Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Η ανεξέλεγκτη μεγέθυνση της ΒΙΑΛ * (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη αφού εφαρμόζεται ακριβώς η ίδια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Με την ανεξέλεγκτη διόγκωση της ΒΙΑΛ στα όρια της ασφυξίας , όπως άλλωστε έγινε και παλαιότερα με την ΣΟΥΔΑ , πιέζεται η τοπική κοινωνία για να προκύψει σαν αναγκαιότητα και δήθεν λύση η δημιουργία νέας υπερδομής 7000+ ατόμων που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ χωρητικότητας .
Για την όλη αποτυχημένη διαχείριση στο μεταναστευτικό, δεν χρειάζεται ούτε ζητήθηκε ποτέ κανείς να λογοδοτήσει.

Για φύλαξη συνόρων μήπως και περιοριστούν οι ροές, ούτε συζήτηση!. Η δημιουργία ΠΡΟΚΕΚΑ και δήθεν “κλειστών” κέντρων προτείνεται σαν το “κλειδί” που θα ανοίξει τον δρόμο στις επιστροφές .Στην Μόρια και στην Κώ λειτουργεί ΠΡΟΚΕΚΑ. Πόσες άραγε επιστροφές έγιναν με την νέα κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες;
Ολόκληρο το νησί δεν είναι αρκετό για να χωρέσει την ανεπάρκεια των κυβερνώντων, ούτε και τους επιδοτούμενους καταυλισμούς-τέρατα από την Ε.Ε. που ”ονειρεύονται” να φτιάξουν.
ΚΑΝΕΝΑΣ Καμποχωρούσης δεν έχει νοικιάσει ΚΑΝΕΝΑ χωράφι του σε ΜΚΟ.
Η επέκταση γίνεται παράνομα και υπό την ανοχή των αρχών (Αστυνομίας και διοίκησης hotspot)
Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… Ε.ΣΥ;;; ΤΙ…

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters