Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

2018 = 11 | 2

Έναρξη ενός νέου χρονικού κύκλου εξέλιξης, προώθησης νέων ιδεών 
και εφαρμογής διαφορετικών τρόπων δράσης.

Η Ανθρωπότητα καλείται να ωριμάσει και να περάσει συνειδητά από την εποχή της αντιπαράθεσης, του ανταγωνισμού και του εγωισμού, στο επόμενο στάδιο της συνεργασίας, της αποδοχής της Μοναδικότητας και της ορθής κατανόησης του Κοσμικού Νόμου της Αβλάβειας που θα ενσωματώσει και θα εκδηλώσει με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Ειρήνης κι Αδερφοσύνης.


Η προηγούμενη χρονιά, μας έφερε στο κατώφλι μιας νέας διάστασης της αντίληψης για καθετί που μας αφορά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Σταθήκαμε αφουγκραζόμενοι τις νέες ποιότητες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους ανοίγοντας εμπρός μας νέους φωτεινούς ορίζοντες, ενώ την ίδια στιγμή πίσω μας νιώθαμε όλα τα παλιά ιδανικά, τις αρχαίες σκεπτομορφές με τα στενά νοητικά τους πλαίσια που απομυζούσαν τη χαρά της ζωής μας να χάνουν την αίγλη τους και να αποδομούνται.
 
Είναι απαραίτητο να γκρεμιστούν πολλά, έτσι ώστε να ελευθερωθεί χώρος στη συνείδησή μας, να εξαγνιστεί το εσωτερικό μας περιβόλι για να δεχθεί τους νέους σπόρους που θα φυτέψουμε φέτος και θα καλλιεργήσουμε στα επόμενα χρόνια, μεταμορφώνοντας διαρκώς τους εαυτούς μας και την αντίληψή μας για καθετί.
Οι ενέργειες που θα έχουμε στη διάθεσή μας το 2018, είναι σχεδόν εξ`ολοκλήρου γήινες, κάτι που σημαίνει πως έχουμε όλη την βοήθεια που χρειαζόμαστε για να σπείρουμε τη νέα συνειδητότητα που έχει έρθει η ώρα ν`αναδυθεί για την εξέλιξή μας.
 
Από τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος του έτους, οι ανάδρομες πορείες των πλανητών του Ηλιακού Συστήματος που ζούμε θα μας προσφέρουν την ευκαιρία να στραφούμε εντός και να ανακαλύψουμε βαθιά κρυμμένες Ψυχικές Δυνάμεις που περιμένουν τον κατάλληλο συνδυασμό συνθηκών για να εμφανιστούν, έναν συνδυασμό που θα δημιουργήσουμε με τις ορθά εστιασμένες επιλογές μας, από σήμερα μέχρι τότε.
 
Η "γείωση" καθ`όλη την διάρκεια αυτού του χρόνου θ`αποδειχθεί πολύ ισχυρό όπλο για την πρόοδό μας, καθώς η Γαία ανυψώνει το συχνοτικό της πρότυπο και οφείλουμε να είμαστε μονίμως συντονισμένοι μαζί της, έτσι ώστε να ακολουθούμε σωστά τον Πλανητικό Ρυθμό και να συν-εργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Δύο βήματα εμπρός, ένα πίσω. Αυτός είναι ο ρυθμός για φέτος και κάθε βιασύνη ή παρορμητική διάθεση να τρέξουμε τις εξελίξεις και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, κάθε άλλο παρά θετικά αποτελέσματα θα φέρει, για εμάς και για όλους.
 
Φέτος φυτεύουμε τους σπόρους, αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να ξεχαστεί, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που θ`αντιμετωπίζουμε κάθε φορά.


Η αποδόμηση του παλιού κόσμου, προϋποθέτει σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικές με τον τρόπο που λειτουργούσε το σύστημά του, επιβάλλοντας το σκοτάδι της άγνοιας και καθοδηγώντας σε ατέλειωτες σφαγές, υποταγή και υποδούλωση της Ανθρωπότητας επί σειρά αιώνων.
 
Βρισκόμαστε ήδη στην εποχή της Αποκάλυψης κι αυτό σημαίνει ότι καθετί κρυμμένο θα έρθει στο Φως για ν`αφυπνιστεί η Φυλή και να διεκδικήσει αυτά που πάντοτε της ανήκαν και πάντοτε της είχαν κλαπεί και έντεχνα αφαιρεθεί.
 
Το σύμβολο της Μύησης είναι το Ισοσκελές Τρίγωνο και αν τοποθετήσουμε την Ανθρωπότητα στο κέντρο του, τότε έχουμε 3 περιφερειακά Κέντρα Δυνάμεων που επενεργούν προς αυτό, εκπέμποντας ισχυρές ενέργειες που θα ανυψώσουν την συχνότητα που κραδαίνεται η Συνείδησή της:

1. Οικονομικό σύστημα.
Είναι η βασική αιτία των δεινών ολόκληρου του κόσμου καθώς συμβολίζει την ενέργεια που κάθε μορφή ζωής χρειάζεται για να επιβιώσει και να εξελιχθεί, ενέργεια που στερείται από αυτούς που την συσσωρεύουν και την κατακρατούν, υπηρετώντας μονάχα τον εαυτό τους. 
Το σύστημα αυτό είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, κάτι που θα γίνει έντονα αισθητό από τον Μάϊο που ο πλανήτης Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει για μια 7ετία. 
 
Οι πρώτοι κραδασμοί θα έρθουν την Άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι που ο Ουρανός αναδρομεί και επιστρέφει στον Κριό για λίγους μήνες, θα γίνουν κάποιες προσπάθειες καθησυχασμού της παγκόσμιας αναταραχής που θα έχει προκύψει. Σε συνδυασμό με τις ανάδρομες πορείες και άλλων πλανητών εκείνη την περίοδο, αυτή θα είναι η ευκαιρία που μας δίνει το Σύμπαν για να αντιληφθούμε πόσο κοντά είναι το τέλος και να προετοιμαστούμε για τις καινοτομίες που θα έρθουν στο 2019, το έτος της Κατάλυσης. 
 
Αυτές θα εφαρμοστούν σταδιακά και θ`αλλάξουν μια για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και χρησιμοποιούμε το χρήμα, ως μέσο ανταλλαγής ενέργειας. Οι παίκτες είναι έτοιμοι, τα πιόνια στην διεθνή σκακιέρα έχουν λάβει τις θέσεις τους, η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει και τώρα είναι καιρός να βιώσουμε τα πρώτα και πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα που με τη σειρά τους θα δείξουν τις προθέσεις που υπάρχουν και τις αξίες που αυτές υπηρετούν. 
 
Η στέρηση ως βίωμα δεν προάγει την εξέλιξη καθώς επιβάλλει πάντοτε την αγωνία της σωματικής επιβίωσης, κάτι που υποβιβάζει την Ανθρωπότητα στα πρωτόγονα ένστικτά της ενώ ταυτόχρονα διαιρεί τις κοινωνίες και δηλητηριάζει τις συνειδήσεις με τις ταξικές, φυλετικές διακρίσεις που οδηγούν στο έγκλημα και υμνούν την χωριστικότητα. 
 
Αυτό, θα τελειώσει και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυτούς ή εκείνους τους ηγέτες που είναι έτοιμοι να σταθούν και να υπηρετήσουν ανώτερες αξίες και να δείξουν τον δρόμο προς την Παγκόσμια Ειρήνη, θα το δούμε στα επόμενα χρόνια να υλοποιείται. 
Αμερική, Ρωσία, Ιράν, Κίνα και Ισραήλ είναι τα μεγάλα κλειδιά απ`όπου θ`ανοίξουν οι Πύλες της Μεγάλης Ανατροπής.


2. Ευρήματα & Αποκαλύψεις.
Το αδιάκοπο κάλεσμα από το 2012 μέχρι και σήμερα που εστιάστηκε στην απελευθέρωσή μας από τις διδαχές του παρελθόντος, είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με τις αποκαλύψεις που έρχονται να κλονίσουν συθέμελα τις ψευδείς δοξασίες που θεμελίωσαν τον παλιό κόσμο και το νοσηρό σύστημα της πατριαρχίας.
 
Η σχέση της Ανθρωπότητας με εξωγήινους πολιτισμούς έχει ήδη ξεκινήσει και αναδύεται, καθώς συγκλονιστικά ευρήματα καταμαρτυρούν αυτή την αλήθεια, επαναπροσδιορίζοντας όλα τα υπαρξιακά μας ερωτήματα, ενώ ταυτόχρονα καταδεικνύουν την χειραγώγηση των θρησκειών και τις παιδαριώδεις ιστορίες τους για την προέλευση της Ανθρώπινης Φυλής.
 
Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Πάπας Φραγκίσκος μαζί με άλλους υψηλά ιστάμενους παίκτες του συστήματος επισκέφθηκε εσπευσμένα την Ανταρκτική, κάτι που όπως είναι προφανές δεν συνέβη για να ευλογήσει και να προσυλητίσει τους πιγκουίνους. Ένα τεραστίων διαστάσεων σπήλαιο έχει ανακαλυφθεί στην περιοχή που παραμένει αποκλεισμένη, τόσο από πρόσβαση εδάφους όσο και από αέρος, τα ευρήματα του οποίου μιλούν για 3 ιπτάμενους δίσκους αλλά και έναν μεγάλο αριθμό ανθρωπόμορφων όντων, κάποια νεκρά αλλά πολλά σε κατάσταση "στάσης" κλεισμένα σε κρυογενικούς θαλάμους συντήρησης.
 
Επίσης, ανασκαφές έφεραν στο φως σκελετούς γιγάντων που τα ύψη τους ποικίλλουν και αποδεικνύουν πως οι αρχαίες μυθολογίες των λαών της γης κάθε άλλο παρά παραμύθια ήταν, καθώς αναφορές σε αυτούς υπάρχουν σχεδόν παντού, τόσο σε γραπτές όσο και σε προφορικές παραδόσεις. 
 
Ίσως αυτός να είναι κι ο λόγος που στις ιερές γραφές των εβραίων / χριστιανών, η λέξη γίγαντας έχει αντικατασταθεί από την λέξη δαίμονας.
 
Τέτοια ευρήματα δεν είναι πρωτοφανή, υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο πάρα πολλές καταγραφές σε ντόπιες εφημερίδες μικρών πόλεων και χωριών αντίστοιχα, που σε κάποιες περιπτώσεις εκτέθηκαν σε κοινή θέα απ`όπου και οι μαρτυρίες, αλλά στις περισσότερες εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση ή συνέχεια μέσω επιστημονικών αναλύσεων και λεπτομερών περιγραφών, όπως γίνεται συνήθως.
 
Όπως ειπώθηκε πολύ συχνά σε προηγούμενες αναρτήσεις, η εποχή που ζούμε μας ωθεί στην ανάληψη της προσωπικής ευθύνης και σε συνειδητές επιλογές, μέσα απ`όπου αποδεικνύουμε έμπρακτα τις αξίες που υπηρετούμε. 
Έτσι, πολλοί άνθρωποι που συμμετείχαν σε τέτοια περιστατικά, αποφασίζουν να διαρρεύσουν πληροφορίες και ντοκουμέντα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που πολύ συχνά έχουν πληρώσει με τη ζωή τους. 
 
Το άνοιγμα του δρόμου, είναι μια Ψυχική Επιλογή και όσοι/ες την κάνουν, γνωρίζουν από πριν πολύ καλά  τις συνέπειες που θα επακολουθήσουν. 
Η άγνοια θα εξαλειφθεί και το Φως θα εισέλθει σε κάθε σκοτεινό σημείο, καθώς αυτός είναι και ο ισχυρότερος τρόπος που θα μας ωθήσει ν`απομακρυνθούμε από τον παλιό κόσμο του ψεύδους, της εξαπάτησης, της χειραγώγησης και της διαφθοράς.


3. Νέες Επιστημονικές Ανακαλύψεις.
Η τεχνολογία αποτελεί πλέον την αιχμή του δόρατος στην εξελικτική διαδικασία, καθώς πολύ γρήγορα μας εισάγει νέους και αποτελεσματικότερους τρόπους διαχείρισης της ζωής και των αναγκών της. 
Η χρήση της μέχρι σήμερα, παραμένει σε επίπεδα ανάλογα της ωριμότητάς μας, κάτι αναπόφευκτο και φυσιολογικό. 
Όμως, είναι θέμα χρόνου μέχρι να έρθουμε αντιμέτωποι με φαινόμενα που ακυρώνουν κάθε αυθεντία του παρελθόντος ενώ ταυτόχρονα μας καλούν να διευρύνουμε την συνείδησή μας για να κατανοήσουμε αυτό που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας. 
Η Κβαντική Φυσική, με όλα της τα παρακλάδια έρευνας, μας οδηγεί σε ένα σημείο αναμφισβήτητης επανάστασης που θ`αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε καθετί:
 
[ όλα είναι ενέργεια κάποιου τύπου και η ενέργεια στο αδιαίρετο και ενοποιημένο της σύνολο είναι Συνείδηση, που με την σειρά της υποδηλώνει την Κοσμική Ευφυία που ονομάζουμε Θεό, με τον οποίο έχουμε αδιάρρηκτη σχέση και γι`αυτό και μπορούμε αν το επιλέξουμε ν`αποκαταστήσουμε την μέχρι στιγμής χαμένη επαφή μας ].
 
Προς το παρόν, η αντίληψή μας περιορίζεται από παρωχημένα νοητικά πρότυπα, καθώς μας είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε ιδέα για πάρα πολλά που είμαστε πλέον σε θέση να κοιτάξουμε γύρω μας, στον Δημιουργημένο Κόσμο ορατών και αόρατων μορφών. 
 
Η επιστήμη στο σύνολό της, έχει κατασκευάσει κουτιά γνώσης, γενικής και εξιδεικευμένης, μέσα στα οποία προσπαθεί να χωρέσει καθετί που η έρευνα σε οποιονδήποτε τομέα ανακαλύπτει, κάτι που δεν πρόκειται να επιφέρει λειτουργικά αποτελέσματα, όσο κι αν επιμένει να το κάνει. 
 
Οι νόμοι της Φυσικής που έχουμε κατανοήσει, δεν επαρκούν πλέον για να ερμηνεύσουν φαινόμενα που μια νέα γενιά επιστημόνων προσεγγίζει καθώς διερευνά το μέχρι πρότεινος αόρατο πεδίο, δηλαδή τις ανώτερες διαστάσεις όπου η ύλη υφίσταται σε συχνοτικά πρότυπα που μοιάζουν περισσότερο με Φως παρά με κάτι απτό και μετρήσιμο από τις 5 σωματικές αισθήσεις. 
 
Είμαστε πολύ κοντά σε ανακαλύψεις που θα συγκλονίσουν την επιστημονική κοινότητα και θα ωθήσουν τις συνειδήσεις σε μια ολοκαίνουρια Πίστη, απαλλαγμένη από τις δεισιδαιμονίες και τις βλακώδεις, εγωιστικές τάσεις κατακερματισμού και χωριστικότητας των αρχαίων θρησκευτικών δογμάτων. 
 
Η επιστήμη θα γεφυρώσει το χάσμα που μας χωρίζει από την αντίληψη της έννοιας: "η βασιλεία των Ουρανών βρίσκεται μέσα σας", κάτι που θα συμβεί με όρους Σύνθεσης και Ενοποίησης και θ`αλλάξει οριστικά κάθε αντίληψή μας για καθετί που "ζεί, κινείται και υπάρχει". 
Για την εκπλήρωση αυτής της αποστολής, έχουν εισέλθει στο γήινο πεδίο μια μεγάλη ομάδα ψυχών από το 1987 μέχρι και το 2012, για την οποία θα πούμε περισσότερα στο επερχόμενο άρθρο για τα παιδιά της εποχής μας και τον ρόλο που ήρθαν να παίξουν για το μέλλον καθώς θα μας επανασυνδέσουν με "το Καλό, το Ωραίο και το Αληθινό".

Τα 3 σημεία, αποτελούν την ολοκλήρωση του άρθρου: "2017 - η αποκατάσταση της αλήθειας", που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Γενάρη.


Και τα 3 προηγούμενα σημεία εστίασης των Δυνάμεων στις οποίες είμαστε ήδη εκτεθειμένοι μέσω της εξελικτικής διαδικασίας, έχουν ένα κοινό σημείο: το στοιχείο του σοκ που θα λειτουργήσει ως παράγοντας αφύπνισης από τον λήθαργο αιώνων.
 
Η Επανάσταση της Συνείδησης, δεν θα επιτευχθεί μέσω της ταύτισής μας με όσα έχουν ήδη εξυπηρετήσει τον σκοπό τους και σταδιακά απομακρύνονται από την κατάσταση ύπαρξης. 
 
Σίγουρα, το πιο δύσκολο θέμα που έχουμε κληθεί ν`αντιμετωπίσουμε είναι να ξε-μάθουμε όσα μέχρι χτες γνωρίζαμε, εφαρμόζαμε και μας παρείχαν την δυνατότητα να επιβιώσουμε σ`έναν κόσμο που μας δίδαξε πως είμαστε μόνοι μας, πως ο δυνατότερος και βιαιότερος κερδίζει κάθε τρόπαιο και γι`αυτό οφείλει ν`ανταγωνίζεται αδιάκοπα και να αρνείται τα συναισθήματά του που συμβολίζουν την Θηλυκή του όψη, την δεκτική, υπομονετική και συμπονετική του πλευρά που τιμά τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της και προάγει την συνεργασία για την διατήρηση και εξέλιξή της. 
 
Φέτος, για άλλη μια φορά και μέσα από περισσότερα γεγονότα, θα διαπιστώσουμε την έλλειψη αυτών των ποιοτήτων που μόνο αρνητικά αποτελέσματα φέρνει, τόσο στην προσωπική όσο και στην συλλογική κλίμακα της ζωής. 
Θ`αναγκαστούμε να στραφούμε εντός με περισσότερη έμφαση και πιο ξεκάθαρη αναζήτηση, έτσι ώστε να καλύψουμε τα κενά και να γεφυρώσουμε τις διαφορές που μας χωρίζουν από τον υπόλοιπο κόσμο. 
 
Οι σπόροι δεν θα φυτευθούν σε απομονωμένο περιβάλλον, αποστειρωμένο και στερημένο από την αντίληψη της αδιαίρετης σύνδεσής μας με καθετί που υπάρχει. 
 
Κάθε προσπάθεια σε τέτοιο έδαφος θ`αποδειχθεί μάταιη και πολύ σύντομα θα εμφανιστούν σημάδια που θα μας αναγκάσουν ν`αναθεωρήσουμε όλες μας τις απόψεις και ν`απαλλαγούμε από άχρηστες πλέον συνήθειες που μας κρατούν δέσμιους σε έναν κόσμο ιδεών που καταρρέει κάτω από το βάρος του ψέματος όπου θεμελιώθηκε, της απάτης που επέβαλε και του αίματος που έχυσε για να τραφεί παραβιάζοντας όλους τους Κοσμικούς Νόμους, τους οποίους και θ`αντιμετωπίσει με τον ίδιο αμείλικτο τρόπο. 

  
Το κάλεσμα για φέτος είναι να βρεθεί ο πυρήνας της Ψυχικής μας Ομάδας, μέσα απ`όπου θα αντλήσουμε τις γνώσεις που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε αρμονικά με τους ρυθμούς της εξέλιξης.
 
Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε αυτό που αναζητάμε, έτσι ώστε να εκπέμψουμε μια συγκεκριμένη νότα / συχνότητα στο περιβάλλον μας, από την ανταπόκριση του οποίου θα βρεθούμε στο κατάλληλο για εμάς σημείο.
 
Η ανάληψη της προσωπικής ευθύνης είναι το μέγιστο ζητούμενο για όλους και έτσι θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να οριστικοποιηθούν και να θεμελιωθούν στη συνείδησή μας αυτά που αφορούν στην αποστολή και στο Ψυχικό μας Πρόγραμμα. Πρέπει να γνωρίζουμε τι κάνουμε και γιατί, οφείλουμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας υπομονετικά και στοχευμένα, έχοντας έστω και αμυδρά στο νου μας την επιθυμητή κορυφή που έχουμε θέσει ως σημείο εκπλήρωσης της παρούσας ενσάρκωσης.
 
Ας γίνει λοιπόν κατανοητό πως η πραγματική και σοβαρή μαθητεία μόλις ξεκινάει, καθώς βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα μονοπάτια της εξελικτικής διαδικασίας και κάθε μας βήμα θα μας φέρνει αντιμέτωπους με συνθήκες και φαινόμενα που για να ερμηνευθούν ορθά δεν θα επαρκούν οι γνώσεις που έχουμε συλλέξει μέχρι σήμερα.
 
Αυτό είναι το σημείο απ`όπου και θ`αναδυθεί πλήρως η αναγκαιότητα να μοιραστούμε τις γνώσεις από τις εμπειρίες μας, έτσι ώστε να βοηθήσουμε το Ομαδικό Έργο να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά, μέσα σε διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που θα μας ζητούν μεγάλα αποθέματα Ψυχικής Δύναμης και σωματικής, νοητικής και συν-αισθηματικής προσαρμογής.
 
Όσο καλύτερα προετοιμάστηκε κανείς στα προηγούμενα χρόνια, τόσο πιο ακλόνητα θα μπορέσει τώρα να σταθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του/της.


Λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα προς την αλλαγή του έτους,
το σύνολο των προβολών του blog anoptron
είχε τον αριθμό: 110.261

Σας Ευχαριστώ
για την Εμπιστοσύνη
και εύχομαι
σε όλες και όλους
μια χρονιά
που θα οδηγήσει
σταθερά
στην Γαλήνη
στην Αρμονία
και το Λαμπρό Φως
που θ`αφήσει πίσω του
κάθε σκιά
κάθε πληγή
και κάθε δυσάρεστη μνήμη
του παλιού κόσμου που ξεψυχάει.


Κανείς
και τίποτα
δεν μπορεί να μας σταματήσει
αν επιλέξουμε
να προχωρήσουμε
αποφασιστικά
και δυναμικά
να διεκδικήσουμε
τον Κόσμο
που επιθυμούμε
να ζήσουμε.

Η επιλογή
ήταν, είναι και πάντοτε θα είναι
αποκλειστικά
και αυστηρά
προσωπική μας υπόθεση
καθώς
αποτελεί βασικό στοιχείο
προϋπόθεση
και απαραίτητο συστατικό
της ενσάρκωσής μας
στη Γαία
που είναι 
ο μοναδικός Πλανήτης
Ελεύθερης Βούλησης
στον Γαλαξία που κατοικούμε.

Το δικαίωμα της Επιλογής
είναι το σπουδαιότερο όπλο μας
και τώρα το διεκδικούμε
με απώτερο σκοπό
να οδηγήσουμε συνειδητά
τον Πλανήτη και την Ανθρωπότητα
στο Φως
για Τώρα
και για Πάντα.

Και έτσι θα γίνει.

Και έτσι γίνεται ήδη.

Καλή & Ευλογημένη Χρονιά !!!


[ artist: Vladstudio ]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters