Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

η εθνοκάθαρση σε εξέλιξη περισσότεροι από 400.000 Ευρωπαίοι πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο!.

Περισσότεροι από 400.000 Ευρωπαίοι πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο, σύμφωνα με νέα έκθεση του Οργανισμού Περιβάλλοντος της ΕΕ και αυτό οφείλεται στην ατμοσφαιρική ρύπανση που αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τους κατοίκους της Ευρώπης.
Η ατμοσφαιρική ρύπανση μειώνει τη διάρκεια ζωής των ανθρώπων ενώ ευνοεί την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, όπως είναι τα καρδιακά νοσήματα, τα αναπνευστικά προβλήματα και ο καρκίνος.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η νέα έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (ΕΟΠ) που δημοσιεύθηκε στην Κοπεγχάγη ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται η παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι περίπου 432.000 πρόωροι θάνατοι οφείλονται στην ατμοσφαιρική ρύπανση.
«Η ατμοσφαιρική ρύπανση συνεχίζει να επιβαρύνει την υγεία των Ευρωπαίων, την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής τους», δηλώνει ο εκτελεστικός διευθυντής του ΕΟΠ, Χανς Μπρόινινξ. «Εκτός αυτού έχει και σημαντικές οικονομικές συνέπειες, αφού αυξάνονται τα έξοδα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ ταυτόχρονα χάνονται ημέρες εργασίας που σημαίνει λιγότερη παραγωγικότητα για ολόκληρη την οικονομία».
Οι πιο βλαβεροί ρύποι
Η ατμοσφαιρική ρύπανση ευνοεί την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, όπως είναι τα καρδιακά νοσήματα, τα αναπνευστικά προβλήματα και ο καρκίνος.
Η ατμοσφαιρική ρύπανση ευνοεί την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, όπως είναι τα καρδιακά νοσήματα, τα αναπνευστικά προβλήματα και ο καρκίνος.
Κάθε χρόνο δημοσιεύεται μια έκθεση για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ευρώπη, η οποία εξετάζει τη συγκέντρωση ατμοσφαιρικών ρύπων και τη σχετική με αυτήν επιβάρυνση σε κάθε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από την φετινή έκθεση προκύπτει ότι οι περισσότεροι κάτοικοι των ευρωπαϊκών πόλεων εκτίθενται σε επίπεδα ατμοσφαιρικών ρύπων που κρίνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας ως επικίνδυνα.Πρόκειται για μικροσωματίδια, διοξείδιο του αζώτου και όζον που βρίσκεται χαμηλά στο έδαφος. Από αυτούς τους ρύπους, τα μικροσωματίδια είναι η κύρια πηγή ασθενειών και πρόωρων θανάτων στην Ευρώπη.
Τα συγκεκριμένα σωματίδια εισχωρούν στη ρινική κοιλότητα και κάποια από αυτά και στον πνευμονικό ιστό και την κυκλοφορία του αίματος. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το 2012 432.000 άνθρωποι έχασαν πρόωρα τη ζωή τους εξαιτίας της μακροπρόθεσμης έκθεσής τους σε μικροσωματίδια ενώ το προσδόκιμο ζωής κάθε ευρωπαίου πολίτη μειώνεται κατά 38 ημέρες. Σε πυκνοκατοικημένες περιοχές η βασική πηγή ατμοσφαιρικών ρύπων είναι η τα καυσαέρια των αυτοκινήτων!! σιγά μην πουν οτι ειναι απο ψεκασμούς του ΝΑΤΟ!! η υποκρισία σε όλο της μεγαλείο!έχουν δώσει εντολή στους γιατρούς να μην λένε τίποτα για ψεκασμούς! τα αυτοκίνητα φταίνε που υπάρχουν τόσα χρονιά!
Για την προστασία του πληθυσμού οι ειδικοί του οργανισμού συνιστούν την τήρηση των επιπέδων ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα, σύμφωνα με τις προτάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η συγκέντρωση μικροσωματιδίων στα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ να μειωθεί κατά το ένα τρίτο. «Σε σύγκριση με την σημερινή κατάσταση θα μπορούσαν έτσι να αποφευχθούν 144.000 πρόωροι θάνατοι» καταλήγουν οι συντάκτες της έκθεσης.

aetos-apokalypsis.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/400000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters