Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ποσοστά ΚΚΕ αγγίζει πλέον το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις!


ImageΠρωτοφανή κατάρρευση για κόμμα εξουσίας εμφανίζει πλέον το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, κάτι που ενισχύει την άποψη ότι πρόκειται για πραξικόπημα η επιμονή μιας κυβέρνησης λαϊκής αποδοχής επιπέδου μεταξύ 15,5% και 21,5%, να προσπαθεί να περάσει τέτοια μέτρα. Μόνο οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις της Ανατολικής Ευρώπης κυβερνούσαν με τέτοια ποσοστά!
Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά ΝΔ (29,3 %) - ΠΑΣΟΚ (21,3%) φθάνει τις 8 μονάδες σε δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος». Την ίδια εικόνα παρουσιάζει και έτερη δημοσκόπηση του «Τύπου της Κυριακής» από την Pulse.
Στην δημοσκόπηση της ALCO χωρίς αναγωγή, η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 5,8%, συγκεντρώνοντας 21,3% έναντι 15,5%.
Το ΚΚΕ προσεγγίζει το 7,4%, το ΛΑΟΣ 5,6% , ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, η ΔΗΣΥ 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 2,5%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 3,5%, το Άρμα Πολιτών 1,6%, άλλο κόμμα επιλέγει το 3,3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει 32,6% (λευκό - άκυρο - αποχή - αναποφάσιστοι).

Όπως προκύπτει από την ιδία δημοσκόπηση το 79% πιστεύει ότι πήγαν χαμένες οι θυσίες των πολιτών τους τελευταίους 12 μήνες ενώ 6 στους 10 πολίτες φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Παράλληλα, στη δημοσκόπηση της Pulse, η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες.
Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5% , το ΠΑΣΟΚ 15,5%, το ΚΚΕ 9%, το ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,5% , η ΔΗΜΑΡ 3%, η ΔΗΣΥ 2%, το Άρμα Πολιτών 2%, άλλο κόμμα 4%.

Όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν λευκό ή αποχή ή είναι αναποφάσιστοι φθάνουν το 30% . Η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ είναι στο 36% και της ΝΔ στο 60%.

Στη δημοσκόπηση, επιλέγει ως καταλληλότερο πρωθυπουργό τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με 24% έναντι του πρωθυπουργού με 15%.
Εμείς απορούμε για κάτι άλλο: Πώς κατάφερε το ΠΑΣΟΚ να αποσπάσει 15,5% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων, στην αρχική, χωρίς αναγωγή ερώτηση για το ποιο κόμμα θα ψήφιζαν σήμερα. Πώς βρέθηκαν 15,5% ψηφοφόροι που θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ...
Όσο για τη Ν.Δ., μόνο χαρούμενη δεν μπορεί να είναι από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Έχει σοβαρό πρόβλημα, που θα γιγαντωθεί σε περίπτωση συγκυβέρνησης. Το ποσοστό της αυτοδυναμίας (κάπου 35%) μοιάζει άπιαστο όνειρο. Πρέπει να αλλάξει πολλά σε πάρα πολλούς τομείς και πολύ γρήγορα ο Α. Σαμαράς, αν θέλει να έχει σοβαρές ελπίδες ότι θα κυβερνήσει αποτελεσματικά. Γιατί έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δεν αρκεί για κάποιον να κυβερνήσει, αλλά να κυβερνήσει αποτελεσματικά...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters