Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ-ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΟΥ; ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ; ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΗΡΑΤΟΣ ΣΟΥ;   ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ  ΔΕΝΟΥΝ ΠΙΣΘΑΓΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 120% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ  ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ 174% ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ; ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΜΣΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ; ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ; ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΙΜΩΓΕΣ ΕΝΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ  ,ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΞΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ; 
ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ , ΛΗΣΜΟΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ; ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, Ή ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ(ΑΚΗ) ΕΙΔΕΣ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;  
ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ , ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ .
 ΑΒΟΥΛΟ   ΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕΣ ΣΤΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΕΔΡΕ............ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ !!!!!!!

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 


Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ

24/07/2014
Την ανάγκη να προστατευθεί η Δημοκρατία στη χώρα υπογραμμίζει ο Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, με μήνυμά του για την 40ή επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα.
Ο κ. Παπούλιας σημειώνει ότι καμία τιμή δεν είναι αρκετή και δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη προς αυτούς που αγωνίστηκαν για να πέσει η χούντα.
Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο μήνυμά του κάνει εκτενή αναφορά στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας ότι «το βλέμμα μας είναι στραμμένο στην Κύπρο που παραμένει διχοτομημένη μετά από 40 χρόνια και χτυπημένη σήμερα από μια άλλη κρίση, την οποία αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και η οποία δεν αγγίζει ούτε πρόκειται να αγγίξει τη διαχείριση της εθνικής υπόθεσης».
Επιπλέον, τονίζει ότι η κρίση έφερε υποχώρηση της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας αυτό το γεγονός ως «τη δραματικότερη παρενέργεια της οικονομικής περιπέτειας» και αναφέρει ότι υπήρξε βάναυσος τραυματισμός της ποιότητας του κοινοβουλευτισμού, της αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων, του πολιτικού διαλόγου αλλά και του τρόπου λήψης αποφάσεων της εκτελεστικής εξουσίας.
Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, σημειώνει ότι «απέκτησε δυνάμεις, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που κηρύττει το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό».
«Μπορεί κανείς να επιχειρήσει πολλές ερμηνείες γι’ αυτό το φαινόμενο, που δεν μας τιμά ως χώρα και ως λαό, όμως η ουσία είναι ότι η Δημοκρατία υπέστη πολλαπλά χτυπήματα», αναφέρει ο κ. Παπούλιας.
Συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται και σε βολές που δέχθηκε ο ίδιος «για τις υπογραφές που έβαλα». Απαντά σε αυτές τις βολές, υποστηρίζοντας ότι «το Σύνταγμα οριοθετεί σαφώς τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας και ήταν συνειδητή η απόφασή μου να σεβαστώ το Σύνταγμα, που έχει πολύ ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια, και να μην παραβιάσω τη θεσμική τάξη, προκαλώντας πολιτικές εντυπώσεις ή και πολιτική κρίση, μόνο και μόνο για να αποφύγω το πολιτικό κόστος».
Επιπλέον, ο κ. Παπούλιας, αναφέρεται στην ανάγκη να υπάρξουν μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές, προκειμένου να αρθούν οι αιτίες που προκάλεσαν τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και τονίζει, ότι πρέπει να δημιουργηθεί προοπτική για τη νέα γενιά, να προστατευθεί η κοινωνική συνοχή, να περιοριστούν οι εκρηκτικές ανισότητες και να προκληθεί ένα μεταρρυθμιστικό σοκ που θα φέρει γρήγορα αλλαγές παντού -στο κράτος, στην οργάνωση της οικονομίας, στη λειτουργία των θεσμών.
«Η πατρίδα μας πέρασε από τα 40 κύματα για να γίνει μια ευρωπαϊκή δημοκρατία. Να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία μας, να την κάνουμε καλύτερη, περισσότερη, βαθύτερη, δικαιότερη», καταλήγει.
ΝΔ: Τιμούμε τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης
Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως «συμπληρώνονται, στις 24 Ιουλίου, σαράντα χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας στον Τόπο που τη γέννησε. Τιμούμε τους πρωτεργάτες της Μεταπολίτευσης και τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης».
«Αντλούμε, ταυτόχρονα, διδάγματα από την ιστορική εμπειρία. Διασφαλίζουμε τα μεγάλα δημοκρατικά επιτεύγματα της περιόδου εκείνης και την πορεία της Πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια που φέρουν τη σφραγίδα του ιδρυτή της Παράταξής μας Κωνσταντίνου Καραμανλή», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Εργαζόμαστε για μια Νέα Ελλάδα απαλλαγμένη από τις αδυναμίες του παρελθόντος, που δίνει προοπτική σε όλους τους Έλληνες. Μετά από πέντε χρόνια βαρύτατων θυσιών φτάνουμε τώρα στην έξοδο από την κρίση και μπαίνουμε στο δρόμο της ανάταξης, της ανάπτυξης και της ελπίδας.Ενωμένοι και αποφασισμένοι, με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/07/blog-post_87.html?zx=6a73f794569111c7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters