Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πράσινη καραμέλα με γεύση «φρουτάκια»


Διαβάσατε τι είπαν στην ημερίδα για το τζόγο οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης του Προχωράμε Ακάθεκτα Σε Ολέθρια Καταστροφή (ΠΑΣΟΚ);
Χωρίς καμία έκπληξη διαπίστωσα ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να επιμένει στις ίδιες φτηνές και ανυπόστατες δικαιολογίες για την αναγκαιότητα του νομοσχεδίου ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, καθώς καμία άλλη λύση δεν...

ήταν αρκετά συμφέρουσα για αυτούς. Παράλληλα ο κ. Γερουλάνος βάλθηκε να μας πείσει ότι ο ασύδοτος τζόγος είναι ψυχαγωγική δραστηριότητα.

Το «απαραίτητο» νομοσχέδιο εκτός από την επαναφορά των τεχνικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών, για τα οποία ουδείς καίγεται ιδιαίτερα, καθώς το κέρδος που μπορούν να αποφέρουν δεν αγγίζει ούτε κατά διάνυα αυτό από τα φρουτάκια και το διαδικτυακό τζόγο, ουσιαστικά νομιμοποιεί ότι μέχρι σήμερα αποτελεί παράνομο τζόγο και τον ενισχύει κιόλας, με μόνο στόχο δημοσιονομικά έσοδα από την καταστροφή των πολιτών, ενώ ισχυρίζονται ότι είναι για το καλό της κοινωνίας και την προστασία των ευάλωτων πολιτών.

Για πόσο πια θα μας δουλεύουν;

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να πατάξουν τον παράνομο τζόγο – αν τον σταματήσουν και δεν θα υπάρχει παρανομία και το κράτος δε θα χάνει φόρους από μια δραστηριότητα που απλά δε θα υπάρχει, γιατί δεν πρέπει να υπάρχει.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να επαναφέρουν τα τεχνικά ψυχαγωγικά παιχνίδια που είναι όντως ψυχαγωγικά και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες χωρίς να εμπεριέχουν κινδύνους εθισμού στο τζόγο – αυτή είναι και η μόνη λύση για να σταματήσουμε να πληρώνουμε πρόστιμο στην ΕΕ.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να βρουν άλλο τρόπο πιο υγιή να μαζέψουν λεφτά χωρίς να εκθέτουν την κοινωνία σε τόσο σοβαρούς κινδύνους – γιατί θα είναι αδύνατο να προστατέψουν και τους ανήλικους αλλά και τους ενήλικες από τον εθισμό στο τζόγο και από την οικονομική καταστροφή που αυτός επιφέρει.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν κάποτε στα σοβαρά τα θέλω και ιδιαίτερα τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ του ελληνικού λαού και να αποδείξουν ότι χούμε σε μια χώρα που έχει Δημοκρατία – πριν το ξεχάσουμε τελείως.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να ενισχύσουν άλλους παραγωγικούς κλάδους για να σταματήσει η ραγδαία αύξηση της ανεργίας και όχι να συντελέσουν στην άνοδό της στερώντας κι άλλες θέσεις εργασίας από την αγορά τυχερών παιχνιδιών – γιατί ούτε τα φρουτάκια ούτε το ίντερνετ δεν έχουν κανένα ανάγκη για να τα λειτουργήσει.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ο κ. Παπακωνσταντίνου να προστατέψει του ανήλικους και τους ευάλωτους πολίτες αν δεν προχωρήσει το σχέδιο απελευθέρωσης του τζόγου.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ο κ. Γερουλάνος να ξαναδιαβάσει το λεξικό της ελληνικής γλώσσας για να θυμηθεί ότι το στοίχημα είμαι τζόγος και ο τζόγος εθιστικός. Η ψυχαγωγία ουδεμία σχέση έχει με τον εθισμό.

Πρέπει επίσης τις «δημιουργικές δράσεις» να τις περιορίσει στον τουρισμό και το πολιτισμό και να εξελίξει τις τραγικές διαδικτυακές υπηρεσίες και συστήματα πληροφόρησης για τους έλληνες πολίτες και τους επισκέπτες της χώρας μας που τόσο πολλή ανάγκη έχουμε (ποτέ δεν κατάφερα να πάρω σοβαρές και έγκυρες πληροφορίες για δρομολόγια πλοίων, λεωφορείων, τρένων, μουσεία, εκθέσεις κλπ. εσείς;)

Όσο για το Λας Βέγκας, όλοι ξέρουμε το χαμό που επικρατεί εκεί και για ποιο λόγο το επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα ποτέ δεν είχε και ούτε πρέπει να έχει ποτέ ίδια κουλτούρα με αυτό.

Όμως ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πιπιλίζουν ακόμη την ίδια καραμέλα ότι επειδή δε μπορούν να ελέγξουν τη μετατροπή των τεχνικών σε τυχερά και επειδή χάνουν τόσα λεφτά από τον παράνομο διαδικτυακό τζόγο, η μόνη λύση είναι η νομιμοποίηση και απελευθέρωση όλων για να πάρει το κράτος τα λεφτά που χάνει.

ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χτίζουν τη δική τους πολιτική καριέρα και ιστορία πάνω στα δικά μας κουφάρια, πάνω στα συντρίμμια της ελληνικής κοινωνίας της οποίας το σύγχρονο τέλος θα έχει την υπογραφή του ανεξέλεγκτου τζόγου.

Η πράσινη αυτή καραμέλα με γεύση φρουτάκια έχει καταντήσει πια αηδία.

Μαρίνος
 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters