Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ο Ερντογάν πιστεύει ότι είναι άγγελος και θέλει να γίνει θεός !

Δηλαδή πιο συγκεκριμένα μέρος του θεού,κομμάτι της θείας ουσίας,τμήμα του όλου που είναι ο Θεός και αυτό γιατί κατά πάσα πιθανότητα ο τούρκος πρόεδρος είναι κρύπτο σούφι μουσουλμάνος μυστικιστής.
Τι είναι ο σουφισμός;
Με τον όρο Σούφι εννοούμε εκείνες τις πρώτες ασκητικές κοινότητες του Ισλάμ, και οι οποίες εγκατέλειψαν τα εγκόσμια, πρεσβεύοντας ότι το ανθρώπινο πεπρωμένο εξαρτάται από την ανεξιχνίαστη θέληση του Θεού. Σε αυτές τις κοινότητες επικράτησε αρχικά το ασκητικό στοιχείο του μυστικισμού, ενώ με την πάροδο του χρόνου ο ασκητισμός θεωρήθηκε ως προκαταρκτικό στάδιο για την επίτευξη της πνευματικής ζωής.

Ο μυστικισμός πήρε την θέση του ασκητισμού ως στόχος και επιδίωξη. Οι κοινότητες των Σούφι επηρεάστηκαν άμεσα από τις αρχαιότερες παραδόσεις και φιλοσοφίες της Ανατολής και της λεκάνης της Μεσογείου, όπως ο Νεοπλατωνισμός, ο Γνωστικισμός, ο Βουδισμός και ο Χριστιανισμός. Όλες αυτές οι διδασκαλίες έπαιξαν το ρόλο τους στην τελική διαμόρφωση της σουφικής διδασκαλίας, αφού σύμφωνα με τους Σούφι «όλες οι Παραδόσεις οδηγούν στην μια και μόνη αλήθεια».
Θεωρείται μυστική αίρεση που κυριάρχησε στις χώρες της Ανατολής, κυρίως στην Περσία, και σύμφωνα με ειδικούς ενσωμάτωνε τα μυστικά δόγματα του μουσουλμανισμού.
Η κίνηση των σούφι επηρεάσθηκε από τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ χριστιανικό ασκητισμό ο οποίος ακμάζει την ίδια περίοδο με τη δημιουργία του σουφισμού σε Συρία, Μεσοποταμία και Περσία.
Τέσσερα επίπεδα μύησης
Ουσιαστικά διακρίνονται τέσσερις βαθμοί μύησης ή τέσσερα στάδια:
Ο πρώτος είναι ο προκαταρκτικός και σε αυτόν ο μυούμενος καλείται να τηρήσει τις διάφορες και γνωστές σε όλους τελετές του μουσουλμανισμού, ώστε να μην κινδυνεύει να παρεξηγηθεί από τους αδαείς και τους αμόρφωτους που δεν κατανοούν τη βαθύτερη σημασία τους.
Στο δεύτερο βαθμό εισέρχεται «εντός του φράκτου του σουφισμού», στο πλαίσιο του οποίου υποκαθιστά τις παραπάνω εκδηλώσεις με μια πνευματική λατρεία.
Ο τρίτος βαθμός είναι αυτός της σοφίας, ενώ εκείνος που φτάνει σε αυτόν υποτίθεται ότι απέκτησε υπερφυσική γνώση και έγινε ίσος με τους αγγέλους.
Ο τέταρτος και τελευταίος βαθμός καλείται αλήθεια, αφού ο άνθρωπος που μυήθηκε σε αυτόν την έχει ήδη κατακτήσει και έχει έτσι ενωθεί ολοκληρωτικά με τον Θεό. Σε όλους τους βαθμούς υπάρχουν μυστήρια και μυστικά που ουδέποτε αποκαλύπτονται στους βέβηλους.
Σε ποιό επίπεδο βρίσκεται τώρα ο Ερντογάν;
Έχει προ πολλού ξεπεράσει το τρίτο επίπεδο του οθωμανού σουλτάνου που κατά την ισλαμική παράδοση είναι ο χαλίφης του Ισλάμ και ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Επιβλήθηκε πλήρως στο τουρκικό κατεστημένο,έγινε ο απόλυτος ηγέτης,έχτισε ανάκτορο και συμπεριφέρεται σαν παγκόσμιος προστάτης και ηγέτης -χαλίφης του ισλαμικού κόσμου,αντιπρόσωπος του Αλλάχ στη Γη.
Ο νέος σουλτάνος που όπως και οι παλαιοί θεωρεί ότι είναι « η σκιά του Θεού στην Γη»και «ο χαλίφης του προσώπου της γης».
Άγγελος και Αντιβασιλέας του Θεού
Ο χαλίφης είναι ηγεμονικός μουσουλμανικός κληρονομικός τίτλος. Ο ηγεμόνας της μουσουλμανικής ούµα (κοινότητας). Όταν πέθανε ο Μωάμεθ (8 Ιουνίου 632) τον διαδέχθηκε στις πολιτικές και διοικητικές εξουσίες ο Αμπού Μπακρ ας–Σιντίκ με τον τίτλο “Χαλίφα ρασούλ Αλά(χ)” (Διάδοχος αγγέλου (αγγελιαφόρου) Θεού). Αυτός όμως ο όρος μάλλον καθιερώθηκε ως ηγεμονικός (θρησκευτικός και πολιτικός) επί ηγεμονίας του 2ου Χαλίφη Ουμάρ Α΄ λαμβάνοντάς το από το Κοράνι που έτσι αποδίδεται στον Αδάμ και τον Δαβίδ ως αντιβασιλείς του Θεού.
Από το 1517 ο τίτλος πέρασε στον τούρκο Σουλτάνο Σελίμ Α΄ «ως επικυριαρχίας αξίωμα διαδοχής». Έτσι ο τίτλος του Χαλίφη περνά σε όλους τους μετά τον Σελίμ Α΄ Σουλτάνους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι τις 3 Μαρτίου 1924 που καταργείται από τον κοσμικό Κεμάλ Ατατούρκ.Ο Ερντογάν λοιπόν ως επικεφαλής της Τουρκίας και διάδοχος των σουλτάνων είναι ήδη στον τρίτο βαθμό μύησης ως ΑΓΓΕΛΟΣ και θεωρεί ότι βρίσκεται ένα βήμα πρίν την «ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ» του στον τέταρτο και τελευταίο βαθμό.
Πάει όμως και παραπέρα αφού είναι ήδη «άγγελος» και θα γίνει τμήμα του Θεού.Εδώ σε εγκαίνια τζαμιού όπου ένα «ευλογημένο» περιστέρι έκατσε στο κεφάλι του «ευλογημένου».Έχουμε δει παρόμοιες γελοιότητες και στη χώρα μας.
Τι σημαίνει αυτό για τον υπόλοιπο κόσμο;
Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε έχουμε να κάνουμε με σοβαρή περίπτωση ψυχικής βλάβης που σε κάποιο σημείο θα σκάσει σαν τσουνάμι παρασέρνοντας τα πάντα στο διάβα της, σπέρνοντας τη καταστροφή και την απόγνωση όπως έκαναν στο παρελθόν διάφοροι ημιπαράφρονες ηγέτες που θεωρούσαν τους εαυτούς τους ημίθεους ή ακόμα και θεούς.Με τόση πολλή εξουσία συγκεντρωμένη δεν θέλει και πολύ για να σαλέψει το μυαλό ενός ανθρώπου.
Ύπαρχουν ήδη πολλοί παγκοσμίως που «γλύφουν» τον τούρκο πρόεδρο τροφοδοτώντας τον εγωϊσμό του με κολακείες και υποκλίσεις εγώ όμως, προτείνω να ξεκινήσουν τις προσευχές τους σε όποιον θεό και αν πιστεύουν ή δεν πιστεύουν μήπως αυτός παρέμβει και τον λογικέψει γιατί διαφορετικά με το δρόμο που έχει πάρει ο σουλτάνος το μόνο που θα καταφέρει τελικά είναι να γίνει ο «θεός» της καταστροφής και του πόνου, πολύ μακριά από την ουσία του Θεού.
copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος 2019


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters