Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΝΔ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ
Παράρτημα της Τράπεζας Πειραιώς και των εισπρακτικών της η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κυριάκου Μητσοτάκη !!!

Διόρισαν στο νεοσυγκροτηθέντα Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας τον δικηγόρο Ανδρέα Πάτση, ιδιοκτήτη του ομίλου εταιριών ΑΡ Associates, που λειτουργεί σαν εισπρακτική εταιρία της Τράπεζας Πειραιώς, και την Χαρούλα Απαλαγάκη, καθηγήτρια Νομικής και νομική σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς.
Tι αναφέρει το site της Τράπεζας Πειραιώς για την κ. Χαρούλα Απαλαγάκη :
http://www.piraeusbankgroup.com/el/investors/corporate-governance/board/bod-member-cvs/chariklia-apalagaki
«Η κα Χαρίκλεια Απαλαγάκη είναι Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς, Επικεφαλής των Νομικών Υπηρεσιών (Διευθύνσεων) του Ομίλου Πειραιώς, και Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας από το 2007. Ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Τράπεζα Πειραιώς το 2001. Παρείχε τις υπηρεσίες της ως σύμβουλος Διοίκησης της ETBA BANK μεταξύ 2002 και 2003, υπήρξε μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας από το 2006 μέχρι και το Νοέμβριο του 2013, οπότε έγινε Εκτελεστικό Μέλος (Εντεταλμένη Νομική Σύμβουλος με αρμοδιότητα τη διοικητική και νομική εποπτεία των Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου).»
Δείτε πως παρουσιάζει τις δραστηριότητες της η εταιρία Ανδρέας Πάτσης και Συνεργάτες στο siteτης http://www.legal-ap.com/profile :
«Η ‘Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες’ ιδρύθηκε το 2005 ως μια σύγχρονη δικηγορική εταιρεία και αποτελεί την μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών ‘AP’. Θέτει τα πρότυπα των προσφερόμενων υπηρεσιών από την οποία όλες οι εταιρείες του ομίλου αντλούν την στρατηγική τους και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο σε όλες τις επιχειρήσεις του ομίλου.
Η Δικηγορική Εταιρεία ‘Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες’ έχει γραφεία στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης , την Κύπρο και την Κωνσταντινούπολη και είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο που μπορεί να προσφέρει στους τοπικούς και διεθνείς πελάτες της νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι νομικές υπηρεσίες της ‘Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες’ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του δικαίου. Μεταξύ άλλων οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι: Επίλυση Διαφορών, Επιχειρηματικό &Εταιρικό Δίκαιο, Φορολογικό Δίκαιο, Δίκαιο Συμβάσεων, Τραπεζικό Δίκαιο, Δίκαιο Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, Δίκαιο Βιομηχανικής & Πνευματικής Ιδιοκτησίας κτλ.
Η θεμελιώδης αρχή της δικηγορικής μας εταιρείας σε όλα τα επίπεδα είναι η παροχή νομικών υπηρεσιών με έμφαση στις ‘Πραγματικές ανάγκες των πελατών.»
Αντίθετα στον Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει κανείς εκπρόσωπος δανειοληπτών, υπερχρεωμένων νοικοκυριών, ή άλλου φορέα συναλλασσομένων με τις Τράπεζες που έχουν πληγεί από τις μνημονιακές πολιτικές και τις πρακτικές των Τραπεζών.
Τι γράφει για τον κ. Ανδρέα Πάτση το site http://www.inewsgr.com/142/platon-titlopoiiseis-kai-stress-test-iouniou.htm :
«Η εταιρεία «ΠΛΑΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Α.Ε.» – «PLATON SECURITISATIONS S.A.» συστήθηκε στις 4 Μαϊου 2010, στα γραφεία της δικηγορικής εταιρίας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», από τους Ανδρέα Πάτση (δικηγόρο) και Ακη Κουντούρη (ιδιωτικό υπάλληλο), με μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ και έδρα στην οδό Λυκαβηττού 19, στην Αθήνα.
Στόχος της εταιρίας είναι η απόκτηση επιχειρηματικών απαιτήσεων με σκοπό την τιτλοποίηση, η έκδοση και διάθεση ομολογιών
• Ο κύριος Ανδρέας Πάτσης υπήρξε Αντιπρόεδρος της εταιρίας «MUTLTICOLLECTIONΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ». Η «MULTICOLLECTION» συστήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 και ήταν εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών με αριθμό 39967/01/Β/98/85. Η διεύθυνση της έδρας της εταιρίας ήταν στην οδό Σοφοκλέους 29 – 31 στην Αθήνα. Είχε ως κύρια μέτοχο την «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ» και ήταν μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των εισπράξεων και αξιολογήσεων των εμπορικών απαιτήσεων.
• Τις υπηρεσίες της MCS αξιοποιούν μεταξύ άλλων εκτός από την ίδια την Τράπεζα Πειραιώς, οι Τράπεζες Κύπρου και American Express
• Ο κ. Ανδρέας Πάτσης έχει λοιπόν προφανή επαγγελματική σχέση με την Τράπεζα Πειραιώς.
• Τον Μάϊο του 2010 ιδρύει ως κύριος μέτοχος την εταιρία «ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»
• H εταιρία «ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ», με μόλις 60.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο αγόρασε από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ τον Σεπτέμβριο του 2010 χαρτοφυλάκιο απαιτήσεων ύψους 200.000.000 ευρώ (κατά δήλωσή της). Με τον τρόπο αυτό η Τράπεζα Πειραιώς «κρύβει» επισφαλείς απαιτήσεις αντίστοιχου ύψους, μια και στα βιβλία της είναι υποχρεωμένη να αναγράψει ένα ελάχιστο «haircut».
Τι κάνει σήμερα η «ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»;
• Πιέζει επιχειρηματίες, έτσι ώστε λειτουργώντας σαν “τοκογλύφος”, να μαζέψει όσα λεφτά μπορεί – για λογαριασμό ποιού ;

– Επί της ουσίας η εταιρία «ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» εμφανίζεται α) ως μη νόμιμος κομιστής επιταγών (είναι δίγραμμες, άρα δεν μεταβιβάζονται), β) μη απαιτητές (δεν έχει λήξει η προθεσμία τους) και γ) να παραβιάζει τα χρηστά συναλλακτικά ήθη. Αποδεικνύεται έτσι ξεκάθαρα για άλλη μια φορά ότι οι πρακτικές του νεοφιλελευθερισμού και της τυφλής υποταγής στις Τράπεζες είναι κυρίαρχες στη ΝΔ του Μητσοτάκη.
Tι γράφει το fimotro http: //fimotro.blogspot.gr /2016/ 03/ blog-post_140.html :
Αρκετές εκπλήξεις συμπεριλαμβάνει η λίστα με τα ονόματα που ανακοίνωσε η το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σύμφωνα με την οποία συγκροτείται Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας με την συμμετοχή κοινοβουλευτικών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και προσώπων με γνώσεις και εμπειρία στα ζητήματα της Δικαιοσύνης αλλά και διάθεση προσφοράς στη διαμόρφωση των πολιτικών θέσεων και του προγράμματος του κόμματος.
Ονόματα όπως αυτό του γνωστού δικηγόρου Α. Πάτση, του Νικήτα Κακλαμάνη, του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και άλλων γνωστών δικηγόρων αποτελούν σημαντικές εκπλήξεις γιατί δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό.
Γραμματέας του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ορίζεται ο Αποστολάκος Γρηγόριος, Δικηγόρος, Πολιτικός Επιστήμων, ΜΔΕ Νομικής Σχολής Α.Π.Θ., πρώην Βουλευτής Λακωνίας.
Οι Βουλευτές και τα Στελέχη, που συμμετέχουν στον Τομέα είναι οι κάτωθι:
1. Κακλαμάνης Νικήτας, Βουλευτής Α ́ Αθηνών, Δ ́ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
2. Σταμάτης Δημήτριος, Βουλευτής Επικρατείας, πρώην Υπουργός Επικρατείας
3. Καραγκούνης Κωνσταντίνος, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, πρώην Υφυπουργός
Δικαιοσύνης
4. Μανδρέκα Ασπασία, Δικηγόρος, πρώην Βουλευτής Φωκίδας
5. Τσιγκρής Άγγελος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου,
πρώην Γεν. Γραμμ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής Υ.Δ.Δ.Α.Δ.
6. Απαλαγάκη Χαρούλα, Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Παν.Θεσσαλονίκης
7. Κώτσηρας Γεώργιος, Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.
8. Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη Ιωάννα, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Αντιπρόεδρος
Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων
9. Στρίμπερης Αλέξανδρος, Δικηγόρος
10. Πάτσης Ανδρέας, Δικηγόρος
11. Στάικος Στυλιανός, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ΜΔΕ Παν/μίου Ρώμης
12. Καραγιάννης Θεόδωρος, Δικηγόρος ΜΔΕ Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.
13. Γιαννοπούλου Χαρά, Δικηγόρος, ΜΔΕ Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.
14. Μπιζάνης Δημήτριος, Δικηγόρος ΜΔΕ Παν. Πειραιώς
15. Μαρκόπουλος Άγγελος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Διδάκτωρ Παν/μίου Στρασβούργου
16. Βλαχοδήμος Κωνσταντίνος, σ. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
17. Χλούπης Γεώργιος, Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.
18. Παπαβασιλείου-Μπαλλή Ράνια, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ΜΔΕ Τραπεζικό, Ασφαλιστικό
και Ναυτικό Δίκαιο, ΜΔΕ Φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.
19. Σκλάβος Ιωάννης, Δικηγόρος
20. Κολουβράκη Ιωάννα, Δικηγόρος
21. Κουτκιάς Νικόλαος, Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, ΜΔΕ Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.
22. Ανδριόπουλος Δημήτριος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
23. Γιαννοπούλου Ελένη, Δικηγόρος, ΜΔΕ Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α
24. Ευαγγελία Γιακουμάτου, Δικηγόρος
25. Δημόπουλος Φαίδων, Δικηγόρος, D.E.S.S. Παν/μίου Paris V
26. Μπράμης Δημήτριος, Δικηγόρος
27. Διαμαντόπουλος Σωτήριος, Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, ΜΔΕ Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.
28. Καραμανλής Νικόλαος, Δικηγόρος, LLM London School of Economics, Lic speciale
Université libre de Bruxelles
29. Ανδρικόπουλος Παναγιώτης, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, D.E.A. Παν/μίου Pantheon-
Assas, Paris II
30. Ζαφειρόπουλος Μιχαήλ, Δικηγόρος
31. Λαγαριάς Νικόλαος, Δικηγόρος
32. Καραμπίνα Ευαγγελία, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Αρχαιολόγος
33. Γαλούκας Στυλιανός, Γεωλόγος, Ειδικός Επιστήμονας για τη Διαφάνεια, Διδάκτωρ
Γεωλογίας University College London
34. Πάσχος Κωνσταντίνος, καθηγητής
35. Μπακογιώργος Αθανάσιος, υπάλληλος Υπουργείου Δικαιοσύνης
36. Λιάτσος Δημήτριος, δικαστικός υπάλληλος Εφετείου Αθηνών
ΠΗΓΗ
http://fonaklas.blogspot.gr/2016/03/blog-post_109.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters