Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ τι ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Είναι κοινό μυστικό ότι το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ. Επίσης ότι κινούνται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι πολλές οι ενδείξεις -αν όχι αποδείξεις- ότι ωθούνται μέσω της μεταναστευτικής κρίσης, να εξαπλωθούν σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Ακόμα, έχει γίνει φανερό πως μέσω των αρχαιοτήτων που καταστρέφουν επιζούν οικονομικά. Αλλά εξυπηρετούν έναν ακόμα σκοπό...
Στην απαράδεκτη στάση των Δυτικών με την ανοχή τους στις καταστροφές των αρχαίων μνημείων, ο γνωστός δημοσιογράφος Alex Jones, προχωράει τις αναλύσεις του ένα βήμα πιο πέρα.
Καταστροφή στην καταστροφή, επιτυγχάνεται σταδιακά ένας ακόμα στόχος της ΝΤΠ: Τον αφανισμό της Ιστορίας. Χωρίς ιστορία ο κόσμος είναι ένα τίποτα. Τα βιβλία σιγά-σιγά θα πάψουν να αναφέρονται στους παλαιότερους πολιτισμούς κι έτσι τα πάντα θα ξεχαστούν. Ειδικότερα όταν επάνω στο παλιό θα έρθει να χτιστεί κάτι καινούργιο. 
Όπως ακριβώς όταν αρχαίοι ελληνικοί ναοί ισοπεδόθηκαν και την θέση τους πήραν εκκλησίες για να εξυγιάνουν τον χώρο από τα "μιάσματα" τους ειδωλολάτρες και κατ΄ επέκταση τους προγόνους μας.
Με ανάλογο σκεπτικό θα μεγαλώσουν και οι επόμενες γενιές και θα θεωρούν πολύ φυσικό που καταστράφηκαν αυτά τα μνημεία. Γιατί τότε αυτοί που θα έχουν την εξουσία θα είναι οι ¨καλοί¨ ενώ οι "ητημένοι" θα είναι τα "μιάσματα".
Και η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έχει φτιάξει την δική της Ιστορία πάνω στα συντρίμμια της παλιάς. 
Έτσι είναι, όταν κάποιος δεν έχει ιστορία ολόδική του, ένα μέσο για να επιβληθεί είναι να δημιουργήσει μία -στην προκειμένη περίπτωση πλασματική, μία ψεύτικη.
Εμείς, πήγαμε τις σκέψεις του Alex Jones λίγο πιο πέρα, αλλά ίσως δεν είναι πολύ μακρινό αυτό το μέλλον, αν δεν βιαστούμε. Αν δεν βιαστούμε ίσως να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές με καταστροφές μνημείων και μέσα στην Ευρώπη και μέσα στην Ελλάδα... 
 
 
 
diadrastika.com - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ti-exyphretei-i-katastrofi-arxaion-mnhmeion.html#sthash.ojbgmjdR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters