Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Απέβαλαν μαθητές επειδή σήκωσαν Ελληνική σημαία - Η Κύπρος υπό νέα κατοχή

Απέβαλαν μαθητές επειδή σήκωσαν Ελληνική σημαία - Η Κύπρος υπό νέα κατοχή 
Στο Λύκειο Κοκκινοχωρίων "Φώτη Πίττα" εκπαιδευτικοί απαγόρευσαν την ανύψωση της Ελληνικής σημαίας κατά τη διάρκεια επετειακής εκδήλωσης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μερίδα μαθητών προέβη στην ανύψωση της Ελληνικής σημαίας κατά τη διάρκεια ακούσματος του εθνικού ύμνου. Αμέσως, οι υπεύθυνοι καθηγητές πήραν τη σημαία από τους μαθητές απαγορεύοντας τους να την ανυψώσουν ξανά εντός του σχολείου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η μερίδα των μαθητών βρέθηκε αντιμέτωπη με το πειθαρχικό συμβούλιο του σχολείου. Το συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει την μονοήμερη αποβολή των μαθητών όπως τους προαναγγέλθηκε.

Αποτελεί ένα επιπλέον γεγονός η συνεχής προσπάθεια απομόνωσης και απαγόρευσης της εθνικής γνώμης και άποψης εντός των σχολείων. Εξάλλου είναι απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού η χάραξη φιλοτουρκικών πεποιθήσεων και η απομάκρυνση των νέων από τα εθνικά ιδεώδη, όπως κατήγγειλαν στο κίνημά μας διάφοροι εκπαιδευτικοί και γονείς, αλλά όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι μέσω διαφόρων εγκυκλίων, αφού τα πάντα θυσιάζονται στον βωμό της Ελληνοτουρκικής φιλίας.

Αυτά και άλλα παρόμοια περιστατικά συνέβαιναν και την περίοδο της αγγλοκρατίας, όπου οι μαθητές ανύψωναν Ελληνικές σημαίες στα σχολεία τους. Φυσικά τότε οι Άγγλοι, ως κατακτητές προσπαθούσαν να πλήξουν το Εθνικό αγωνιστικό φρόνημα του λαού και κατ' επέκταση της Νεολαίας, απαγορεύοντας τέτοιες ενέργειες. Σήμερα όμως πως δικαιολογείται παρόμοια αντίδραση;

Μήπως τελικά σήμερα είμαστε υπόδουλοι στα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων που με τις άθλιες πολιτικές τους αναγάγουν τους θολοκουλτουριάρηδες, εθνομηδενιστές για τα δικά τους συμφέροντα; Είμαστε ελεύθεροι ή και το άλλο μισό της πατρίδας μας, βρίσκεται κάτω από μια νέα κατοχική κυβέρνηση, αυτήν της χούντας του μνημονίου;

Άλλωστε υπάρχει ξένο νόμισμα και όχι Εθνικό, πληρώνουμε το λεγόμενο χαράτσι, φόρους, κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για μας, η Εθνική μας κυριαρχία είναι υπό αμφισβήτηση όπως και ο φυσικός μας πλούτος, ενώ σε γενικές γραμμές δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους κατακτητές, διεθνείς τοκογλύφους. Τώρα τα εγχώρια τσιράκια τους, απαγορεύουν και την ανύψωση της σημαίας του Έθνους μας;

Έλληνες ξυπνάτε! Βρισκόμαστε υπό κατοχή! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αφυπνιστούμε;

Αυτά προς προβληματισμό όλων ...

Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
 



http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/an8ellines/apebalan_ma8ites_epeidi_sikosan_elliniki_simaia__h_kupros_upo_nea_katoxi.html#.UnWbA1NT3pc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters