Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Adrianos Bezouglof

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ " MNEMOSYNE INTERNATIONAL " Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ-Ε.Ν.D. & ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ α) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ β) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ … ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ 2 ΤΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, κ. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ, ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ & ΤΩΝ 12 ΕΙ-Ε.Ν.D. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ….. ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ … ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ KAREN HUDES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 450.000 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΛΠ …. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ, E-MAIL & SKYPE.
Adrianos Bezouglof 


ΜΕ ΤΙΜΗ,
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/11/adrianos-bezouglof-end.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters