Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

«Ατελείωτα τα χρηματικά ποσά...» - Νέα αποκαλυπτικά έγγραφα από τον Τράγκα για τις αμοιβές του Τσιόδρα (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Διαβάστε τη συνέχεια των αποκαλύψεων της ιστοσελίδας του Γιώργου Τράγκα, Crashonline.gr
Όπως είχε υποσχεθεί το Crashonline.gr συνεχίζει την δημοσίευση του τόμου και του πλήθους των ποσών που φεύγουν ...
από τις φαρμακευτικές εταιρείες προς όλα τα μέλη της επιτροπής για τον κοροναϊό, φυσικά για κλινικές μελέτες, έρευνες, δωρεές και επιχορηγήσεις. Τα ποσά είναι ατελείωτα που καταγράφουν όμως διάφορες αμοιβές των λοιμωξιολόγων από όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Βέβαια αυτά τα λεφτά δεν έχουν δοθεί κάτω από το τραπέζι, είναι όλα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο. Ωστόσο αυτό δείχνει ότι τα περισσότερα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας έχουν οικονομική σχέση με τις φαρμακοβιομηχανίες.

Με αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες που αύριο θα μας δώσουν το εμβόλιο ή την συγκεκριμένη θεραπεία των φαρμάκων που παράγουν οι ίδιες. Ας θυμηθούμε ότι το 2009 η χώρα αγόρασε μερικά εκατομμύρια εμβολίων για την προηγούμενη πανδημία του H1N1 και τελικά μόλις 300.000 εμβόλια χρησιμοποιήθηκαν. Είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτήματα αν ο φόβος που κάλυψε την κοινωνία μας και η καραντίνα έπρεπε να συμβούν σε τέτοιο βαθμό ενώ προκύπτουν και ερωτήματα εάν αυτοί που την πρότειναν και την επέβαλλαν δεν είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους συμφέροντα και όχι την προστασία των πολιτών.
Δείτε χαρακτηριστικά το επόμενο κύμα των διάφορων χρηματοδοτήσεων σε μέλη της επιτροπής όπως οι κ. Τσιόδρας, Σύψας κλπ.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters