Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! Αρπαξαν 17,5 εκατ. από την Εθνική Άμυνα και τα δίνουν στους φαρμακέμπορους!!!!

Κατά ένα εξωφρενικό τρόπο κι ενώ δεν υπάρχουν ούτε ελατήρια για τις καλύπτρες των εκπαιδευτικών Τ-6  όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, δεν υπάρχουν λιπαντικά για τις φρεγάτες, ανταλλακτικά για οχήματα, για άρματα, για πυραυλικά συστήματα και φυσικά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται στα έσχατα όρια της επιβίωσης, η κυβέρνηση δίνει 17.5 εκατ. του προϋπολογισμού του υπουργείου, στους ... φαρμακέμπορους και στα λαμόγια του του υπουργείου Υγείας που πτώχευσαν την χώρα.
Συγκεκριμένα: Όπως ανακοίνωσαν υπερήφανα οι Χρήστος Σταϊκούρας, Αδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος τα 17,5 εκατ. ευρώ που επέστρεψε ο ΠΑΣΟΚος απατεώνας πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών Α. Κάντας, κι ένας άλλος εμπλεκόμενος στην υπόθεση κλοπής των κονδυλίων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μέσω των εκβιασμών του Α.Κάντα θα διατεθούν ... στο υπουργείο Υγείας και στο υπουργείο Παιδείας!
Ποια; Τα λεφτά της Εθνικής Άμυνας. Τα χρήματα που είχαν δαπανήσει οι
φορολογούμενοι για να καταφέρει να υπάρχει η χώρα και να υπερασπιστούν τα στελέχη των ΕΔ  τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Κι επειδή κάποιοι απατεώνες του συστήματος του ΠΑΣΟΚ - κατά κύριο λόγο - λεηλάτησαν και έκλεψαν τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τώρα που επιστράφηκαν μερικά από τα κλεμένα τα δίνουν, που; Στους φαρμακέμπορους και τα ιδιωτικά θεραπευτήρια οι οποίοι πουλούσαν σε δεκαπλάσιες τιμές τις υπηρεσίες τους και κατά κύριιο λόγο ευθύνονται για την πρώχευση της χώρας.
Την ίδια στιγμή, στο Αιγαίο δεν υπάρχουν ραντάρ επιφανείας που να καλύπτουν τους νεκρούς τομείς που ειθσβάλλουν οι λαθρομετανάστεςμ δεν υπάρχουν καύσιμα για τα σκάφη του λιμενικού, ανταλλακτικά κλπ.
Και οι Τούρκοι κάνουν πάρτι: Για κάθε έξι μαχητικά που στέλνουν, με το ζόρι σηκώνουμε δύο δικά μας. Η διαθεσιμότητα των μαχητικών είναι μια άλλη τραγική ιστορία.
Αλλά εδώ εκτιμούμε ότι πρέπει να πάρει θέση και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος. Τα λεφτά είναι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Αν θέλει να φτιάξει ο Α.Γεωργιάδης το προεκλογικό του προφίλ, να πάει κόψει χρήματα από τους φαρμακοβιομήχανους. Των κανονικών φαρμάκων ή τον γενοσήμων. Ξέρει αυτός.....


* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη

πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2014/01/175.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters