Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΤΙ ΟΦΕΊΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Μην σας εκπλήσσει το ιλιγγιώδες αυτό ποσόν. Θεωρώντας το υπερβολικό. Δεν είναι υπερβολικό στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερο. Γιατί χρησιμοποίησα τα ελάχιστα ποσά για κάθε υπολογισμό. Κατ’ αρχάς να σας κάνω γνωστό από που προέρχεται αυτό το χρέος.
Μας λένε το ιερατείο ότι η εκκλησιαστική περιουσία προέρχεται από δωρεές των πιστών της. Ναι δεν το αρνούμαστε ότι ισχύει και αυτό, αλλά δεν μας λένε για τις περιουσίες είκοσι και πλέων εκατομμυρίων Ελλήνων που εξοντώθηκαν άλλοι στην πυρά και άλλοι με ξίφος και κατασχέθηκαν οι περιουσίες τους επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν τον χριστιανισμό. 

Η ποινή ήταν για τους δύστυχους αυτούς Έλληνες, θάνατος, και κατασχέσει των περιουσιών τους. 
Οι περιουσίες τους αυτές αποδόθηκαν στις εκκλησίες, κατά την Βυζαντινή περίοδο. 
Αυτά τα χρωστάνε στους σημερινούς απογόνους των Ελλήνων. Είναι καιρός να τα επιστρέψουν και μάλιστα εντόκως. Εμείς πάντως θα τους κάνουμε τον λογαριασμό για να γνωρίζουν τι χρωστάνε.

Οι Έλληνες προ της σφαγής τους από τους Βυζαντινούς, ήταν ο πολυπληθέστερος, ο πλουσιότερος και πνευματικά ανώτερος λαός της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. κατά το διάστημα 330 μέχρι το 550 περίπου έγιναν οι μεγαλύτερες σφαγές. 
Κατά το διάστημα αυτό εξοντώθηκαν περισσότεροι από είκοσι εκατομμύρια, Έλληνες, και κατασχέθηκαν οι περιουσίες τους. 

Αν υπολογίσουμε την περιουσία εκάστου εκτελεσθέντος με σημερινά δεδομένα στο ελάχιστο ποσό των 20.000 ΕΥΡΏ και πολλαπλασιάσουμε επί 20.000.000 έχουμε το ποσόν των 400 000 000 000. ΕΥΡΩ. Τετρακόοσια δισεκατομμύρια. Αυτό είναι το ελάχιστον κατασχεθέν ποσό που αποτιμάτε η περιουσία του κάθε δίστυχου Έλληνα. Την περιουσία αυτή την καρπούται η Εκκλησία για 1 500 χρόνια περίπου.

Αν υπολογίσουμε ένα ελάχιστο επιτόκιο μόλις 1% τότε θα έχουμε 400 000 000 000 επι 0,01 μας κάνουν 4 000 000 000 τεσσερα δισεκατομμύρια τόκοι για κάθε χρόνο. 
Χωρίς να υπολογίσουμε με ανατοκισμό πολλαπλασιάζουμε τα τέσσερα δισεκατομμύρια με τα 1 500 χρόνια. Οπότε έχουμε
4 000 000 000 επί 1500 χρόνια μας κάνουν 6 000 000 000 000 τρισεκατομμύρια. 
Που είναι οι τόκοι υπολογισμένοι με το μηδαμινό επιτόκιο του 1%.προσθέτουμε τώρα και αρχικό κεφάλαιο 400 000 000 000 ΕΥΡΩ συν 6 000 000 000 000 ΕΥΡΩ που είναι οι τόκοι φτάνουμε στο αρχικο ποσό ήτοι το 6,400 000 000 000 ΕΥΡΩ.

Κάντε υπολογισμό που φτάνει το χρέος τους προς Έλληνες. Μπορεί να μην υπάρχουν τα θύματα τους αλλά υπάρχουν οι απόγονοι τους. 
Εγώ σαν φορολογούμενος πολίτης δεν ανέχομαι να πληρώνει το κράτος τεμπέληδες αντιπαραγωγικούς και άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα στο κοινωνικό σύνολο. Όπως προσφέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, με την 40 ωρών εβδομαδιαία εργασία τους είτε στον Δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. 
Ενώ η απασχόληση των εν λόγω αντιπαραγωγικών ατόμων δεν υπερβαίνει της 5 ώρες την εβδομάδα. Αν τώρα μελετήσουμε την προσφορά τους στο Ελληνικό έθνος είναι αυτοί που από πολυπληθέστερος λαός της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μας κατανόησαν ένα μικρό κρατίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters