Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Βαρύ το κλίμα στη Μόσχα

Δεν κρύβει πλέον την ενόχληση της η Μόσχα για την απόφαση του Eurogroup και τις εξελίξεις στην Κύπρο, την ώρα που εντείνονται οι διαπραγματεύσεις του Μιχάλη Σαρρή με Ρώσους αξιωματούχους. 
Το Κρεμλίνο εμφανίζεται εκνευρισμένο από το γεγονός ότι τόσο οι Βρυξέλλες όσο και Λευκωσία δεν ενημέρωσαν για τις επικείμενες αποφάσεις την Ρωσία. Η συγκεκριμένη ένταση ήταν έκδηλη κατά την ομιλία του Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέδριο για τις σχέσεις Ε.Ε.-Ρωσίας παρουσία και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Το θέμα της Κύπρου έχει πράγματι αναπτυχθεί με τη δική του δυναμική. Ο κ. Μπαρόζο είπε ότι η συζήτηση για το αυτό το θέμα έγινε τον Δεκέμβριο και αργότερα μία ακόμη συζήτηση πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης δεν λειτουργεί καλά. Δεν έχει κατάλληλη θέση στην Ε.Ε. και στις στρατηγικές σχέσεις μας. Είναι απαραίτητο να το αντιμετωπίσουμε» είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, που βρίσκεται στη Μοσχα συνοδευόμενος από πολυπληθή αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έδωσε μία έμμεση απάντηση στον Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξήγησε ότι η Ρωσία δεν ενημερώθηκε για την απόφαση του Eurogroup, καθώς ούτε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις γνώριζαν το σενάριο που τελικά επικράτησε. «Η σύνοδος του Eurogroup ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου και η απόφαση αποτελεί προϊόν συμβιβασμού μεταξύ των χωρών του Eurogroup… Η Ρωσία δεν ενημερώθηκε διότι ούτε οι κυβερνήσεις της Ευρώπης ενημερώθηκαν, ας είμαστε ανοικτοί και ειλικρινείς στο θέμα αυτό» είπε ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8759.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters