Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Δίνουμε 1.100.000 $ για την MINUSTAH. Για να προωθούν τα συμφέροντά τους οι Αμερικάνοι στην Αϊτή.

Δείτε πρώτα την απόφαση με την οποία δίνουμε 1.100.000 $ για την MINUSTAH και μετά διαβάστε πού πάνε τα λεφτά μας...

Η MINUSTAH είναι η αποστολή του ΟΗΕ (βλ.ΗΠΑ) που σκοπό έχει την ...σταθεροποίηση στην Αϊτή.
Για να καταλάβετε τι είδους σταθεροποίηση προσφέρει στην χώρα μεταφέρω αποσπάσματα από άρθρο του Guardian (όπου υπάρχει βίντεο με τον βιασμό νεαρού από την Αιτή από στρατεύματα αυτής της αποστολής):


[Το περιστατικό (εννοεί του βιασμού) θα αυξήσει την δυσαρέσκεια που οι Αϊτινοί έχουν για τα στρατεύματα του ΟΗΕ που έχουν καταλάβει τη χώρα τους για περισσότερα από επτά χρόνια. 
-Το Δεκέμβριο του 2007, περισσότεροι από 100 στρατιώτες του ΟΗΕ από τη Σρι Λάνκα εκδιώχθηκαν κάτω από τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών.
-Το 2005, τα στρατεύματα του ΟΗΕ πήγαν  στο Σιτέ Σολέιγ, μια από τις φτωχότερες περιοχές στο Πορτ-ο-Πρενς, σκοτώνοντας μέχρι και 23 άτομα , συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.
-H  κατοχή της Αϊτής από τον ΟΗΕ είναι πραγματικά μια αμερικανική κατοχή . Δεν είναι πλέον παρά μια πολυμερή δύναμη  «συνασπισμού των προθύμων» όμοια με του Τζορτζ Μπους που εισέβαλαν στο Ιράκ.
Εστάλη εκεί το 2004 μετά από μια καθοδηγούμενη από τις ΗΠΑ προσπάθεια για να ανατραπεί η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Αϊτής.
-Πρόσφατα έγγραφα από το WikiLeaks  , επίσης, επιβεβαιώνουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση βλέπει την Minustah ως μέσο της πολιτικής της εκεί.]
 
 
http://kolotoubes.blogspot.com/2011/10/1100000-minustah.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters