Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;

1581438Ένας ακόμα Ευρωπαίος ηγέτης ανακοίνωσε την αποτυχία των πολυπολιτισμικών πολιτικών. Ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, επιτέθηκε σε Μμουσουλμάνους, που έκαναν την προσευχή τους στους δρόμους του Παρισιού και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας.

"Η αλήθεια είναι ότι σε όλες τις δημοκρατίες μας, έχουμε ανησυχήσει πολύ με τις ταυτότητες των ανθρώπων, που φτάνουν, καθώς η....
ταυτότητα δεν αρκεί. Οι καιροί έχουν αλλάξει και αντιλαμβάνομαι ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να γίνει περισσότερο σοκαριστική. Γι 'αυτό πρέπει να τη σταματήσουμε. Εάν έρχεστε στη Γαλλία, δέχεστε να ενταχθείτε σε μία κοινότητα, η οποία αποτελεί εθνική κοινότητα και διαθέτει εθνική ταυτότητα. Εάν δεν μπορεί να το δεχθείτε, δεν μπορείτε να είστε ευπρόσδεκτοι, στη Γαλλία", δήλωσε ο Σαρκοζί.

"Οι Μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας πρέπει να είναι σε θέση να ζήσουν και να ασκήσουν τη θρησκεία τους, όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Στη Γαλλία, δεν θέλουμε οι άνθρωποι να προσεύχονται με υπερφίαλο τρόπο στο δρόμο. Η προσευχή δεν προσβάλλει κανέναν, αλλά δεν θέλουμε να βλέπουμε τον επιθετικό, θρησκευτικό προσηλυτισμό", πρόσθεσε.

Ο Σαρκοζί δεν είναι ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης, ο οποίος μιλά τόσο ανοιχτά για την αποτυχία της πολιτικής της ένταξης των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασε παρόμοιες απόψεις, το περασμένο φθινόπωρο, ενώ και ο Βρετανός πρωθυπουργός, ουσιαστικά, επανέλαβε τις απόψεις της Μέρκελ, πριν λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters