Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μαγκιές σε τρελό δεν κάνεις, γιατί…. τι θα γίνει αν πατήσει το κουμπί; Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών;

kim_yong_un_button 
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε νέες πυρηνικές απειλές προς τις ΗΠΑ λέγοντας ότι θα απαντήσει αναλόγως εάν η Ουάσινγκτον δεν ακυρώσει τις στρατιωτικές ασκήσεις με τη Νότια Κορέα.
Η Πιονγκγιάνγκ λέει ότι είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τα όπλα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι «άγνωστα στον κόσμο».
Οι ασκήσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν τη Δευτέρα και έχουν γίνει ένα ετήσιο γεγονός για τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και άλλους συμμάχους, γεγονός που συχνά ενοχλεί τη Βόρεια Κορέα. Οι ασκήσεις, που ονομάζονται Ulchi Freedom Guardian, στοχεύουν να «προστατεύσουν την περιοχή και να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο», ανέφερε το CNN, μέσω της Διοίκησης συνδυασμένων δυνάμεων ΗΠΑ-Ν.Κορέας.
Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, η Πιονγιάνγκ έχει δείχνει τη δυσαρέσκειά της, αλλά η ρητορική που προέρχεται από το μυστικοπαθές έθνος, είναι ισχυρότερη από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.
uss_washinghton_c_130_fa-18chornet
«Ο στρατός και ο λαός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ) δεν είναι πλέον αυτό που ήταν στο παρελθόν, όταν είχαν να αντιμετωπίσουν τα πυρηνικά των ΗΠΑ με τουφέκια», είπε ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας της Βόρειας Κορέας (NDC).
Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «η Βόρεια Κορέα … είναι η ανίκητη δύναμη εξοπλισμένη τόσο με, τελευταίας τεχνολογίας επιθετικά και αμυντικά μέσα άγνωστα στον κόσμο».
«Όσο οι Ulchi Freedom Guardian κοινές στρατιωτικές ασκήσεις εντείνονται, τόσο ισχυρότερη στρατιωτική αντίδραση της [Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας] θα ληφθεί για να τις αντιμετωπίσει», πρόσθεσε.
Η κρατική τηλεόραση στη Βόρεια Κορέα προσπαθεί να παρουσιάσει ένα μήνυμα στον κόσμο, ότι ο στρατός της χώρας είναι σε καλύτερη θέση τώρα να αντιμετωπίσει την απειλή που τίθεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της. Αναφορές των μέσων ενημέρωσης από την Πιονγκγιάνγκ υποστηρίζουν ακόμη ότι η Βόρεια Κορέα ήταν έτοιμη να επιτεθεί στην Ουάσιγκτον στο έδαφος των ΗΠΑ.
«Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν η ηπειρωτική χώρα τους να είναι ασφαλής», δήλωσε μια δημοσιογράφος του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού, KCNA, «τότε η Ulchi Freedom Guardian θα πρέπει να σταματήσει αμέσως».
Η Ουάσιγκτον αγνόησε τα σχόλια από την Πιονγκγιάνγκ, με έναν πρώην στρατηγό του αμερικανικού στρατού, που είχε προηγουμένως λάβει μέρος στις ασκήσεις Ulchi, να λέει ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un απλά επιδιώκει προσοχή από τη διεθνή κοινότητα.
Οι υπό αμερικανική ηγεσία ασκήσεις περιλαμβάνουν τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κολομβία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ασκήσεις που αναμένεται να διαρκέσουν 12 ημέρες, θα ολοκληρωθούν στις 28 Αυγούστου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters