Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΜΕ …ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ F-16 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

σάρωση0001

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το καινούργιο φοβερό «όπλο» των τουρκικών F-16 θα είναι τα… άγρια θηρία της ζούγκλας που θα κυριαρχούν στους αιθέρες και θα κάνουν «ατρόμητη» την τουρκική πολεμική αεροπορία!
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η τουρκική εφημερίδα Habertürk και όπως φαίνεται για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα των… αλλεπάλληλων ελληνικών «προσκλήσεων», τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 αποφάσισαν να ζωγραφίσουν στο μπούστο των αεροσκαφών…άγρια θηρία.
Με αυτόν τον τρόπο, όπως πιστεύουν φαίνεται στην άλλη πλευρά του Αιγίου, θα… τρομοκρατήσουν τους Έλληνες και θα τους κάνουν να το σκεφτούν πολύ περισσότερο για να συνεχίσουν τις «παραβιάσεις» τους στον τουρκικό εναέριο χώρο.
Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, η  γνωστή Τουρκάλα καλλιτέχνης ζωγράφος, Evrim Duyar από την Σμύρνη, θα αναλάβει το μεγάλο έργο της «επένδυσης» των τουρκικών μαχητικών F-16 που πραγματοποιούν τις εφορμήσεις στο Αιγαίο. Το ίδιο το τουρκικό Επιτελείο Αεροπορίας απευθύνθηκε στην Evrim Duyar και του ζήτησε να αναλάβει τον νέο ζωγραφικό εξοπλισμό των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16. Η Τουρκάλα καλλιτέχνης απάντησε αμέσως θετικά στην πρόσκληση του τουρκικού ΓΕΑ και το έργο της ήδη άρχισε στα στρατιωτικά αεροδρόμια των Balıkesir, Eskisehir και Άγκυρας. Το μεγάλο αυτό έργο προβλέπει την απεικόνιση γνωστών άγριων θηρίων όπως τίγρεις κλπ, στο προφίλ των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών για να γίνει η όψη τους πιο… τρομερή. Μάλιστα!
Εμάς, όλη αυτή η ιστορία μας θυμίζει το… γνωστό παλιό λαϊκό τραγούδι, «Θα πάω στην ζούγκλα με τον Ταρζάν»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 


www.nikosxeiladakis.ghr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/f-16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters