Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Επτά αλλοδαποί κλέφτες ζημίωσαν το Δημόσιο με 1.300.000 ευρώ!!!!

Ζημιά ύψους 1.300.000 ευρώ στο Δημόσιο προξένησαν επτά αλλοδαποί με την αφαίρεση τουλάχιστον...1.850 μέτρων χάλκινου καλωδίου από το δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.

Οι δράστες –πέντε υπήκοοι Πακιστάν, ένα Ινδός και ένα Αλβανός-, προχωρούσαν σε κλοπές καλωδίων στη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

Συνολικά κατασχέθηκαν -1.850- κιλά χάλκινου καλωδίου.

Οι συλληφθέντες, διέθεταν τις κλεμμένες ποσότητες καλωδίων σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων ( scrap).Με τη συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα τους, προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά και έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου του Ο.Σ.Ε.

Η εκτιμώμενη από τον Ο.Σ.Ε., συνολική ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο, που προέκυψε από τη φθορά του δικτύου, στο τμήμα «Δεκέλεια - Οινόη», όπου δρούσαν οι ανωτέρω, υπολογίζεται ότι ξεπερνά το χρηματικό ποσό του 1.300.000 ευρώ.

Η σύλληψή τους έγινε στις περιοχές Σκούρτα Βοιωτίας και Σχηματαρίου.


Πηγή...
http://www.roufianos.com/showthread.php/267880-
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters