Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ .....δείτε τι μετέδιδαν τις ώρες των κινητοποιήσεων .

Γράφει ο Δημήτρης Κολόκας

Δείτε γιατί έκαναν χθες την απεργία τα κανάλια! Για να μεταδώσουν σήμερα 18 Οκτωβρίου 2012 τις κινητοποιήσεις. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονταν. Αντί αυτού δείτε τι μετέδιδαν τις ώρες των κινητοποιήσεων και τι μετέδιδε την ίδια ώρα το ευρωπαϊκό EURONEWS. Το EURONEWS μετέδιδε καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματός του εικόνα από το σύνταγμα και έκανε συχνά live. Δείτε πως τα μεθοδεύουν και πως σπάνε τον τσαμπουκά στους πολίτες.

Σήμερα το κράτος έκανε καλά τη δουλειά του.

1) Απέκρυψε από τον ελληνικό λαό τα γεγονότα την ώρα που συνέβαιναν.

2) Οι δυνάμεις καταστολής ανέλαβαν δια μέσου των γνωστών επεισοδίων να τρομοκρατήσουν και να διαλύσουν το πλήθος.

3) Οι παπαγάλοι-μοντέρ (ξαδέλφια των παπαγάλων-δημοσιογράφων) κατασκεύασαν εν τω μεταξύ ότι έπρεπε να δει ο λαός για να του σπάσουν τον τσαμπουκά.

4) Στη συνέχεια τα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων (ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) τα υποβάθμισαν μέχρις αποκρύψεως, μεταδίδοντας τις ειδήσεις με μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις και σκηνές σαν να μην υπήρχε σήμερα η λαϊκή κινητοποίηση. Σαν να μην πλάκωναν τον κόσμο στα χημικά!

Ο κάθε τομέας του ολιγαρχικού πολιτικού συστήματος έκανε τη δουλειά του σαν καλοκουρδισμένη μηχανή σήμερα! Μαθήματα θα πάρει η Μέρκελ από την οργάνωσή του.

Ανεγκέφαλα ανθρωπάρια οδηγούν τον λαό σε ακραίες καταστάσεις. Ποιος Παπαδόπουλος και ποια Χ.Α.;

Και μυστηριωδώς στο τέλος το EURONEWS έχασε και το σήμα από τον δορυφόρο…!!!

Για να δούμε, θα εντοπίσει κανένα κόμμα τα συμβαίνοντα ή οι εκπρόσωποί τους θα εκφωνούν στις οθόνες δεκάρικους, για δικό τους λογαριασμό και πολιτικό κέρδος. (τρομάρα τους)



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2706.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters