Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΕ!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "μεγάλο όπλο της Ελλάδας που θα πλήξει Τουρκία και..."Μιχαηλ Νικητας
Το έχω πει πολλές φορές και τελευταία βλέπω ότι κάποιοι άρχισαν να το σκέπτονται .Τα δυο τελευταία χρόνια εχω ταξιδεύσει από Καβάλα για Αλεξανδρούπολη πάνω από πενήντα φορές. Διαπίστωσα ότι τα περισσότερα βαριά οχήματα (νταλίκες) είναι Τουρκικής ιδιοκτησίας και μπήκα στον πειρασμό να κάνω μια πρόχειρη έρευνα.


Μέτρησα τον αριθμό των οχημάτων που κινούνται και στα δυο ρεύματα και διαπίστωσα ότι κατά μέσο όρο κινούνται 10 αυτοκίνητα την ώρα. Άρα το 24ωρο διέρχονται 240 νταλίκες οι περισσότερες Τούρκικες. 
Σε ενα χρόνο περίπου διέρχονται την Εγνατία οδό 87.000 νταλίκες που μεταφέρουν στην ΕΕ ως επί το πλείστον αγροτικά προϊόντα για την Ε.Ε. προερχόμενα απ την Τουρκία. 
Εαν κλείσουμε τα σύνορα από πού θα προωθούν τα προϊόντα τους στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης;

Η εναλλακτική οδός, μέσω της Βουλγαρίας θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στα logistics των εταιριών μεταφοράς. 

Επίσης, σοβαρά προβλήματα θα έχουν και οι Ευρωπαίοι εισαγωγείς, με αποτέλεσμα το κόστος να αρχίσει να το αισθάνεται η ασφαλής ηπειρωτική Ευρώπη, που κουνάει συχνά πυκνά το δάχτυλο στην Ελλάδα και παριστάνει τον κάτοχο του μονοπωλίου του ανθρωπισμού και της ευαισθησίας, σε έναν λαό που έχει αποδείξει τα πραγματικά του αισθήματα σε όποιον υποφέρει.
Και να λάβουμε υπ όψιν μας ότι η οικονομία της Τουρκιας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού


Με αυτό τον τρόπο, βασικά με το κλείσιμο των συνόρων, η Ελλάδα μπορεί να ασκήσει έμμεση πίεση και στους ανόητους των Βρυξελλών, οι οποίοι βολεύονται από τη μέχρι προσφάτως παθητική ελληνική στάση, με αποτέλεσμα η βολική για τους Ευρωπαίους προοπτική της μετατροπής της Ελλάδας σε ένα απέραντο ευρωπαϊκό hot spot, να μην παρουσιάζεται ως τόσο βολική και ιδιοτελής επιλογή.


Δυστυχώς, άλλοι τρόποι δεν υπάρχουν. Τους εξάντλησε η Ελλάδα, καθώς είχε μείνει μόνη της να πιστεύει στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη

https://www.facebook.com/photo.php




Ελένη Κίτσου
και για μερικά «χρήσιμα» αντίποινα….

1. Κλείσιμο όλων των εισόδων στα Τούρκικα φορτηγά και πλοία, που διοχετεύουν είτε οδικώς, είτε μέσω των λιμανιών μας, εμπορεύματα στην Ε.Ε.

Κέρδος: Επειδή η Τουρκία προμηθεύει με τα εκατοντάδες εργοστάσια που έχει, προϊόντα όλων των ειδών την αγορά της Ε.Ε., θα κλονιστεί η εξαγωγική δραστηριότητά της, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο την οικονομία της και παράλληλα θα ζοριστεί και η Ε.Ε, που περιμένει τα φτηνά εμπορεύματα από την Τουρκία για τις αγορές της, η οποία παρακολουθεί από μακριά.

2. Με τη συνδρομή της Βουλγαρίας, να γίνει τεχνική υπερχείλιση του ποταμού Έβρου, ώστε να είναι αδύνατη η διέλευση του με βάρκες. ( Το διάβασα από τον φίλο μου Kiriakos Chamailidis)

Κέρδος: Δεν περνάει κανείς, δεν πνίγεται κανείς….

3. Κλείσιμο του Τουρκικού Προξενείου στη Κομοτηνή και απέλαση του Τούρκου πρέσβη.

Κέρδος: Ηχηρό μήνυμα προς τη Τουρκία, ότι δεν επιθυμούμε συνεργασία με κυβερνήσεις που μας απειλούν.

4. Η ομάδα των χάκερς , να κατεβάσει όλα τα ηλεκτρονικά τους συστήματα.

Κέρδος: Να παραλύσουν, όλες οι επικοινωνίες τους.

5. Κλείσιμο όλων των ΜΚΟ που διακινούν λαθρομετανάστες, για να τους "ελέγξει" το Ελληνικό κράτος.

Κέρδος: Για να μην κατηγορηθούμε και για παρακώληση της «επιχειρηματικής» τους δραστηριότητας ……ας τους ελέγξουμε λοιπόν….. μέχρι να βαρεθούν να περιμένουν το πόρισμα του ελέγχου και να τα μαζέψουν για να φύγουν οι ίδιοι….

Έτσι, αν μαθευτεί πως δεν τους περιμένει κανείς εδώ, ίσως να το ξανασκεφτούν, πριν μπουν σε βάρκα.... Έτσι προστατεύουμε τη ζωή τους, από το να τους χρησιμοποιεί ο Ερντογάν, για τους λόγους του...

Και πολλά ίσως άλλα.....
Βάλτε το μυαλό σας, να σκεφτεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters