Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

300 χιλιάρικα το χρόνο έπαιρναν τα "καλόπαιδα" του MEGA,που κάθε βράδυ μας προτρέπουν να πληρώσουμε τα χαράτσια

....είχαν και το θράσος να τα χώνουν στους συνδικαλιστές και στο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"


ΨΑΛΙΔΙΣΕ ΚΑΤΑ 50% ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΡΕΜΗ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΤΣΙΜΑ
ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
12.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ
Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Ψυχάρης και τις οποίες αποκαλύψαμε την Παρασκευή σε ρεπορτάζ του Fimotro. Η χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Η Τσίγκα δεν έβγαλε μεγάλη είδηση. Οι δυο άνδρες συζήτησαν...
τα οικονομικά αλλά και το πρόγραμμα του σταθμού. Η συνάντηση που έβγαλε ειδήσεις ήταν η σημερινή. Ο Σταύρος Ψυχάρης συναντήθηκε με τους συντελεστές του δελτίου και τους παρουσιαστές εκπομπών. Όπως τους ανακοίνωσε "λεφτά δεν υπάρχουν και θα πρέπει να γίνουν δραματικές περικοπές και στους μισθούς των τηλεαστέρων του καναλιού. Στην συνάντηση ο Σταύρος Ψυχάρης δεν τους άφησε το περιθώριο να διαπραγματευθούν. Τους ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν συμφωνήσει θα αποχωρήσει από το κανάλι.
Η Τρέμη που έπαιρνε περίπου 300.000 τον χρόνο δηλαδή 25.000 ευρώ το μήνα μικτές αποδοχές, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πάρει 12.000 ευρώ το μήνα. Πιο κάτω και από τα μισά δηλαδή!
Παρόμοια μείωση και στις αποδοχές του Γιάννη Πρετεντέρη. Έπαιρνε επίσης 300.000 ευρώ τον χρόνο για την συμμετοχή του στο δελτίο και την παρουσίαση της εκπομπής του, μετά την ανακοίνωση του Ψυχάρη όμως θα παίρνει 10.000 ευρώ το μήνα μικτά.
Μεγάλο "ψαλίδι" και στις περικοπές του Π. Τσίμα. Από 16.000 ευρώ μικτά που έπαιρνε μέχρι την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο, τώρα θα έχει μηνιαίες μικτές αποδοχές 8.000 ευρώ. Περικοπές αλλά όχι τόσο σημαντικές θα υπάρξουν και για τους άλλους σχολιαστές του κεντρικού δελτίου και τους παρουσιαστές των άλλων δελτίων και των εκπομπών. Τους πετσόκοψε ο Ψυχάρης...

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/50_3769.html


ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ!...

ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ MEGA...
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΤΡΕΜΗ ΕΠΑΙΡΝΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!
Πάνω από εκατό φωτοτυπίες του ρεπορτάζ μας για τις περικοπές κατά 50% των μισθών παρουσιαστών και αναλυτών στο Mega, μοίρασαν σήμερα στο κανάλι της Μεσογείων εργαζόμενοι του Μεγάλου Καναλιού. Όταν είδαν τα ποσά που έπαιρναν δεν πίστευαν στα... μάτια τους. Ε, καλά τώρα. Δεν είχαν ακούσει τίποτα εκεί στη Μεσογείων για 300 χιλιάρικα τον χρόνο; Απο εμάς τα έμαθαν όλα;
http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_7430.html
 
 
 
http://zeidoron.blogspot.com/2011/09/300-mega.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters