικοποίησης των "ελαφρών" ναρκωτικών. Τα υπέρ και τα κατά του εγχειρήματος. Η εμπειρία από άλλες χώρες. Οι κοινωνικές διαστάσεις του ζητήματος.

- Η ενδεχόμενη ίδρυση του "Κόμματος Ελλήνων Αξιωματικών", με μέλη απόστρατους αξιωματικούς που θέλουν να εκφράσουν τον προβληματισμό τους και την ανησυχία τους για το μέλλον της χώρας.

- Άρθρο-αφιέρωμα στον ευπατρίδη πολιτικό Αναστάσιο Πεπονή, εμπνευστή και "αρχιτέκτονα" του πιο διαφανούς θεσμού του ελληνικού κράτους, του ΑΣΕΠ, που "έφυγε" τη Δευτέρα

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_2080.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters