Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση "μπουκώνει" με χρήματα του ελληνικού λαού τα καλόπαιδα της συνδικαλιστικής εργατοπατερίας για να εκτελούν τον βρόμικο ρόλο τους.

Την στιγμή που η κυβέρνηση με την φοροκαταιγίδα των νέων χαρατσιών οδηγεί σε απόγνωση πλατειά λαϊκά στρώματα, την ώρα που με τον μπαμπούλα της «χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους» πετιούνται στον καιάδα της ανεργίας δεκάδες χιλιάδες δημόσιου υπάλληλοι, η κυβέρνηση μοιράζει εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους» συνδικαλιστές που ηγούνται τις ξεπουλημένης συνδικαλιστικής εργατοπατερίας.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που αποκαλύφθηκε ότι με υπογραφή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Ρέππα δυο αστικές εταιρείες Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα της ΑΔΕΔΥ έχουν πάρει συνολικά...
από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων μόνο φέτος 2.235.521 ευρώ!!!

Σήμερα πάλι στην φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» διαβάζουμε –και βλέπουμε τα αποκαλυπτικά έγγραφα που δημοσιεύει- ότι: «Τα υπουργεία Παιδείας και Εργασίας επιχορηγούν το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ με 1,735 εκατ ευρώ, ενώ στη "μητρική" ΓΣΕΕ δίνουν άλλα 350.00 για "εκλογοαπολογιστικά συνέδρια"! Το συνολικό ποσό των τριών αποφάσεων ξεπερνά τα 2 εκατ ευρώ φανερώνοντας πως λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τους "πράσινους" συνδικαλιστές».

Βλέπετε τα καλόπαιδα της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας για να μπορούν να εκτελούν τον βρόμικο ρόλο τους πρέπει να «μπουκώνονται» και με χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού.


Τα γατόνια της ΑΔΕΔΥ
Ακούγεται εντελώς τρελό αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Με υπογραφή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Ρέππα δυο αστικές εταιρείες Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα της ΑΔΕΔΥ έχουν πάρει συνολικά από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων μόνο φέτος 2.235.521 ευρώ!!! Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απόλυτα περιγραφικό. Ποια γατόνια αρχισυνδικαλισταράδες της ΑΔΕΔΥ κρύβονται πίσω απ’ αυτή την … χοντρή μάσα;

(Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό μας τρώει πάρα πολύ χρόνο η προσπάθεια λειτουργίας του διαδικτυακού μας ραδιοφωνικού σταθμού και δεν έχουμε χρόνο να το ψάξουμε. Ελπίζουμε να υπάρξει συμμετοχή στην επόμενη συνάντηση που θα καλέσει το μπλοκ μας τις επόμενες μέρες για να γίνει καταμερισμός δουλειάς γιατί διαφορετικά, σύντροφοι, είναι τεράστιο το φόρτο δουλειάς που επιμερίζονται ελάχιστοι σύντροφοι και αναγκαστικά θα υποτιμήσουμε την δουλειά μας στο μπλοκ ή στον ρ/σ)
 
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_5570.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters