Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Ο Trump και ο Q για τον αόρατο εχθρό - ο εξωγήινος παράγοντας



Δρ. Michael Salla )  Υπήρξαν πολλές αναφορές σε έναν «αόρατο εχθρό» από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Q (γνωστό και ως QAnon), τον οποίο οι White Hats στην αμερικανική κοινότητα στρατιωτικών πληροφοριών παλεύουν επί του παρόντος σε έναν «πόλεμο πληροφοριών». 
Ενώ τα κύρια ειδησεογραφικά πρακτορεία ισχυρίζονται ότι ο Τραμπ αναφέρεται απλώς στο COVID-19 ως «αόρατος εχθρός» που έχει πλήξει τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη, αυτό που προκύπτει από την εξέταση του ευρύτερου πλαισίου των παρατηρήσεών του και των δημοσιεύσεων Q είναι ότι ο πραγματικός εχθρός Τραμπ αναφέρεται σε μια βαθιά κατάσταση που έχει μια μη ανθρώπινη διάσταση που βρίσκεται πίσω από την «πλανδημική».

από τον Δρ Michael Salla , 1 Ιουλίου 2020
Οι επαναλαμβανόμενες αναφορές του Trump στον αόρατο εχθρό έχουν σημειωθεί από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ως απλώς μια ρητορική ακμάζει στην καταπολέμηση του ιού COVID-19. Για παράδειγμα, ο Jack Shafer,  γράφοντας για την Politico, είπε στις 9 Απριλίου :
Από τότε που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε την  εκστρατεία  του κοροναϊού στα μέσα Μαρτίου, παραδεχόμενος τελικά το μέγεθος της πανδημίας, προσπάθησε να χαρακτηρίσει τη μετάδοση ως «αόρατο εχθρό».
Ο Τραμπ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη φράση σε μια   συνέντευξη τύπου της κοροναϊκής στις 16 Μαρτίου , λέγοντας: «Όπου κι αν κοιτάξεις, αυτό είναι κάτι - είναι ένας αόρατος εχθρός». Προφανώς ένα συνειδητό νόμισμα που έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει το Trumpian καρύκευμα στα πρωτοσέλιδα, ο πρόεδρος φρόντισε να επιστρέψει στη φράση περίπου ένα  λεπτό αργότερα , λέγοντας, "Απλώς το λέω: Έχουμε έναν αόρατο εχθρό."
Από τότε, ο Τραμπ έχει χρησιμοποιήσει την έκφραση σε επιστολές, παρατηρήσεις, συνεντεύξεις, tweets, βίντεο blogs, αλλά ειδικά στους πιεστήρες τύπου καμπάνιας σχετικά με τον ιό που διοργανώνει σχεδόν καθημερινά από την ανάκαμψή του. Σύμφωνα με τη  βάση δεδομένων του  Factbase , ο Τραμπ έχει εκμεταλλευτεί την έκφραση τουλάχιστον 44 φορές σε ό, τι μοιάζει με την προσπάθειά του να ανθρωπομορφώσει τον ιό σε ένα αισθαντικό πράγμα με κακές προθέσεις για την ανθρωπότητα.
Είναι αυτό που κάνει ο Τραμπ με τις επαναλαμβανόμενες αναφορές του σε έναν «αόρατο εχθρό» που απλώς αναφέρεται σε κάτι τόσο μικρό που δεν μπορεί να φανεί; Ή αναφέρεται σε έναν αόρατο εχθρό που ενορχήστρωσε την εμφάνιση του COVID-19;
Οι επαναλαμβανόμενες αναφορές του Τραμπ στον  Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως το ακόλουθο απόσπασμα παρέχουν ένα πλαίσιο που υποδηλώνει ότι αναφέρεται σε κάτι πολύ πιο απαίσιο πίσω από τον παγκόσμιο ιό παρά απλώς ένα τυχαίο φυσικό περιστατικό:
Στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, οι νέοι στα εφηβικά τους χρόνια προσφέρθηκαν να πολεμήσουν. Ήθελαν να πολεμήσουν τόσο άσχημα γιατί αγαπούσαν τη χώρα μας. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να πάνε σπίτι και κοιμήθηκαν στα εργοστάσια για να συνεχίσουν να λειτουργούν οι γραμμές συναρμολόγησης…. Πρέπει να θυσιάσουμε μαζί γιατί είμαστε όλοι μαζί και θα περάσουμε μαζί. Είναι ο αόρατος εχθρός. Αυτός είναι πάντα ο πιο σκληρός εχθρός: ο αόρατος εχθρός. Αλλά θα νικήσουμε τον αόρατο εχθρό. Νομίζω ότι θα το κάνουμε ακόμη πιο γρήγορα από ό, τι νομίζαμε. Και θα είναι μια πλήρης νίκη.


Το ευρύτερο πλαίσιο των παρατηρήσεων του Τραμπ για τον αόρατο εχθρό το δείχνει ως το Βαθύ Κράτος, το οποίο αυτός και η κυβέρνησή του πολεμούν ακόμη και πριν από τα προεδρικά του εγκαίνια.

Ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και του βαθιού κράτους είναι μια μάχη μεταξύ εκείνων που θέλουν να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από μια καταπιεστική ομάδα παγκόσμιων ελεγκτών που έχει υποδουλώσει την ανθρωπότητα μέσω της κυριαρχίας της στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και των πολιτικών, οικονομικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών θεσμών για αιώνες , αν όχι χιλιετίες.
Συγγραφείς όπως ο Jim Marrs, το  Rule by Secrecy  (2001) και ο William Bramley,  Gods of Eden  (1993), έχουν παρουσιάσει συναρπαστικά στοιχεία που εκθέτουν τους παγκόσμιους ελεγκτές / Deep State ως ελίτ κυρίαρχες οικογένειες που καταγράφουν την καταγωγή τους πίσω σε εξωγήιους αποίκους που έχουν αποβληθεί Γη χιλιετίες πριν. Και οι δύο αποκαλύπτουν ότι στο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, οι εξωγήινοι κυβερνούσαν άμεσα την ανθρωπότητα, και στη συνέχεια εγκατέστησαν ανθρώπινα-εξωγήινα υβρίδια για να κυβερνήσουν ως πληρεξούσιοι όπως περιγράφεται σε ιστορικά έγγραφα όπως το «King's List» του Sumer και το χρονικό του Manetho των προδυναμικών Αιγυπτιακών ηγεμόνων.
Αυτοί οι υβριδικοί πληρεξούσιοι κυβερνήτες εξελίχθηκαν για να γίνουν οι κυρίαρχες οικογένειες των αιμοσφαιρίων που έχουν ελέγξει την ανθρωπότητα πίσω από τα παρασκήνια χρησιμοποιώντας αρχαίες γνώσεις και τεχνολογίες που παραδόθηκαν από τους εξωγήιους αρχηγούς τους - Reptilian οντότητες, σύμφωνα με τον Marrs και άλλους.
Στη δεκαετία του 1930 και του 1940, αυτές οι οικογένειες από το αίμα απέκτησαν πρόσβαση σε πιο πρόσφατες και ισχυρές εξωγήινες τεχνολογίες που αποκτήθηκαν μέσω επισκεπτών εκτός πλανήτη που προσελκύθηκαν από την ταχεία εκβιομηχάνιση της Γης και την επικείμενη ανάπτυξη ατομικών όπλων.
Πρώτα, η  Γερμανία , η Ιταλία και έπειτα οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Σοβιετική Ένωση / η Ρωσία και η  Κίνα  απέκτησαν πρόσβαση σε εξωγήινες τεχνολογίες που έγιναν τα πιο διαβαθμισμένα μυστικά στα αντίστοιχα στρατιωτικά βιομηχανικά συγκροτήματά τους. Όλες οι προηγμένες τεχνολογίες αναπτύχθηκαν σε διαμερισματοποιημένα προγράμματα που ελέγχονται από κυβερνώντες ελίτ που δεν είχαν καμία πρόθεση να μοιραστούν τέτοιες τεχνολογίες με την υπόλοιπη ανθρωπότητα, αλλά απλώς να τις χρησιμοποιήσουν για αποκλειστική χρήση τους.
Στις ΗΠΑ, αυτές οι νεοαποκτηθείσες εξωγήινες τεχνολογίες χρησιμοποιήθηκαν για την προώθηση της εθνικής και παγκόσμιας ατζέντας ελέγχου των κυβερνώντων οικογενειών. Εμπλουτισμένοι εθνικοί ηγέτες που δεν υποστήριξαν την ατζέντα ελέγχου της ελίτ, όπως ο πρώτος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Φόρεσταλ, και ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι, απομακρύνθηκαν σε μια σταδιακή αυτοκτονία και δολοφονήθηκαν δημόσια για να προειδοποιήσουν άλλους εθνικούς ηγέτες να αντισταθούν στην παγκόσμιο πρόγραμμα ελέγχου που υλοποιείται από το Deep State.
Στην  τελευταία στάση του Kennedy , εξηγώ πώς και γιατί τόσο ο Forrestal όσο και ο Kennedy, που απολάμβαναν μια ζεστή φιλία, σκοτώθηκαν από το Deep State για τις αντίστοιχες προσπάθειές τους να αποκαλύψουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαβαθμισμένες εξωγήινες τεχνολογίες και να αποκαλύψουν τα κύρια στοιχεία και οντότητες πίσω από τους αντίστοιχες δολοφονίες.
Σήμερα η Κίνα διεισδύθηκε σε μεγάλο βαθμό από το Βαθύ Κράτος που έχει θέσει σε κίνδυνο τα κορυφαία επιστημονικά και στρατιωτικά ιδρύματά της. Δεν είναι τυχαίο ότι το επίκεντρο της εμφάνισης του ιού COVID-19 είναι η Κίνα, την οποία το Deep State υποστηρίζει κρυφά από την Κομμουνιστική Επανάσταση, όπως εξηγώ στο βιβλίο μου, το  Rise of the Red Dragon  και η επερχόμενη  σειρά Webinar .



Αυτό μας οδηγεί στον Πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος προσλήφθηκε από την αμερικανική κοινότητα στρατιωτικών πληροφοριών το 2015 για να βοηθήσει να απελευθερώσει τις ΗΠΑ από την εξουσία του Βαθύ Κράτους, την οποία  έχω συζητήσει προηγουμένως . Ο Τραμπ περικυκλώθηκε με φιγούρες Deep State και White Hats για να συγκαλύψει τις πραγματικές του προθέσεις.
Οι επινοημένες προσπάθειες του Deep State να αποτρέψουν πρώτα τον Τραμπ από το να εκλεγεί και στη συνέχεια να τον απομακρύνει από το αξίωμά του φαίνεται καλά στο φάρσα της Συμμαχίας της Ρωσίας, η ψευδή έρευνα του πρώτου του Σύμβουλου Εθνικής Ασφάλειας, του αρχηγού Michael Flynn και της επινοημένης Ουκρανίας χρεώσεις κατηγορίας.
Καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, το Deep State απελευθέρωσε τελικά την  τράπουλα των παγκόσμιων καρτών ελέγχου  για να εμποδίσει τον Τραμπ να κερδίσει επανεκλογή. Οι «πλανδημικές» και οι πολιτικές αναταραχές του Covid-19 μέσω ενός επινοημένου φυλετικού πολέμου οδηγούνται και οι δύο από μια αδιάκοπη αφηγηματική αφηγήτρια των μέσων μαζικής ενημέρωσης που εκτελείται από το Βαθύ Κράτος για να χειριστεί το ευρύ κοινό ώστε να εγκαταλείψει τις πολιτικές του ελευθερίες. Εικόνα του ημερολογίου 2020!
Το Deep State έχει επίσης διευθετήσει σημαντικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων να λογοκρίνουν πολίτες δημοσιογράφους και εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία όλο και περισσότερο θεωρούνται αφηγητές από το αφυπνισμένο κοινό που είναι αηδιασμένο από το ασταμάτητο πορνό που δημιουργούν τα mainstream media.
Εδώ είναι που το Q και το παγκόσμιο κίνημα που έχει δημιουργήσει καθίστανται σημαντικά για την κατανόηση του «αόρατου εχθρού» που είναι κλειδωμένος στο παρασκήνιο αγώνας ζωής και θανάτου με την κυβέρνηση Τραμπ.
Οι περισσότεροι που ακολουθούν το Q αποδέχονται ότι αντιπροσωπεύει μια ομάδα ατόμων που συνδέονται με την  κοινότητα στρατιωτικών πληροφοριών  και αξιωματούχους που είναι στενά συνδεδεμένοι με τον Πρόεδρο Τραμπ. Πολλές εικόνες που παρέχονται από την Q είναι πρωτότυπα που λαμβάνονται μέσα στο Οβάλ Γραφείο του Τραμπ και την Πολεμική Αεροπορία One που επιβεβαιώνουν ισχυρισμούς ότι ο Πρόεδρος εμπλέκεται άμεσα. Πολλοί πιστεύουν ότι μία από τις υπογραφές που χρησιμοποιεί το Q, Q +, είναι ο ίδιος ο Τραμπ.
Το Q, όπως και ο Trump, αναφέρεται στον «αόρατο εχθρό» που προσπαθεί να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Σε μια δημοσίευση στις 29 Ιουνίου  (# 4545) ο Q έγραψε :
Αν η Αμερική πέσει το ίδιο κάνει και ο κόσμος.
Εάν η Αμερική πέσει το σκοτάδι θα ακολουθήσει σύντομα.
Μόνο όταν είμαστε μαζί, μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον εξαιρετικά εδραιωμένο σκοτεινό εχθρό….
Ζούμε στους Βιβλικούς χρόνους.
Παιδιά του φωτός εναντίον των παιδιών του σκότους.
Ενωμένοι ενάντια στον Αόρατο Εχθρό όλης της ανθρωπότητας.
Ερ
Σαφώς, το Q δεν αναφέρεται στον ιό COVID-19, αλλά αντ 'αυτού περιγράφει μια ισχυρή ομάδα ατόμων και οργανισμών, τα «παιδιά του σκοταδιού», γνωστό και ως το Deep State.
Ο Q παραθέτει επίσης στο σύνολό του  μια επιστολή που απευθύνεται στον Τραμπ  από τον πρώην Παπάλ Νούντσιο προς τις ΗΠΑ, Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Μαρία Βιγκάνο που αναφέρεται επίσης στο «Βαθύ Κράτος» ως αόρατος εχθρός που προσπαθεί να υποδουλώσει την ανθρωπότητα:
Υπάρχουν πιστοί Ποιμένες που φροντίζουν το κοπάδι του Χριστού, αλλά υπάρχουν και μισθοφόροι άπιστοι που επιδιώκουν να διασκορπίσουν το κοπάδι και να παραδώσουν τα πρόβατα για να καταβροχθίσουν από τους φανατικούς λύκους. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι μισθοφόροι είναι σύμμαχοι των παιδιών του σκότους και μισούν τα παιδιά του φωτός: ακριβώς όπως υπάρχει μια βαθιά κατάσταση, υπάρχει επίσης μια βαθιά εκκλησία που προδίδει τα καθήκοντά της και υπερασπίζεται τις κατάλληλες δεσμεύσεις της ενώπιον του Θεού. Έτσι, ο Αόρατος Εχθρός, τον οποίο οι καλοί ηγέτες πολεμούν στις δημόσιες υποθέσεις, καταπολεμάται επίσης από καλούς βοσκούς στην εκκλησιαστική σφαίρα… Ενωμένος ενάντια στον Αόρατο Εχθρό όλης της ανθρωπότητας, σας ευλογώ και την Πρώτη Κυρία, το αγαπημένο αμερικανικό έθνος και όλους άνδρες και γυναίκες καλής θέλησης.
Ο Vigano εξισώνει μια δαιμονική «Βαθιά Εκκλησία» που ασκεί μια διεφθαρμένη επιρροή σε έντιμους κληρικούς που θέλουν να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα, με το Βαθύ Κράτος να κάνει το ίδιο με την επίσημη κυβερνητική υπηρεσία.
Σημαντικά, ο Q παραπέμπει σε μια εξωγήινη επιρροή από το Reptilian στο Βατικανό σε μια  δημοσίευση της 3ης Απριλίου 2018  (1002) που περιείχε ένα meme με ένα φίδι και την ερώτηση: «Αν οι Σατανιστές ανέλαβαν το Βατικανό θα μπορούσατε να παρατηρήσετε».
Σε  ένα άρθρο που εξετάζει τη θέση του Q , εξηγώ πώς ταιριάζει η εικόνα των φιδιών με πολλαπλούς εμπιστευτικούς ισχυρισμούς εξωγήινων Reptilian που ελέγχουν κρυφά το Βατικανό.
Είναι σαφές από την εξέταση των επαναλαμβανόμενων αναφορών του Προέδρου Trump σε έναν αόρατο εχθρό, και παρόμοιες αναφορές του Q και του Αρχιεπισκόπου Vigano, ότι αναφέρεται στο Βαθύ Κράτος ως η πραγματική απειλή για την ανθρωπότητα. Η εξέταση των ατόμων και των ομάδων που περιλαμβάνουν το Deep State αποκαλύπτει έναν σημαντικό εξωγήινο παράγοντα στην προέλευση και τη λειτουργία του.
Εάν ο Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα καταφέρουν να νικήσουν το Βαθύ Κράτος, η ανθρωπότητα θα έχει απελευθερωθεί από έναν αρχαίο αόρατο εχθρό που έχει χειραγωγήσει τις ανθρώπινες υποθέσεις μέσω επινοημένων παγκόσμιων γεγονότων για αιώνες αν όχι χιλιετίες. Ζούμε πραγματικά σε βιβλική εποχή, όπως ισχυρίζεται ο Αρχιεπίσκοπος Vigano, όπου τα παιδιά του φωτός είναι κλειδωμένα σε έναν πνευματικό πόλεμο ενάντια στα παιδιά του σκότους.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters