Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΩ ΣΤO ‘’ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP’’ – ΜΕΡΟΣ Α ΑΠΟ 3 (09.12.2018)

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ), ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ‘’ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP’’ – ΜΕΡΟΣ Α/Γ (09.12.2018).
ΣΤΟ Α ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ, ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΤΕΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ…

ΕΝΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΜΑ, ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΒΙΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ. ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters