Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Συμεών Κεδίκογλου: απύθμενο πολιτικό θράσος …

Γράφει η Θάλεια Χούντα
Να τον χαιρόμαστε τον υφυπουργό Παιδείας που έχουμε, Συμεών Κεδίκογλου. Μας εκπλήσσει κυριολεκτικά παραδίδοντας αυστηρά μαθήματα παλαιοκομματισμού, παρά το νεαρό της ηλικίας του και την εικόνα που εμφανίζει προς το κοινό.
Πολίτης πήγε σε υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, για να του διευκρινίσουν το περιεχόμενο της απάντησης σε ένα έγγραφο που του κοινοποιήθηκε. Συναντήθηκε με τον αρμόδιο υπάλληλο και εν τέλει αυτός μην μπορώντας να διευκρινίσει πειστικά την απάντηση που υπέγραψε, ανέφερε στον πολίτη, ότι η απάντηση αυτή χορηγήθηκε με «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»!!! Ακόμη καλύτερα; Στην απάντηση αυτή αναφέρεται, ότι το περιεχόμενό της είναι προϊόν σκέψεως, πλην του υπαλλήλου και του γραφείου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που εδρεύει στο υπουργείο Παιδείας!!!

Με απλά λόγια, ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, για ένα απλό θέμα έδωσε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ στον υφιστάμενό του και στον νομικό εκπρόσωπο του Κράτους και αυτοί υπάκουσαν, χωρίς να εξετάσουν τίποτα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ υφυπουργέ Παιδείας. Και για να γνωρίζει ο κόσμος καλύτερα, ο συγκεκριμένος υφυπουργός είναι αρμόδιος για τα Δημοτικά Σχολεία, για τα Γυμνάσια και για τα Λύκεια. Δίνει το ... καλύτερο παράδειγμα και στη νέα γενιά, αφού στην πράξη παραμένει πιστός σε όλα τα παλαιοκομματικά δόγματα παγκοσμίως περί «ωμών επεμβάσεων», όπου ο ίδιος κρίνει ή όπου ο ίδιος θέλει να το πράξει για άλλους λόγους.
Ο πολίτης που τον αφορά το θέμα, αφού ενημέρωσε εγγράφως τον υφυπουργό μας και δεν έλαβε απάντηση, άσκησε εναντίον του ένδικα μέσα και ο υφυπουργός μας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να προσέλθει στην Δικαστική αίθουσα και να εξηγήσει την ενέργειά του αυτή.
Κατά τα λοιπά ... οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που αγωνίζονται για το ψωμί τους και τα δικαιώματά τους στην ζωή και την εργασία, αφού αντιμετωπίζουν σωρεία σοβαρών και άλυτων θεμάτων, εύχομαι να μην τύχουν της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ» του υφυπουργού. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να θυμηθούν, ότι οι «πολιτικές αποφάσεις» έχουν όνομα που της υπογράφει και το όνομα αυτό πρέπει νόμιμα να δικαιολογήσει την όποια ενέργειά του.
Έπεται συνέχεια με τον υφυπουργό Παιδείας, που προσφάτως μας ενημέρωσε για την δραστηριοποίησή του και στον τομέα της ενδοσχολικής βίας ...
dialogoi.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3230.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters