Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά ρε αλήτες δημοσιοκάφροι γιατί δεν τα δείξατε στο κόσμο;;;


Διαβάστε αυτά που θα έπρεπε να παίζουν παντού ΠΡΩΤΑ…

Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;

Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:

Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.

Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.

Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

Το καταλάβατε;

το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

Πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος (που λέει ο λόγος…)

Ασχοληθείτε τώρα με το ΣΗΡΙΑΛ Χρυσή Αυγή και Δένδια!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ  Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;;;

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ. Εκτίναξη της ανεργίας στο 34% έως το 2016 αναμένει η ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, σύμφωνα με έρευνα που διενέργησε. Από τον Οκτώβριο του 2008 έως σήμερα έχουν χαθεί περίπου 1.000.000 θέσεις απασχόλησης. Τονίζεται ακόμη ότι το 27,4% που καταγράφηκε ως ποσοστό ανεργίας τον περασμένο Μάρτιο από την ΕΛΣΤΑΤ, είναι το υψηλότερο που έχει υπάρξει τα τελευταία 30 χρόνια σε χώρα του δυτικού κόσμου.

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι «η συνέχιση της ασκούμενης πολιτικής από την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα θα εξακολουθήσει να έχει οδυνηρές συνέπειες στο ΑΕΠ και στην απασχόληση τα επόμενα χρόνια»…

Και τώρα συνέχισε να βλέπεις το σήριαλ που σου σερβίρουν οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!!!


eleysis-ellinwn.gr
http://www.greek-national-pride.com/2013/12/blog-post_8240.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters