Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

ALERT!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ!!!ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!!!
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!


Τα Μυστικά της Ατομικής ΒόμβαςΤο ντοκιμαντέρ ερευνά την πολυτάραχη ιστορία της κατασκευής της ατομικής βόμβας, η οποία είναι γεμάτη με παραπλάνηση, ανατροπές και κινδύνους που ακόμη και το Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να συνθέσει. Περιέχει σπάνιο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις με κορυφαίους ειδικούς.

Παρακολουθήστε πώς οι Σοβιετικοί κατάσκοποι συγκέντρωναν άκρως απόρρητες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Μάθετε γιατί η Κίνα μοιράζονταν την τεχνολογία των πυρηνικών όπλων με άλλες χώρες. Δείτε πως διέρρευσε το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων του Ισραήλ από έναν δυσαρεστημένο εργαζόμενο που αποκάλυψε πληροφορίες πριν από την απαγωγή του. [History's Secrets - Atomic Bomb]

Play 920
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters