Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η μεθοδευμένη υποδούλωση μας μέσω της εκπαίδευσης σε όλους τους τομής της ζωης μας


Νίκος Πρασσάς
– Από 28.000 εκλογικά τμήματα θα προχωρήσει σε 41.000 η κυβερνησάρα. Γιατί άραγε; Έχουμε αύξηση πληθυσμού;
– Από το 2000 κάθε μικρή γειτονιά της Αθήνας είχε από δύο σουβλατζίδικα με Ουκρανούς κυρίως και από χώρες της Αν. Ευρώπης. 
Κάθε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και υπόγειο ήταν γεμάτα από μετανάστες. 
Το πεδίο του Άρεως ήταν απροσπέλαστο ή αν περνούσες από εκεί τις πρωϊνές ώρες άκουγες όλες τις γλώσσες, εκτός από Ελληνικά. 

Σήμερα, αν κατέβεις στο κέντρο, αν και όσοι τολμούν να ζουν στο κέντρο πρέπει να είναι ήρωες, θα δεις 90% ξένους και ελληνικά μαγαζιά λιγοστά που ασφυκτιούν ανάμεσα σε αυτά των αλλοδαπών με τα πατρώα τους εμπορεύματα. 

Τα «Ενοικιαστήρια» και τα «Πωλητήρια» για όσους ακόμη σκέφτονται Ελληνικά, και δεν παρουσιάζουν ως «συγγραφείς» την πνευματική τους κατάθεση στον οβολό του εξαργυρωμένου πνεύματος δίχως να βλέπουν τί γίνεται πέρα από το αισθητήριο της μύτης τους, αφού τα αφηγήματά τους περιηγούνται από τον καιρό του «διχασμού» έως της ανούσια «ιδεαλιστική» καθημερινότητα που λίγοι διαβιώνουν λόγω ψιλικού οξέως (χρήματος). Τουλάχιστον, αν ήξεραν ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά που αναφέρουν, το νόημα των βιβλίων τους δεν θ’ αχρηστευόταν εκ προοιμίου! 

Όλα τα προαναφερόμενα υποδεικνύουν την κατάπτωση της οικονομικής άνθησης υπό την εξουσία του επιδόματος και καθόλου σύνταξης. Άιντε κι ολίγης ασφάλισης σαν το στραγάλι για μετά το πνεύμα, όπως το χάπι. Απουσία όμως πνεύματος και σκέψης έως την προγραμματισμένη διαβίωση του σώματος, όπως τον καιρό της Κατοχής, μέχρι την επομένη. Μην ζητάς περισσότερα, καλή μου φίλη, γιατί όταν βλέπεις γνωμικά, και τσιτάτα τυποποιημένα εκ του παρελθόντος ως συνθήματα, η Ζωή τραβάει την κατηφόρα με την φασόν εκπαίδευση που αποχαυνώνει τα Ελληνόπουλα! 
...
Η συμμετοχή στα κοινά φυσικά και απαιτεί επίπεδο γνώσης από τους μετανάστες που εργάζονται και δεν ζουν με επιδόματα τεκνοποίησης. Όσο και η ιθαγένεια που απαιτεί όμως γνώση της Ελληνικής ιστορίας για να μην μπερδεύουν την Μακεδονία με το «μακεντόνια», όσο και των εθίμων με την πλήρη παράλληλη με της δική τους συνύπαρξη θρησκεία προς την επικρατούσα της χώρας, για να μην γκρεμίζονται οι σταυροί και εξαφανίζονται οι εικόνες από τους δημόσιους χώρους.

Μόνον τότε σέβεσαι την χώρα που σε κάνει υπήκοό της, κι όχι στην χώρα που εισέρχεσαι να συμπεριφέρεσαι σαν να είναι χώρος που σου δίνει απλόχερα την ιθαγένεια, για να κλείνεις δρόμους και να διαμαρτύρεσαι –αφού ήρθες εδώ για να πάρεις τα 5.000 ευρώ και το κινητό στο χέρι από τις Μ(ι)Κ(υμάΟ(υς). Κι όταν εγκληματείς, σου παίρνουν την υπηκοότητα που έλαβες υποτίθεται μετά από διαμονή 5 χρόνων μαζί με το διαβατήριο και σε στέλνουν από εκεί που ήρθες, όπως όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου.

Ειδικά όταν οι ιθαγενείς της καταδιώκονται βίαια με τον επιτηδευμένο τρόπο της μη–Παιδείας, μη–Εργασίας, μη–Περίθαλψης, μη–Σύνταξης και μη–Μέλλοντος δίχως την μελλοντική τους ψήφο από την αλλοδαπή, αφού το τελευταίο προνόμιο είναι μόνον των αλλοδαπών. Ενώ η αποκατάσταση ισχύει για τους πρώην Προέδρους και νυν Βαρώνους των τζακιών των κληρονομικών Βο(υ)λευτών που αγκωνίζονται με τους νέους παρακατιανούς «υποψηφίους» της περιφερείας, έστω και με «μέλλον», σε άλλα κομματικά συγκοινωνούντα δοχεία του Συστημικού καθεστώτος ωραιοποιημένο από την λέξη της ...δημοκρατίας με τα παρελκόμενα των διορισμένων καθενός υπαλλήλων του δημοσίου. 

Γι’ αυτό, εσύ απλέ καθημερινέ πολίτη, που ζεις στην αφάνεια και την κάλυψη της αλήθειας δια της απουσίας σου, και κανείς δεν νοιάζεται τί θ’ απογίνεις μετά την Ισ(α)λαμοποίηση της Ελλάδος. Μην απορείς που την δημοκρατία ουδείς εμίσησε –ούτε και οι γόνοι του Ολοκληρωτισμού, αφού στο Ξενοβούλιο Όλοι χωρούν. Αρκεί να συντηρείται οριακά η «πλειοψηφία» της (εκάστοτε) Μειοδοσίας ή (συστημικής) Μειοψηφίας του «κέντρου», έναντι της αχρήστευσης της «λαϊκής» ψήφου από τα δύο «ακραία» κόμματα, για να σφάζονται τα ..υπόλοιπα στην ποδιά του Σουλτάνου : πόσα ακόμη πλούτη να ξεπουλήσουν για μια θεσούλα στο δημόσιο για το πόπολο του κατώτατου μισθού!


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




https://www.facebook.com/nikos.prassas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters