Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Bilderberg - Μετά της 12 Ιουνίου οι εξελίξεις στην Ελλάδα....


Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ πρόκειται να συνεδριάσει στις 12 Ιουνίου στο Grant Hotel Kemprinski στο st Moritz και θα αποφασίσει τι θα γίνει στην Ελλάδα, πως θα πάμε σε χρεοκοπία , τι μορφή θα έχει η χρεοκοπία, πως δεν θα χαθούν τα δις των CDS, πόσο θα μείνει ο Παπανδρέου στην Κυβέρνηση, πως θα δρομολογηθούν οι αλλαγές καθώς και τι θα επιχειρηθεί μετά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα.



Εκείνοι που έχουν επενδύσει στην χρεοκοπία της χώρας, εκτός των ξένων τρωκτικών, υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εφοπλιστές και συγγενικά πρόσωπα Πολιτικών, είναι εκείνοι που έχουν την δύναμη να ορίζουν και κυβερνήσεις και...πολιτικές.

Υπάρχει εκτίμηση πως πάνω από 700δι θα είναι τα κέρδη που θα προκύψουν από την χρεοκοπία της χώρας, εκτός αν υπάρξουν προηγουμένως εκλογές και μια καινούργια κυβέρνηση προχωρήσει σε μονομερή στάση πληρωμών, έξοδο από την ΟΝΕ και το ευρώ, κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και άμεση και ξαφνική εθνικοποίηση τραπεζών. Τότε κερδισμένος θα είναι ο λαός και όσοι –ντόπιοι και ξένοι- έχουν επενδύσει στην μη χρεοκοπία. Ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του δεν συγκαταλέγονται σ’ αυτού που έχουν επενδύσει στην μη χρεοκοπία.

Μια ξαφνική επαναφορά στην Δραχμή και ξαφνική Εθνικοποίηση Τραπεζών θα σημαίνει ότι καμιά συναλλαγή την επομένη δεν θα γίνεται σε ευρώ. Ότι Ευρω και δολάρια υπάρχουν στα αποθεματικά των Τραπεζών θα αποτελέσουν συνάλλαγμα και οι επιπτώσεις θα έχουν δυσμενή μονομέρεια μόνο σε ξένους τραπεζίτες και ξένους ή ντόπιους επενδυτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που έχουν επενδύσει σε ομόλογα του ελληνικού κράτους.

Αν μας πιάνει ο πόνος, ας μας πιάσει για εμάς και όχι για τους άλλους. Οι άλλοι ποντάρουν στην δική μας δυστυχία και πτώχευση για να κερδίσουν σε βάρος της χώρας μας.

Ο φτωχός έχει κούτελο, είναι έντιμος. Γι' αυτό και είναι φτωχός.

αυτό είναι την μήνυμα προς την Κυβέρνηση και σε όσους λένε πως θα πληρώσουμε τα δάνεια μέχρις δεκάρα στους δανειστές μας, είτε είναι νόμιμα είτε είναι παράνομα.


agistri-doloma.blogspot.com
 
Πηγή
http://helleniclegion.blogspot.com/2011/05/bilderberg-12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters