Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

“Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί.”

Anna Asteris
Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (Fractional Reserve Banking)

Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο
το πρωί.
”  Henry Ford


Σχεδόν όλες οι οικονομίες του πλανήτη λειτουργούν σύμφωνα με το διεθνές σύστημα του «fractional reserve banking» (κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα). Όλα όσα κάνεις από την ώρα που σηκώνεσαι από το κρεβάτι μέχρι την ώρα που πας πάλι να κοιμηθείς είναι άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένα με το «fractional reserve banking».


Παρ’ όλο αυτά όχι μόνο ο μέσος πολίτης αλλά ακόμα και αρκετοί απόφοιτοι οικονομικών πανεπιστημίων δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πως πραγματικά λειτουργεί αυτό το σύστημα. Γιατί εάν είχαν ιδέα θα είχαν επαναστατήσει!!!!!!

Και όσοι έχουν ιδέα και δεν επαναστατούν είναι είτε γιατί τους συμφέρει είτε γιατί το αποδέχονται σαν μέρος της δημοκρατίας, καθώς κατάφερε, μετά από αγώνες αιώνων από τους τραπεζίτες, να είναι πλήρως νόμιμο.


Εάν ρωτήσεις έναν οικονομολόγο να σου εξηγήσει τι σημαίνει «fractional reserve banking», θα σε βομβαρδίσει με 5 κάρα μακροοικονομικές ορολογίες και άλλα 10 κάρα μαθηματικές εξισώσεις και στο τέλος θα νιώσεις βλάκας και θα πιστέψεις ότι το «fractional reserve banking» είναι η ενδέκατη εντολή.


Σε ορολογία της καθομιλούμενης και με πιο απλά μαθηματικά «fractional reserve banking» σημαίνει ότι από κάθε περίπου 1.000 δολάρια αποθεματικών κεφαλαίων μιας τράπεζας, το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα δημιουργεί περίπου 100.000 δολάρια ζεστό χρήμα. Το ένα γίνεται ηλεκτρονικό χρήμα μέχρι 100 φορές το οποίο δανείζεται και αποφέρει πραγματικό χρήμα λόγω του τόκου στο τέλος του έτους μέχρι το δεκαπλάσιο του αρχικού χρηματικού κεφαλαίου, Δηλαδή αρχίζω με 1.000 δολάρια και στο τέλος του έτους έχω βγάλει 10.000 δολάρια !!! , έχω δεκαπλασιάσει το πραγματικό χρήμα που διαθέτω.


Επίσης, κάθε φορά που παίρνεις δάνειο από την τράπεζα, το δάνειο αυτό θεωρείται αποθεματικό σε πραγματικό χρήμα από την Τράπεζα και με βάση το fractional reserve banking, η τράπεζα δημιουργεί από κοπανιστό αέρα μέχρι εκατονταπλάσιο ηλεκτρονικό χρήμα το οποίο δανείζει στον επόμενο ο οποίος καλείται μετά να το αποπληρώσει σε πραγματικό χρήμα με τοκογλυφικό επιτόκιο.
 

Εάν πιστεύεις ότι η τράπεζα σου δανείζει τα χρήματα που έχει από τις καταθέσεις των άλλων ιδιωτών, τότε είσαι πιο βαθιά νυχτωμένος από αυτόν που «νύχτωσε χωρίς φεγγάρι»…διότι μπορεί να δανείζει μόνο τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων που δια Νόμου τα έχει δεσμευμένα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Άλλο τόσο νυχτωμένος είσαι εάν νομίζεις ότι οι κυβερνήσεις δημιουργούν το χρήμα που έχεις στον λογαριασμό σου…

Η διεθνής μαφία των της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας των πλούσιων τραπεζιτών, όχι μόνο διαφθείρει το πολιτικό σύστημα για να στηρίξει με νόμους το άρρωστο «fractional reserve banking», το οποίο εξυπηρετεί μόνο αυτούς, αλλά είναι υποχρεωμένη να σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους και την Πραγματική τους Οικονομία (δυο Παγκόσμιοι Πόλεμοι τον 20ο αιώνα) και να εξαθλιώνει Έθνη, Κράτη και εκατομμύρια ανθρώπους (Αφρική), αλλά επί πλέον καταφέρνει να το κρατάει μακριά και από την ενημέρωση, καθώς τόσο από τα σχολεία όσο και από τον τύπο, την τηλεόραση και το σινεμά δεν έμαθες ποτέ από που έρχονται τα χαρτονομίσματα που κρατάς στα χέρια σου κάθε μέρα.
Δεν έμαθες ποτέ για την μεγαλύτερη εγκληματική κομπίνα στην ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία είναι ενορχηστρωμένη από την πλούσια ολιγαρχία που διαφθείρει τους πολιτικούς ή τους σκοτώνει εάν τύχει να είναι τίμιοι και δεν διαφθείρονται.


Η πραγματική δημοκρατία δεν έρχεται με πορείες, πέτρες, μολότοφ και φασαρίες. Με βία σκοτώνονται μόνο αθώοι άνθρωποι. Η πραγματική δημοκρατία έρχεται με την διάδοση της αλήθειας και της γνώσης στο μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού.


Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η έκδοση άτοκου Εθνικού Νομίσματος και ίδρυση Εθνικού Τραπεζικού Συστήματος. Εάν γίνει αυτό απλώς εμείς θα ελευθερωθούμε και αυτοί θα χάσουν τις αμύθητες περιούσιες τους.


Θα ελευθερωθούμε εάν το χρήμα δημιουργείται από τις κυβερνήσεις άτοκα και όχι από τύπους σαν τον Rockefeller, Rothschild, Morgan, Stanley και τους άλλους έντοκα. 


Γιατί το έλλειμμα της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον Dow Jones; Επειδή είμαστε στο κέντρο των προβολέων της παγκόσμιας δημοσιότητας και μία σωστή αντιμετώπιση του παράνομου και ανυπάρκτου χρέους προς την Τοκογλυφική Ολιγαρχία θα υιοθετηθεί από όλους τους λαούς.
Όμως είναι τόσο καλά οργανωμένοι οι τραπεζίτες που ακόμα και οι έντιμοι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί από την προπαγάνδα ότι θα υπάρξει κατάρρευση του κοινωνικού ιστού εάν καταρρεύσουν οι ιδιωτικές τράπεζες της Τοκογλυφικής Μαφίας.


Όλα τα Κόμματα όμως, που υποτίθεται ότι είναι προστάτες των συμφερόντων των πολιτών και υπέρμαχοι της δίκαιης κατανομής του πλούτου, αντί να πληροφορούν τους Πολίτες για το τι ακριβώς συμβαίνει οργανώνουν και κάνουν και θα ξανακάνουν απεργίες και πορείες διαμαρτυρίας όχι για την ουσιαστική αλλαγή του Συστήματος αλλά για την ηπιότερη μεταχείριση τους από αυτό και κυρίως για την εξασφάλιση της επιβίωσης των κομμάτων που δήθεν αγωνίζονται για τον λαό ενώ υπάρχουν και αγωνίζονται για το διαίρει και βασίλευε της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας και την αναίρεση της συγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης Όλων των Πολιτών.


Έτσι ουσιαστικά εγκρίνουν και υπηρετούν το Σύστημα Καθεστός και τις πρακτικές του και παρέχουν κάλυμμα είτε στο παρακράτος του Συστήματος, είτε στα ανεγκέφαλα αναρχικοειδή των Εξαρχείων, είτε στα φασιστοειδή να πετάνε μολότοφ και να στέλνουν αθώους ανθρώπους στον τάφο και τους αγώνες των Δημοκρατικών Πολιτών για κοινωνική δικαιοσύνη, εκεί που είναι τόσα χρόνια… Στο περιθώριο…
 

Τον ληστρικό μηχανισμό του «fractional reserve banking» δεν τον αντιλαμβάνονται ακόμα και άνθρωποι που έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο ποσό μάλλον ο μέσος καθημερινός άνθρωπος. 
Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι μορφωμένοι και έντιμοι άνθρωποι, που έχουν είτε κάποια ηγετική θέση είτε απολαμβάνουν ευρεία αποδοχή στην ελληνική κοινωνία, θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν και να τον εξηγήσουν σε όσους περισσότερους μπορούν.

 https://www.facebook.com/yazovira.velikotarnovo/posts/965056773595123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters