Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Το Πράσινο Φως Από Την Μόσχα Για Πόλεμο Με Ελλάδα Κύπρο Ζήτησε Σε Μυστική Συνάντηση Ο Υπ Άμυνας Χουλούσι Ακάρ;


 

Το ενδεχόμενο μίας Ελληνοτουρκικής σύρραξης μετά από ένα θερμό επεισόδιο στην Κυπριακή ΑΟΖ όπου επιχειρεί το Τουρκικό γεωτρύπανο, έφερε με έκτακτη εντολή του Ερντογάν τον υπ. Άμυνας και πρώην ΑΓΕΕΘΑ Χουλούσι Ακάρ, και τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) Χακάν Φιντάν, σε μυστική αποστολή στη Μόσχα!

Η Άγκυρα σύμφωνα με σενάρια θέλει να βολιδοσκοπήσει της προθέσεις της Μόσχας, στην περίπτωση μίας Ελληνοτουρκικής σύρραξης, με το φόβο αντίδρασης κατά τους, από τις ΗΠΑ και Ισραήλ! Στην ουσία είναι σαν να ζητούν το πράσινο Φώς από την Μόσχα, να δράσουν στην Κυπριακή ΑΟΖ, και όχι μόνο, αλλά και στο νησί μέσα!

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί κρατήθηκε μυστική αυτή η συνάντηση, όταν Πούτιν και Ερντογάν έχουν σε καθημερινή βάση ανοιχτή επικοινωνία,ωστόσο, διπλωμάτες στην Άγκυρα υποστηρίζουν ότι η μυστική αποστολή των δύο αξιωματούχων έχει σχέση με τις εξελίξεις στη Ν.Α. Μεσόγειο,Συρία,Αραβικές χώρες,και εξοπλιστικά!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews


https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters