Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Κάλυπταν τους κινδύνους από τα Εμβόλια για να πουλήσουν περισσότερα … και να βλάψουν τα παιδιά σας

Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από έναν θαρραλέο γιατρό και έρευνα ιατρικός ερευνητής έχει σκάψει το χώμα σε 30 χρόνια μυστικές  επίσημες καταγραφές των συνεδριάσεων των επιτροπών του Ηνωμένου Βασιλείου  και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικώνΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ” .
Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού σας που απορρέουν από το εμβόλιο ανεπιθύμητες ενέργειες, τότε αυτό πρέπει να το  διαβάσετε. Πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας εαν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι και ενεργούν  με τον  καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τών παιδιών,  και πώς γίνεται αυτό να  έχει συνεχιστεί για τουλάχιστον 30 χρόνια;
Αυτό είναι αυτό που ο καθένας γνωρίζει , αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί πριν. Περάστε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές  πίσω από κλειδωμένες πόρτες.
Παραθέτουμε εδώ από την περίληψη του συγγραφέα και του εγγράφου :
Σκόπιμα αποκρύπτει πληροφορίες από τους γονείς για τον αποκλειστικό σκοπό της  να συμμορφωθούν με το “επίσημο” πρόγραμμα εμβολιασμού .Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια μορφή ηθικής ή παράβαση καθήκοντος. Επίσημα έγγραφα που προέρχονται από το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας (DH) και της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI) αποκαλύπτουν ότι οι βρετανικές αρχές υγείας έχουν συμμετοχή σε μια τέτοια πρακτική για τα τελευταία 30 χρόνια, προφανώς για τον αποκλειστικό σκοπό της την προστασία της εθνικού προγράμματος  εμβολιασμού.
Το έγγραφο 45 σελίδων με λεπτομερή στοιχεία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: Η πολιτική εμβολιασμού και τον κώδικα πρακτικής της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI): είναι σε σύγκρουση; Lucija Tomljenovic, Νευρωνικά Δυναμική Ερευνητική Ομάδα, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτική Επιστημών, του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας, στο Βανκούβερ, Καναδά. Παρουσιάστηκε σε και αποτελεί μέρος των εργασιών του BSEM 2011 Επιστημονικό Συνέδριο που δημοσιεύθηκε online τώρα εδώ: Οι κίνδυνοι για την υγεία των πρόληψη ασθενειών BSEM Επιστημονικό Συνέδριο, Μάρτιος 2011.
Υπάρχουν επίσης άλλα έγγραφα που βρέθηκαν σε αυτό το σύνδεσμο που θα βρείτε ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα.
Ο συγγραφέας, Δρ Lucija Tomljenovic γράφει:

Εδώ παρουσιάζουμε τα έγγραφα που φαίνεται να δείχνουν ότι η JCVI καταβάλει συνεχείς προσπάθειες να αποκρύψει  κρίσιμα στοιχεία για σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις και αντενδείξεις για εμβολιασμούς , ώστε να φτάσει τα  συνολικά ποσοστά εμβολιασμού που θεωρούνται  ότι ήταν απαραίτητα  για “ανοσία” , μια έννοια η οποία σε σχέση με τον εμβολιασμό, και σε αντίθεση με διαδεδομένες πεποιθήσεις, δεν στηρίζεται σε στέρεα επιστημονικά στοιχεία, όπως θα εξηγηθεί.
Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής εμβολιασμού που προωθούνται από την JCVI και το DH, πολλά παιδιά έχουν εμβολιαστεί, χωρίς να το γνωρίζουν οι  γονείς τους  και  αποκαλύπτονται με τις κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους  σοβαρών ανεπιθύμητων αντιδράσεων, μια που η JCVI φαίνεται να έχουν πλήρη επίγνωση της. Φαίνεται επίσης ότι, με την κατάργηση αυτών των πληροφοριών, η JCVI / DH    έχει  παραμεληθεί το δικαίωμα των ατόμων να προβούν σε μια συνειδητή συναίνεση σχετικά με τον εμβολιασμό. Με αυτόν τον τρόπο, η JCVI / DH μπορεί να έχουν παραβιάσει όχι μόνο Διεθνείς Οδηγίες για την Ιατρική Ηθική (δηλαδή, διακήρυξη του Ελσίνκι και ο Διεθνής Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) [2], αλλά επίσης, το δικό τους κώδικα ορθής πρακτικής .
Ο Δρ Lucija Tomljenovic συνεχίζει:
Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του JCVI δείχνουν επίσης ότι ορισμένα από τα μέλη της επιτροπής είχαν εκτεταμένες δεσμούς με τις φαρμακευτικές εταιρείες και ότι η JCVI συχνά συνεργάστηκε με παρασκευαστές εμβολίων, για τις στρατηγικές που αποσκοπούν στην ενίσχυση της εφαρμογής του εμβολίου. Μερικές από τις συναντήσεις κατά τις οποίες, όπως αμφιλεγόμενα θέματα συζητήθηκαν ή δεν επρόκειτο να είναι διαθέσιμη στο κοινό, όπως οι μεταγραφές ήταν μόλις κυκλοφόρησαν αργότερα, μέσα από το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOI). Οι συγκεκριμένες συναντήσεις υποδεικνύεται στις μεταγραφές ως «εμπορική της εμπιστοσύνης», και αποκαλύπτουν μια σαφή και ανησυχητική έλλειψη διαφάνειας, καθώς κάποιες από τις πληροφορίες που είχε διαγραφεί από το κείμενο (δηλαδή, τα ονόματα των συμμετεχόντων) πριν από την απελευθέρωση στο πλαίσιο της αναλυτικής βαθμολογίας FOI ενότητα στην ιστοσελίδα του JCVI (για παράδειγμα, JCVI CSM / DH (Επιτροπή για την Ασφάλεια των Φαρμάκων / Υπουργείο Υγείας) μεικτής επιτροπής σχετικά με τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις λεπτά 1986-1992 ).
Εν ολίγοις, οι απομαγνητοφωνήσεις των JCVI / DH συναντήσεις από την περίοδο 1983 – 2010 φαίνεται να
δείχνουν ότι:

1) Αντί να αντιδρούν κατάλληλα από την επανεξέταση των υφιστάμενων πολιτικών εμβολιασμού όταν ανησυχίες για την ασφάλεια έναντι των ειδικών εμβόλια αναγνωρίστηκαν από τις δικές τους έρευνες, η JCVI είτε α) δεν προέβη σε καμία ενέργεια, β) λοξή ή αφαιρεθεί επιλεκτικά δυσμενή δεδομένα για την ασφάλεια από τις δημόσιες εκθέσεις και γ) γίνονται εντατικές προσπάθειες για να καθησυχάσει τόσο το κοινό όσο και τις αρχές της ασφάλειας των αντίστοιχων εμβολίων?
2) περιορίζεται σημαντικά αντένδειξη για εμβολιασμό κριτήρια, προκειμένου να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού, παρά τις εξαιρετικές και ανεπίλυτα ζητήματα ασφάλειας?

3) Στις πολλαπλές περιπτώσεις που ζητείται από τους κατασκευαστές εμβολίων να υποβάλει συγκεκριμένες τροποποιήσεις δελτία δεδομένων τους, όταν αυτά ήταν σε σύγκρουση με τις επίσημες συμβουλές JCVI για εμβόλια?

4) Μόνιμη επικαλείται μεθοδολογικά αμφίβολη μελέτες, ενώ απέρριψε την ανεξάρτητη έρευνα, να προωθήσουν πολιτικές εμβόλιο?

5) Επίμονα και κατηγορηματικά υποβάθμισε ανησυχίες για την ασφάλεια, ενώ πάνω από φουσκώνει τα οφέλη του εμβολίου?

6) Προώθησε και επεξεργάστηκε ένα σχέδιο για την εισαγωγή νέων εμβολίων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και τη ρουτίνα safetyinto παιδιατρικό πρόγραμμα, με βάση την υπόθεση ότι οι άδειες θα χορηγούνται τελικά?

7) αποθάρρυνε ενεργά την έρευνα σε θέματα ασφάλειας των εμβολίων?

8) πήρε εσκεμμένα πλεονέκτημα της εμπιστοσύνης των γονέων και η έλλειψη σχετικής γνώσης σχετικά με τους εμβολιασμούς, ώστε να προωθηθεί μια επιστημονικά αστήρικτη πρόγραμμα εμβολιασμού που θα μπορούσε να θέσει ορισμένα παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο σοβαρών μακροπρόθεσμων νευρολογικές βλάβες?

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλες αυτές οι ενέργειες φαίνεται να παραβιάζουν το δικό του κώδικα του JCVI πρακτικής .
Διαβάστε εδώ το χαρτί για την πλήρη αποδεικτικά στοιχεία για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συμπερασμάτων αυτών σε 45 σελίδες της. Ένα εξαιρετικό κομμάτι της έρευνας της έρευνας:
Η πολιτική εμβολιασμού και τον κώδικα πρακτικής της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI): είναι σε σύγκρουση;
Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερες από τις εργασίες της BSEM 2011 Επιστημονικό Συνέδριο τώρα που δημοσιεύθηκε online εδώ:
Οι κίνδυνοι για την υγεία της Πρόληψης – BSEM Επιστημονικό Συνέδριο, Μάρτιος 2011.


Ένας Έλληνας /πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters