Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»!

Μια ανησυχητική εξέλιξη είχαμε πριν από μερικές ώρες, η οποία μάλιστα ανακοινώθηκε δια χειλέων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, είναι υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος!

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος! 
Το 2017 η μέχρι τότε ιδιοκτήτρια Laureate Education, Inc και η Galileo Global Education, εταιρεία υπό την αιγίδα της Providence Equity, μιας παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, υπέγραψαν συμφωνία πώλησης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Laureate στην Ιταλία και την Κύπρο, έναντι €225 εκατ. ($263 εκατ.). Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018!
Κι εδώ αρχίζουν τα «ωραία»: Η Galileo ανήκει στην Providence Equity Partners, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων στον κόσμο η οποία χειρίζεται επενδύσεις ύψους 50 δισ. δολαρίων και στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο... Τζορτζ Σόρος!
Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Galileo παρέχουν ακαδημαϊκά προγράμματα, όπως: τέχνη, κινούμενα σχέδια, βιντεοπαιχνίδια, σχεδιασμός γραφικών και κινουμένων σχεδίων, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, μόδα και επιχειρήσεις μόδας καθώς και επικοινωνία, κινηματογράφο και τηλεόραση, γαστρονομία, τουρισμός, διαχείριση.
Ολες αυτές οι δραστηριότητες κατευθύνονται και ελέγχονται από τον Τζορτζ Σόρος.
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ψυχολόγος, όπως  είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Και τώρα από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!
Θα διερωτηθεί κάποιος καλόπιστο εύλογα «Γιατί η συγκεκριμένη;»«Ήταν πολύ γνωστή στο... facebook» λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού!
Στη σελίδα της Ειρήνης Αγαπηδάκη θα δει κανείς να γράφει για τους πρόσφυγες αλλά και για τα παιδιά, «καυτηριάζοντας ρατσιστικές συμπεριφορές». 
Και μετά ήρθε η πρόσληψή της... στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου του Τ.Σόρος.
Εν συνεχεία, τελείως τυχαία προφανώς, ανέλαβε ένα απίστευτο, πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά, έργο: Τον συντονισμό της εγκατάστασης 6.000 παιδιών μουσουλμάνων στην Ελλάδα!
Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ'ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»! 
Δεν θέλουμε να είμαστε κακόπιστοι, αλλά μήπως όλα αυτά δεν είναι τυχαία και η διείσδυση του Τζορτζ Σόρος φτάνει μέχρι το γραφείο του πρωθυπουργού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters