Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

To HAARP δεν υπάρχει πια στην Βραζιλία. Χωρικοί βρήκαν τις κεραίες που αλλάζουν το κλίμα και τις περιποιήθηκαν κατάλληλα.. (Βίντεο)

Λίγοι κάτοικοι της Βραζιλίας βρήκαν ένα μέρος όπου βρίσκονται οι κεραίες HAARP, έτσι άρχισαν να τις κατεδαφίζουν και να τις καταστρέφουν και το γεγονός καταγράφηκε.

Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το σύστημα HAARP είναι η αιτία των κλιματικών αλλαγών κάτι που δείχνει να είναι καταστρεπτικό για τον πλανήτη μας. Άνοιξη στα μέσα του χειμώνα στο ένα άκρο του κόσμου, παγωμένη Αμερική από την άλλη, χιόνι στη Σαχάρα, ηφαιστειακές εκρήξεις, εξαφάνιση πολλών ειδών ζώων κ.λπ.


Το έργο HAARP παρουσιάζεται επισήμως ως έργο πολιτικών επιστημών που στοχεύει στη διερεύνηση των χαρακτηριστικών του μέσω τεχνητών μεταβολών της θερμοκρασίας στην ιονόσφαιρα.

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι πρόκειται για στρατιωτικό σχέδιο του αμερικανικού στρατού. Τα στοιχεία για το ίδιο διαρρεύσαν στο κοινό το 1995. Τότε κατέστη σαφές πως το HAARP πρέπει να παρέχει ασφαλή επικοινωνία με πυρηνικά υποβρύχια σε όλο τον κόσμο χωρίς την πιθανότητα παρεμπόδισης των πληροφοριών από τους αντιπάλους.

Σύμφωνα με τον Rozali Bertel, πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου για τη Φροντίδα της Ανθρώπινης Υγείας, το HAARP είναι ένας γιγαντιαίος θερμαντήρας ικανός να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ιονόσφαιρα. Είναι σε θέση όχι μόνο να δημιουργήσει μικρές τρύπες αλλά και να καλύψει σχεδόν το ατμοσφαιρικό στρώμα που μας προστατεύει από την καταστροφική κοσμική ακτινοβολία!


Το HAARP αναλαμβάνει μια συσκευή 1,7 GW που μπορεί να μεταδώσει μέσω ενός σύνθετου συστήματος κεραίας στην περιοχή στόχο της ιονόσφαιρας. Αυτό προκαλεί το μαγείρεμα μιας ιονόσφαιρας που αντιδρά με την ακτινοβολία στην περιοχή μεγάλων μηκών κύματος στη Γη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει παγκόσμιες συνέπειες για το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα και τον άνθρωπο!


Το πιο ενδιαφέρον είναι, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, είναι ότι το σύστημα HAARP επίσης χρησιμεύει για τη σκόπιμη αλλαγή του κλίματος και τη ρύθμιση των κλιματικών συνθηκών από την ανθρώπινη βούληση.


Το σύστημα HAARP σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Νίκολα Τέσλα και όπως και όλα υποτίθεται ότι εξυπηρετούσε για την ευημερία της ανθρωπότητας, υιοθετήθηκε από ισχυρές εταιρείες που ανά τον κόσμο εκπέμπουν με δική τους βούληση.

Kurir.rs/Dnevno.hrΠηγή
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters