Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

https://attikanea.blogspot.com/2019/07/blog-post_240.html


Ποιες περιοχές θα πληγούν από τις καταιγίδες

ΑΚΡΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...
ΤΟ HAARP, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!
ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ... ΜΑΤΙΑ!
ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού, ενώ ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για ασυνήθιστο για την εποχή ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο.


Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Αρναούτογλου:



«Φίλες και φίλοι!
Επειδή μου στέλνετε κάποια δημοσιεύματα απο διάφορες ιστοσελιδες τις τελευταίες ώρες για κυκλώνες κλπ που υποτίθεται θα πλήξουν τη χώρα σήμερα Παρασκευή θα σας έλεγα ότι: Δεν αναμένεται κανένας κυκλώνας!


Οπως σας έχω αναφέρει απά την περασμένη Τετάρτη ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, όχι και τόσο και πάλι συνηθισμένο για την εποχή, θα περάσει πάνω από τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο (κυρίως τις βραδινές – νυχτερινές ώρες του Σαββάτου προς την Κυριακή) δίνοντας αρχικά έντονα κατά τόπους φαινόμενα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και μέσα στην Κυριακή ένα σχετικά σύντομο πέρασμα απο διάσπαρτες μπορες ή και καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα και πρόσκαιρη σταδιακή βελτίωση, καθώς και τη Δευτέρα αλλά κυρίως την Τρίτη δεν αποκλείεται νέα μεταβολή του καιρού, όμως και βελτίωση και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας απο την Τετάρτη!

Θα υπάρxει συνεχής ενημέρωση απο τη σελίδα μου στο facebook ολες τις επόμενες ημέρες!


Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου (13.7.2019) έως και το μεσημέρι της Κυριακής (14.7.2019) με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (14.7.2019) η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.




Πηγή

https://attikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters